- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi Kuzeymasal
-
ne aileni dinle ne o kocanı bastırmasına izin verme ve terket evi al cocugunuda git annene baktın almıyorlar bir işe gir ev tut hayata basla fakat dikkat et eşin sana zarar vermesin cok dikkat et bu tipler eşlerine zarar verıo öldürüyor.aman dıkkatlı davran.ama bosan bu hayat senın ona yedırme hayatını gec olmadan bıldıgını yapkızlar eşimle 6 sene cıktım orta okulda lise bitince aklıma girdi kaçtım sonra babamlarla barıştım düğünümüz falan oldu sözde takı paralarıyla ev alıcaklardı takılarım çalındı kimin çaldıgınıda biliyorum ama kimseye bişey demiyorum cünkü ben su clu cıkıcam suan ortada ne ev var ne bişe annesi babasıyla yasıyoruz oda babasının yanında calısıyo suan 300 tl haftalık alıyo önceden 200 alıyodu sonra hamile kaldım 18 de kaçtım 19 yasında oglum dogdu suan 9 aylık 1 bucuk senedir evliyiz ve herşeyi sorun ediyo giyimimden tut sacıma herseyime karısıyo neredeyse tuvalete giderken bile haber vericem vuruyo yapma diyorum acıyo ben öyle dedkçe daha cok vuruyo şakaymış ona göre sonra cürüyo vurdugu yerler ben sert vurmadımki diyo dünde oglumu sallıyodum geldi kaburgama 3 kere tekme attı neymiş çingeneler gibi konusuyomusum ben konusmam öyle nasıl degiştireyim bide kusura bakma biraz sert vurdum diyo erkek diye hersey yaparmış edermiş karısamazmısım ama ben onu dinlemek zorundaymısım iki gündür dinlemiyorum pantolon giyiyorum cünkü artk sabrım kalmadı dinlemek bile istemiyorum neden dinlememişim diye takmıyo beni istedgi zaman istedigi yere cıkıyo sen oturcaksın evde biyere cıkmıcaksın ben erkegim diyo askere gidicekti erteletti 2 sene dövdüğünde diyorumki babama anlatayım alır bidaha vermez beni sana diyorum baban dövsemde beni haklı buluyo diyo korkusu yok bosanıcam diye tedit ediyorum biraz yumusuyo ertesi gün gene aynı ailesi desen başlı başına acaip insanlar evde cocuk var dogalgazı actırmıyo para gelcek diye bişey yapsam görmezler yapmasam hemen laf sokar nedn yapmadın etmedin yaranamıyorum kendsi hep gezer arkdslrıyla cafelerde yemklerde orda burda herseyi benden bekliyo ısık actırmıyo evde neymiş cok para gelcekmiş anasını satayım bıktım herkesten en sonunda paramı toplayıp verdigi harclıkları kenra koyuyorum bankadada bi kaç milyar var işede giricem biriktiricem belirli bi miktar olunca bırakıp gidicem baska biyere evimi alıcam calısıcam cocuguma bakıcam ailemin yanınada d önmek istemiyorum babam millet ne der diye düşündügü icin her döndügümde eve beni zorla bagıra bagıra barıstırdı sorsanız lafta beni kabulleniyo gül gibi bakar bize ama işler ciidiye bindiginde hemen geri adım atıyo o yüzden istemiyorum bana akıl verin nasıl yapıcam gercekten bosanmak istiyorum katlanılcak gibi degil erken evlendim bunun icin kim bi lir kaç kişi saçma sapan seyler yazıcak pişmanım elimde olsa geri alıcam zamanı ama olan olmus elimden bişey gelmiyo yargılamaya gerek yok
Ben kocam cok iyi cok seviyorym bosanmak istemiyorum dedigimi hatirlamiyorum.Geçen sen yine aynı cümlelerle konu açmıştın.. hatta aynı konuyu mu okuyorum diye tereddüte düştüm. O zaman kv doğalgazı açtırmıyor şöyle böyle diyordun. Ama kocam çok iyi çok seviyorum boşanmak istemiyorum, ayrı ev istiyorum demiştin. 2 günde mi kocan bu kadar kötü oldu?
Hayir iste evlenmeden once cok iyidi insan,icine girince anliyo herseyiEvlenmeden önce bilmiyor muydun böyle OLDUĞUNU
Ogluma asilan takilari bozdurdum bankaya yatirdimBen birkaç milyar nasıl biriktirdiniz onu anlamadım. Bu parasızlıkta?
Cok sagol tesekkur ederimBelediyeye git bi komşumuz öylr yaptı temizlik bölümünde başladı sonra şef oldu kocasını bıraktı 3 çocuğunu kendi büyüttü bu iş sayesinde. Ama çalışınca para kazanıcaksın eşin demeyecek mi naptın maaşını diye? Ona da çözüm bulmak lazım. Biriktirdiğini görürse anlar almak ister senden. İş bulunca maddi durumlrı iyiyse annenden falan al para enazından ev tutacak kadar. Yada biriktirdiğini kullan. Allah rızkını verir merak etme
oynamış demek ki evlenmedenHayir iste evlenmeden once cok iyidi insan,icine girince anliyo herseyi
Sen naptin bosaandinmiSeninle ayni seyleri yasamisiz ayni yaslarda evlenmisiz . bosanmassa bu siddet olaylari artar. Once tokat. Sonra tekme tokat. Sonra olduresiye dayak . bu zincirleme siddete girme. Bosan... kimsenin haddi degil senin vucuduna vurmasi !!
anasını satayım bıktım herkesten
Evet severek evlendik oyle herseye karismazdi hele ailesinden hic bahsetmezdi ben sorsam bile cunku ne annesi annelik yapmis ne babasi babalik yapmis anne baba sevgisi gormemisSeverek mi evlendiniz.yani çıkarken nasıldı esiniz
Tabikide bosandimSen naptin bosaandinmi
Iste sevgisizligin verdigi durumlar..anneden sevgiyi yetersiz yada goremeyen kocalar siddete meyilli oluyorlar.Evet severek evlendik oyle herseye karismazdi hele ailesinden hic bahsetmezdi ben sorsam bile cunku ne annesi annelik yapmis ne babasi babalik yapmis anne baba sevgisi gormemis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?