Erken evlenip boşananlar

Akillanmissiniz ama yasadiklariniz ortada Allah sabir versin umarım en son yazdiklarinizda kararlisinizdir çalışıp bosanirsiniz sizde cocugunuzda kurtulmuş olur.umarim yazınızı aşkından oluyorum kacicam diyen veya dusunenler okurda belki yaşamadan da ileriyi gorebilirler

Cocugun yaninda siddet o yavrucagin halini dusunen yok.madem dayak yemek istemiyorsan huyuna git normal ol inatlasma sozunu dinle cunku bunlarin tersini yaparsan siddet uyguluyor.kendi iyiligin icin ona uy.yada diger yolu biliyorsun zaten sana gitmek kaliyor.

Kocan koca değil,baban baba değil.
Madem eşin dövüyor niye çocuk yaptın
ilk zamanlar böyle degildi sonradan cok değişti cok kıskanmaya basladı herseye bişey buluyo pantolon giyiyorum afedersiniz orospulara benzemişin diyo pantolon giydigim icin eşofman giymemmi sitiyo

Hani ara sıra yazıyorlar ya anam-babam razi değil, ama cok seviyorum diye.
Hani ask (!)lari için her şeyi kabulleniyorlar ya..
Kaçsam mi kaçmasam mi? Diyorlar ya..
Okulu evlenince okurum, diye kendilerini kandiriyorlar ya..
Umarım görürler bunu da.

Senin için çok çok üzüldüm. Çocukmussun tamam ama 6 yılda hiç mi tanıyamadin?
Kabullenme şu durumu.
Git gir kez daha babanla konuş. Şansını orada zorla.
19 yaşında 9 aylık bebekle çalışıp kendine bakman, bebeği birine emanet bırakman boş hayal..

Bu hikayenin sonu neredeyse hep aynı... ahh genç kızlar o yaşlarda nasıl da kör oluyor... hadi kaçtın evlendin azıcık bekleyiverseydin ya çocuk için...

Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık... babanın evine döndüğünde baban sana kucak açar mı? Eğer evetse dön ve hemen eğitimine devam et.. artık minik bir bebekle ne kadar olursa...

Seninle ayni seyleri yasamisiz ayni yaslarda evlenmisiz . bosanmassa bu siddet olaylari artar. Once tokat. Sonra tekme tokat. Sonra olduresiye dayak . bu zincirleme siddete girme. Bosan... kimsenin haddi degil senin vucuduna vurmasi !!

Sonuna kadar okuyamadım bile. Yak çık diyesim geldi

evin yok para yok cocuk niye yaptin?

Konunuz kamu spotu gibi olmuş aslında. Bu konuyu okuyup yaşı daha küçük olan,kendi ayaklarının üstünde duramayan henüz bir baltaya sap olamamış,ailenin insafına mecbur olan,kendi ailesini dinlemeyip kocaya kaçan kızlar ders alır inşallah.
Bari bebek yapmasaydınız ama olan olmuş tabi..
Saygı sevgi ve huzur yok bu evlilikte.Boşanın kurtulun.

Altı sene nasıl tanıyamadın o kişiyi. Altı sene boyunca mutlaka karıştığı zaman olmustur ya da ailesini anlattığı zaman olmustur. Genc oldugun icin büyük bir hata yapmışsın siddet var hakaret var sorumsuzluk var daha ne bekliyorsun babanın laf etmesi yine de bu adamsan iyidir.

Senin yaşadıkların sana müstahak canım.kaçtığın için değil!! Dahada beter olacaksın.hiç boşanmak istiyorum ayakları yapma insanlarıda burda yorum yazmak için yorma.bu kocayla hala korunmasız ilişkiye girip ,bir çocuk daha yapmayı göze alan , kusura bakma ama hiiiiiç şikayet etmesin..eski konular ve yorumlarına baktım.nyse ya o diyardan gideceksin ,yada şikayet etmeyeceksin.

Kaçarak evlenenlerin sonu malesef aynı oluyor canm. Keşke kendi ayaklarının üstünde durup öyle evlilik işine kalksaydin

Bu ipsiz sapsız adamlar bu kızları nasıl kandırıyor acaba. Daha ayrı ev açamayan adamın nesini sevip evlenip bir de çocuk yapıyorsun. O çocuk da saksıda yetişecek zaten o ayrı konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…