Erken evlenip boşananlar

Şiddetin hakaretin kendi gezip tozup evde sizi ısınmaktan mahrum bırakmanın açıklaması asla olamaz

Ama haftada 200 tl alan bir adama kaçıp, bir de hemen çocuk yaparken hiç mi düşünmediniz hayatınızın güllük gülistanlık olmayacağını? zorluklarla dolu olacağı en baştan aşikar değil miydi?

Geçen sen yine aynı cümlelerle konu açmıştın.. hatta aynı konuyu mu okuyorum diye tereddüte düştüm. O zaman kv doğalgazı açtırmıyor şöyle böyle diyordun. Ama kocam çok iyi çok seviyorum boşanmak istemiyorum, ayrı ev istiyorum demiştin. 2 günde mi kocan bu kadar kötü oldu?

Annen sen çalışırken çocuğuna bakarsa ayrı eve çıkıp boşan bence. Ama en önce işini bul. Boşansan da boşanmasan da çalışmalısın.

Dayak kısmını okuyunca devamını okumaya gerek duymadım bile...Aklını başına devşir !

ne aileni dinle ne o kocanı bastırmasına izin verme ve terket evi al cocugunuda git annene baktın almıyorlar bir işe gir ev tut hayata basla fakat dikkat et eşin sana zarar vermesin cok dikkat et bu tipler eşlerine zarar verıo öldürüyor.aman dıkkatlı davran.ama bosan bu hayat senın ona yedırme hayatını gec olmadan bıldıgını yap

Belediyeye git bi komşumuz öylr yaptı temizlik bölümünde başladı sonra şef oldu kocasını bıraktı 3 çocuğunu kendi büyüttü bu iş sayesinde. Ama çalışınca para kazanıcaksın eşin demeyecek mi naptın maaşını diye? Ona da çözüm bulmak lazım. Biriktirdiğini görürse anlar almak ister senden. İş bulunca maddi durumlrı iyiyse annenden falan al para enazından ev tutacak kadar. Yada biriktirdiğini kullan. Allah rızkını verir merak etme

Altinlari kim caldi,sen onu bi ortaya cikar once... anasi babasigilin evinden vi kurtulsaniz. Ikinizde calissaniz. Belki duzelirsiniz. Cocuk var cunku yazik ona da,onun hayati icin birseyleri degistirmek gerek. Yaslar da genc madem.. bosanmycaksaniz bi taraftan tutup duzeltin.

Valla biz 18 yaşındayken üniversite hayalleri kuruyorduk veya kazanmış okuyorduk. Dünyadan haberimiz yoktu. Değil evlenmek, erkek bilmezdik bile. Aklımıza bile gelmezdi. Varsa yoksa annemiz babamız, okulumuz dersimiz. Bu millet ne ara böyle oldu, daha 18 yaşındaki kızlar ne ara erkek bildi de koca ister oldu ben anlamıyorum ya.

Ben kocam cok iyi cok seviyorym bosanmak istemiyorum dedigimi hatirlamiyorum.

Cok sagol tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…