Erken evlenmek sizce n kadar iyi?

konu sahibi 17, sevgilisi 24 yaşında. iki yıldır beraberim diyor. yani 15 yaş ve 22 yaş zamanı başlamış bi ilişki var ortada.

Ben de diyorum ki canım isterse okur da evlenir de. Evlenince okuyamadım deyip kestirip atmak çok saçma. Bırak evliliği 5 çocukla orgunde okudum diyorum ve istersem evet öğretim üyesi de olabilirim hem de çok rahat. Sadece yapma imkanı var. Bunu bilsin ister evlensin ister evlenmesine banane ya. Sadece evden bahsetmedim orayı almışsın haksızlık yapma şimdi. Okul da okudum yakında mesleğimi de alıcam inşallah. Yapamam düşüncesini kaldırın kafanızdan bayanlar hatta özellikle evli olanlar... girin bi üni sınavına bakın nasıl da bitiyor. İnanın ev işlerinden çok daha kolay okumak. Benden geçti demeyin. Evlendim demeyin. Okuyun kimseye muhtaç olmayın. Mesleğiniz olsun kocanız ezemesin. Çekip gidebileceğiniz gücünüz olsun diyorum ben. Belki kız taktı kafaya evlenecek sıkıntı yaptığı şey okuyup okumamak. Ne biliyoruz. Sadece istersen okursun ben okudum dedim. Evlen demedim ama. Aynı şeyleri farklı açılardan soyluyoruz

tanıdığım bu yöntemi deneyen kişiler var ya, yapmışlar yani.

ama hani evliliğin ilk yılı zordur, çocuğun ilk yılları zordur falan.
bunlarla genç yaşta tanışmak sorumluluk açısından bazı kişilere ağır gelebilir. bu şekilde kendinizi değerlendiriniz.

ben 27de evlendim, şahsen -gayet güzel bir yaş- tavsiye ederim :)

ya bence daha fazla uğraşmayın nazar değdireceksiniz. çok mutlusunuz anladık da burda konu o değil farkında mısınız?
Ya kusura bakmayın gerçekten niyetim o değildi. Sadece derdimi anlatmaya çalışıyorum. Mutlu olduğumu da söylemedim ayrıca mutlu olmayı becerebilen biri değilim. Şimdi de kızım hasta olmuş. Kafayı takacak birşey bulurum ben

hayal edemeyeceğim evlerde oturdum vs bence bunlar göze sokularak söylenecek şeyler değil. burada konu bambaşka. üstte anlatmaya çalıştım zaten.

Anladım canım burda da daha önce dediğin gibi karakter giriyor devreye demek ki... söz konusu sadece agirbaslilik değil erken büyümek zorunda kaldım ben. Babamı çok küçükken kaybettim ve annem inanılmaz soğuk biri bana karşı. Arkadas desen geneli kullanma pesindeydi. Ihtiyacin varsa cagir yoksa arama sorma modunda. Doğal olarak dediğim gibi ergenlik zamanları vs çok zordu. Sevilmeyi bile geç öğrendim. Yaşadığımız hayatlar çok farklı olduğu için beklentilerimiz ya da isteklerimiz farklı. Neyse MUTLULUKLAR Sana TESEKKUR Ederim BU arada

bence 25-26 dan önce evlenme, o olgunluga erişmek ancak o yaşta olur. yoksa kocanla çok sorun yaşayabilirsin, daha cicim aylarında kaynana görümce vs muhabbetleri ile ugraşısın yaşın küçük oldugu için de ya çok yıpranırsın ya da çok ezerler. fevri davranırsın eşinle çok kavga edersin. bu tür şeyleri yaşın oturunca yaşayınca nasıl davranacağını daha iyi bilirsin açıkçası

erken evlendi diye yaşı küçük diye ezmişlerdir işte 32 yaşında kadına onu yapamazsın ama.. erken evliliğin tek artısı genç yaşta anne olmak ki bütün ömrünü feda etmeye değmez bence 5-6 yıl daha genç anne olursun ama oturmuş bir evliliğe adım atarsın..

N cok biliyorsunuz oyle : ) nisanda 2 sene olacak iliskim 15 yasinda da tanismadim . hazirqnda 18 yasini doldurmus olucam 91 li erkek arkadsimda hesaplayn bakalm

Konuyu aydinlattiginiz icin tesekkur ediyorum kimse bilmeden yorum yapiyor ben sadece tecrube istedim yine ayni sekilde yorumlar yapildi lutfen on yargilarinizi birakin ne olur hayat size ne gosterecek inan bilemezssiniz

Konuyu aydinlattiginiz icin tesekkur ediyorum kimse bilmeden yorum yapiyor ben sadece tecrube istedim yine ayni sekilde yorumlar yapildi lutfen on yargilarinizi birakin ne olur hayat size ne gosterecek inan bilemezssiniz

Benim demek istediğim suydu canım, ortada bir hata var (baban tarafından yapilan) sen bu hatadan kaçarken daha büyük bir hataya düşmeyesin Allah korusun...

Erkek arkadaşın suan çok anlayışlı çok iyi bir insan olabilir ama evlendikten sonra değişe de bilir o yüzden kendi ayakların üzerinde dururken evlenmen senin hayrına olur diye söyledim.
İnşallah herşey gönlünce olsun hakkında hayırlısı olsun çok mutlu bir yuvan olsun. Ben seni tanımıyorum ama olgun ve akıllı bir kız olduğunu dusunuyorum. Sadece çok genç ve tecrübesizsin inşallah pişman olacağın birsey yapmadan geçirirsin gençliğini :)

Tesekkurderim guzel dusunceleriniz icin : )

ben 21 yaşında evlendim üni 4'te. bana göre erken oldu ama kişiden kişiye değişebilir bilemicem.

Ben 28 yaşımda evlendim ki kendimi hala da evli barklı kadın gibi hissedemiyorum:) Elimde olsa daha erken evlenirdim ama çok şükür ki bekledim ve beklediğime değdi.

Ben 28 yaşımda evlendim ki kendimi hala da evli barklı kadın gibi hissedemiyorum:) Elimde olsa daha erken evlenirdim ama çok şükür ki bekledim ve beklediğime değdi.
bende kendini evli gibi hissedemeyenler kervanındyım galiba
evliyim dediğimde çoğu kişi inanmıyo:) hele oğlumu duyunca böyle kalıyolar:)

bence 19-20 yaş gerçekten çok erken. kendiniz daha belli bir olgunluğa erişmeden nasıl sorumluluk alacaksınız?. biraz büyümek ve daha mantıklı düşünebilmek, hayatı ve insanları öğrenmek gerekir diye düşünüyorum. yani ne kadar kendinizi olgun hissetseniz de henüz pek bir şey yaşamadınız hayata dair. daha sonra pişmanlık duyabilirsiniz keşke kendime daha çok zaman ayırsaydım diye..

Bence okulunu bitir önce , düzenini kur , hayatı tanı ( hoş hayatı tanımak çok zor ) sonra evlen hayırlısıyla

Okulumu bitirdim çalışıyor dum. 23 yaşımda evlendim. Ve şimdiki aklım olsa kesin 30 umu bekler dım. Hadi çok oldu dersen en fazla 27. 19 20 evlenmek gençliğin intaharı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…