- 13 Aralık 2016
- 623
- 228
- 103
- Konu Sahibi Cesur_lotus
-
Bunu kaç defa yapabilirim?Siz başlatsanız olmaz mı giyinseniz kucağına otursanız
Bence cinsellik yaşadıkça insanın isteğini artıran bir şey.Alışkanlığa döndüğünde yapmazsınızBunu kaç defa yapabilirim?
Bencede ,ama yanaşmiyor işte kaç ay oldu.surekli kavgaliyiz.bosan diyor banaBence cinsellik yaşadıkça insanın isteğini artıran bir şey.Alışkanlığa döndüğünde yapmazsınız
Sen ne diyorsan odur bacımBence erkekligi gitmis ya esim kavgali olsak bile sevismek ister sonra gene kus der idiid
Kaybetme korkusu yok çünkü zaten gidemeyeceğinizi burada yazmışsınız.O da bunu biliyorBencede ,ama yanaşmiyor işte kaç ay oldu.surekli kavgaliyiz.bosan diyor bana
Ben anlamadım giyinip kucağına oturduğunızda git mi diyorBencede ,ama yanaşmiyor işte kaç ay oldu.surekli kavgaliyiz.bosan diyor bana
Ben ki hep zorlarim ama bu adami bosasin yaBen anlamadım giyinip kucağına oturduğunızda git mi diyor
sen çözersin kız bu işiBen ki hep zorlarim ama bu adami bosasin ya
Ya bu kadinin sorunu 1 yildir var , demek ki adamda is yok olmaz busen çözersin kız bu işi
Acikcasi kucağına falan gitmedim.cunku 2 senedir bıktım bana sürekli arkadaş gibi yaklaşıyor ,dışarı çıkıyor çay kahve içiyoruz güzel güzel eve geliyoruz ben spontane olsun istiyorum o gidiyor yatıp zibariyor.Ya bu kadinin sorunu 1 yildir var , demek ki adamda is yok olmaz bu
Iki yildir naisl duruyon nasil tatmin ediyon kendiniAcikcasi kucağına falan gitmedim.cunku 2 senedir bıktım bana sürekli arkadaş gibi yaklaşıyor ,dışarı çıkıyor çay kahve içiyoruz güzel güzel eve geliyoruz ben spontane olsun istiyorum o gidiyor yatıp zibariyor.
Kendi kendime şekerimIki yildir naisl duruyon nasil tatmin ediyon kendini
Iste bunu belirt ki utansin yada kiskandirKendi kendime şekerim
Hatta ona dedim bir keresinde sen erken yat ben Mast.yapicam diye.buna nasıl bozuldu,kocam dururken sen napiyorsun,dedim kocam sadece duruyor yapacak bir şey yok.adim atması gereken erkek olmalı bence.haa ilişkide sorun yoksa kadında erkekte atar adım ama bunu ihmal eden o.Kendi kendime şekerim
E o napıyor 2 yıldır ben anlamadımHatta ona dedim bir keresinde sen erken yat ben Mast.yapicam diye.buna nasıl bozuldu,kocam dururken sen napiyorsun,dedim kocam sadece duruyor yapacak bir şey yok.adim atması gereken erkek olmalı bence.haa ilişkide sorun yoksa kadında erkekte atar adım ama bunu ihmal eden o.
Psikolojisi bozulmuş.doktora gitsin.Merhabalar eşim geçen sene istemediği halde emekli edildi.45 yaşında ben ise 36.iş arıyor bulamıyor ve çok gergin,sinirli yada tam tersine oruruyorbir koltukta yemek gelirse yiyor çay gelirse içiyor.cinsel hayat? Berbat,libidosu da sanki emekli oldusürekli problem ediyorum bunu ben daha 36 yaşındayım bir yakinlaş diyorum yapıyor ama ihtiyacı bıraksam ayda 1 .hatta kavga ediyor, küsüyor ve 5 ay hiç bana dokunmadan duruyor.bu nedir arkadaşlar ,nasıl cozucem.'boşa ' demeyin,bana izin vermedi ben hiç çalışmadım, iş bulamıyorum.ne düşünüyorsunuz,ne önerirsiniz bunu merak ettim sizlerden.selamlar,sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?