Erken ergenlik

Samire tmv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
4.501
3.065
Arkadaslar ne olur yakininda boyle birisi olan varsa bana yardımcı olursa sevinirim bugun kizimi doktora goturdum gogsunde şişme vardi buyuktu yani kizim bir yasinda kan tahlili verdik elinin rontgenini cekti kemik atlasina bakildi normalde uc oluyormus kiziminki dort cuma gunu tekrar gidip hormon testi yaptiracagiz acaba erken ergenlik diye birsey varmidir olursa ne gibi zorluklari oluyor

Eğer öyle bişey tespit edilirse hemen hormon tedavisine başlanıyor hiç korkma cnm bir öğrencim de tespit edildi ergenliğe girme süreci tedaviyle uzatıldı ama belkide hiçbişeyi yoktur kızınız kaç yaşında

Arkadaslar ne olur yakininda boyle birisi olan varsa bana yardımcı olursa sevinirim bugun kizimi doktora goturdum gogsunde şişme vardi buyuktu yani kizim bir yasinda kan tahlili verdik elinin rontgenini cekti kemik atlasina bakildi normalde uc oluyormus kiziminki dort cuma gunu tekrar gidip hormon testi yaptiracagiz acaba erken ergenlik diye birsey varmidir olursa ne gibi zorluklari oluyor

Kızınız kaç yaşında ?

Bende bununla ilgili bir konu açtım.kızım 8.5 yaşında cuma sabahi doktora gidicez.kiziniz 1 yasindami doğru anladiysam eğer bu erken ergenlik değil hormon bozukluğu olabilir. Doktorunuz aciklamadimi

Çok küçükmüş bu yaşta sanmıyorum öyle bişey olacağını içinizi ferah tutun. Başka bir sebepten göğüs büyümesi olmuş olabilir emziriyor musunuz peki ?
Evet ek gidada veriyorum tuylenme varmi demisti doktor azonce altini temizlerken farkettim sanki var gibi

Bende bununla ilgili bir konu açtım.kızım 8.5 yaşında cuma sabahi doktora gidicez.kiziniz 1 yasindami doğru anladiysam eğer bu erken ergenlik değil hormon bozukluğu olabilir. Doktorunuz aciklamadimi
Tekrar test yaptiracagiz hormon testi cuma gunu

emziriyor musun? ben kızım yeni doğduğunda altını bir açtım pembe pembe kan gibi şeyler var göbeği kanadı sandım doktora sordum senden hormon geçiyor normal geçer dedi , bir daha da görmedim.

geçen gün gazetede okudum.bir çocuk tecavüz sonucu 5 yaşında anne oluyor.2 yaşında göğüsleri şişmiş ve regl görmeye başlamış

bir tanıdığımın kızı 2. sınıfta erken ergenliğe girdi. hormon tedavisi yapıldı şuan sağlıklı canım sakın korkma

Yok kullanmiyorum hic

Günümüzde anne ve bebeğin beslenmesi katkısız gıdalarla mümkün olmadığı için böyle şeyler olabiliyor artık kızlarda ergenlik yaşı 5 lere düştü nerdeyse... Ek gıdalarını hazır olanlardan almamaya çalışın ve paketli hiçbir ürünü yedirmeyin evladınıza. Bildiğiniz, güvendiğiniz yerlerden alışveriş yapın. Hormon tahlillerine göre net birşey söylendikten sonra drunuz önlemini alır zaten . Bir yaşında ergenlik hiç duymadım ben başka bir nedenden dolayı da olmuş olabilir

emziriyor musun? ben kızım yeni doğduğunda altını bir açtım pembe pembe kan gibi şeyler var göbeği kanadı sandım doktora sordum senden hormon geçiyor normal geçer dedi , bir daha da görmedim.
Emziriyorum ama bilmiyorum bi zarari varmi diye korkuyorum erken ergenlik diye

X