Erken düşük sonrası gebelik hakkında bilgi verebilirmisiniz.

bende kimyasal bir gebelik geçirdim. adetime 3 gün kala hamile olduğumu anladım fakat 2 gün sonra az bir kanmama ile gebeliği attım. kanamam 3 gün sürdü fazla bir kanama olamadı. yanlız benim hormonlarım 13 gün içinde eski haline döndü. düşükten sonrada hamile gibi görüüyordum fakat iki günde bir kan testi yapıyorduk değerler yarı yarıya düşüyordu .yani 13 gün sonra kan değeri. negatif oldu.

bu arada dotor istersen korunma dedi.çok sorunlu bir düşüğün olmadı dedi. ve be korunmadım bu gün düşükten 36 gün geçti hala adet olmadım test yapmak için 40 günün dolmasını bekliyorum...

merhaba herkese! Gecen ay düsük yaptim 1 sene oldu ben korunmayi birakali.doktorum bir problemim olmadigini söyledi.yinede kontrol icin alttan ultrasyon yapti.hersey yolunda derken hamile oldugumu ögrendim..4 gün sonra kanama ve sanciyla düstü cok üzüldüm ve doktorum korunmaya gerek olmadigini söyledi. bu ay 2 gün gecikti adetim acaba hamile miyim? düsük yaptiktan sonraki ilk ay hamile kalan varmi yani saglikli bir hamilelik olur mu bilgisi olan yazsin lütfen... bekliyorum

benimde 21 mart 2012 itibariyel düşüğüm oldu bir adet gördüm 26 nisanda tekrar hamişiimmm

benimde 21 mart 2012 itibariyel düşüğüm oldu bir adet gördüm 26 nisanda tekrar hamişiimmm

Merhabalar, geçen hafta bir düşüğüm oldu. Doktor korunmama gerek olmadığını söyledi ama bazı yerlerdede 3 ay süre vermiş doktor. Neden acaba kimisi 3 ay süre verirken kimi doktorlar beklemeye gerek yok diyor?

Merhaba ben yeni katıldım aranıza bende 1 hafta önce düşük yaptım 6 ay korunduk sonra hıc korunmadık bebıs olmasını cok ıstıyoruz ama bır turlu olmadı gecen adetım 13 gun gecti doktora gıttım hamılesın dedı 3 gun snra adet oldum o kdr uzucu bır durum kı smdı hamıle kalırmıyım bılmıyorum ama o kadar cok ıstıyorum kı acaba bu ay hamıle olur muyum ?

Canim bende minyasal gebeluk sonrasi hic korunmadim
De um da gerek gormedi ilk adertini gecikmeli olarak 4o gun sonra oldum bur daha da olmdim gebe kldim
kimyasal gebelik ya klitesiz yumurta yada spremden sebep oluyor
ben ilk aadetimden sonra yumurra kalitemi arttirmak icin corek otu bak tarcin karisimi yaotim rabbimin vesilesi oldu

Cnm kimysal gebeligin arkasindan ben bir kez adet olsum yine gebe kaldim sende kalabikirsij demek
Bak normal yollarla gebe kalabiliyorsun vucut sagliksiz gebeligi atiyor

Ins. Ya bakalım simdi kanamalarımda sona erdi bugun bakalım bu ay nolucak :) umutla bekliyorum :)

Arkadaşlar aşılama sonrası düşük yaşadım bebeğim 4 haftalıktı aranızda tedaviye gerek duymadan hamile kalan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…