- 13 Eylül 2015
- 372
- 193
- 53
- Konu Sahibi defnemahsarglu
-
Yorumlarinizi tek tek okudum hepsine ayri yorum yapamadim begenmekle yetindim
Oncelikle kimse kimsenin n yasadigini bilemez bir cok kisi gez eglen hayatinin tadini cikart sehir sehir dolas demis benim babam bu konuda cok genis bir insan degil belkide eski dusunceli insan ldugundan kaynakli olabilir. Beni cok bunaltirlar yani arkadaslarimla sinemaya bile gitmisligim yoktur ha diyeceksiniz ki sanami guvemi yok asla! Guveni var a,ma babamda asiri kiskanclik hakim. Sevdigim erkek benden buyuk ve 2 senedir onunla devam ediyorum ve fikirlerimiz sevgimiz birbirne cok uygun ha diceksiniz nedir bu erken evlenmek. Meslegi askeriye ile baglantili bu durumda insan hep korku icinde acaba bugun n olacak gibisinden insan hep ndirgin eli yureginde. Bende erken evlenip yati onunla yasamak ve hayatin guzelliklerini onunla kesfetmek istiyorum e tabiki cocuk konusudsa var onun yas benden buyuk olsugu icin cocuk istiyor tabi ama skbogaz etme sueumu yok hersey kismet bilemeyiz ne gorecegimizi. Kiz kardesai yok gorumce dwerdi yok. Annesi dunya tatlisi bir insan sadece fikirlerinizi al
Okuyorum tabikide, hepiniz cok guzel ogutler vermissiniz teskkur ederimkonu sahibi bak tecrübeleri okuyorsundur evlenme erken falan oyala damat namzetini yavru kuşum, bak kazık kadar kadınlar dertleniyoruz kv den bilmem neden yerlerseni bebeğim küçücüksün daha
Bu gulucuk isareti dalga geciyor gibi olmus yanlis anlasilma olmasin : ) olmasi gerekiyorduOkuyorum tabikide, hepiniz cok guzel ogutler vermissiniz teskkur ederimbakalim bisey olursa yazarim mutlaka
Ya seni yakaladığım iyi oldu. Birşey soracaktım. Sen şimdi anlatmissin ya yıllarca eğlendim gezdim tozdum falan diye. Mesela benim yaşadığım hiçbir mutluluk baki kalmıyor yani tadı geçiyor. Hayallerimi bile gerçekleştirsem sanki normal bi günü yaşıyor gibi hissediyorum. Bu oldum olası böyle olduğu için de hayat temalı yaşamıyorum. Senin aldığın o zevkler kalıcı mı yani mutsuz olduğunda şimdi mutsuzum ama zamanında böyle böyle yapmıştım deyip mutlu olabiliyor musun? Benim bu hayattan zevk almak gibi bir derdim kalmadı oyuzden yazdım ve gerçekten çok merak ettiğim için...
He senin yazdıklarına gelince ben evlenmeden önce de evli gibi agirbasliydim. Öyle gezip tozmak desen kafa dengim yoktu pek. Daha doğrusu ben çok rahattım ama arkadaşların aileleri izin vermezdi. sadece bi iki arkadaşımın evinde kaldım yalnız kalmasınlar diye. Onun dışında tüm hayatım ev okul arasında geçti. Şimdi bakıyorum ne kadar sıkıcıymış diye. Eşimle evlendikten sonra dışarıda yemek yemeğe tatile gitmeye sabahlara kadar sohbet edip abuk subuk bi konuda bile kahkahalar atmaya başladım. Hayatımda beni anlayabilen değer veren hem gülebildiğin hem konuşabilirim derdimi anlatabildiğim vs vs tek insan eşim. Şu an bana bütün dünyayı zenginliği arkadaşları herşeyi versen eşimle geçirdiğim bi güne değişmem. Seviyorum ve böyle bağlıyım. Ama ben de demedim ona git evlen diye.
Bu gulucuk isareti dalga geciyor gibi olmus yanlis anlasilma olmasin : ) olmasi gerekiyordu
Sizin durumunuzda tamamen kisisel iste : ) herkesin yapisi farkli benim gibi hisset benim gibi yasa diyemezssiniz bu yuzden degil mi ? He kes yasadiklariyla hayati guzel veya kotu yada cok egon dolayi asil gorebilir yani tamamen kisisel bir durum!İnsanız, hepimiz bazen mutlu bazen mutsuz oluyoruz. Mutlu olduğun günleri hatırlamak bile mutlu olmak demek bence. Eşimle sohbet ederken ya da eski arkadaşlarla bir araya geldiğimizde yaptığımız salaklıkları, eğlendiğimiz zamanları, komik anıları anlatıp gülmekten yerlere yatıyoruz. Mutluluk yaşanıp biten bir şey değildir ki, mutlu olduğu anları hatırlayıp da mutlu olabilmeli insan dediğim gibi.
Ağır başlılıkla gezip tozmak ayrı şeyler bence. Ben de normal şartlarda aile ya da aile dostları içinde parmakla gösterilen bir gençtim. İnsanlar çocuklarına beni örnek gösterirdi çoğu zaman ama bu gezip eğlenmeme engel değil ya da gezip eğlenince erkek arkadaş edinince ağır başlılıktan düzgün insanlıktan çıkmış olmuyorsun ki.
Sen geri dönüp bakınca ne kadar sıkıcıymış diyorsun ben de ne kadar güzel günlerdi diyorum. Zaman makinası olsa dönmek isteyeceğim zaman dilimidir lise üniversite yılları, tekrar tekrar yaşayabilirim. Fark burada işte, sen o zamanları dibine kadar yaşamadığın için sıkıcı.
Eşine yönelttiğin duygular, onunla yaptıkların güzel ama bunları yapabildiğin tek insanın eşin olması kötü bence. Benim hayatımda arkadaşlarım olmasa gülüp eğlenip sohbet edebildiğim tek insan eşim olsa depresyona girerim. Evliliğimin de temeli sarsılır bu yüzden. Bir insanı hayatımın merkezine koymak, farklı sınıflardaki insanlarla yaşamam gerekenleri sadece tek bir insanla yaşamak hiç bana göre bişey değil.
Herseyin pesine bukadar cok dusmeyin derim : )hala yaş bilgisi alamadım yalnız?
Herseyin pesine bukadar cok dusmeyin derim : )
Yorumlarinizi tek tek okudum hepsine ayri yorum yapamadim begenmekle yetindim
Oncelikle kimse kimsenin n yasadigini bilemez bir cok kisi gez eglen hayatinin tadini cikart sehir sehir dolas demis benim babam bu konuda cok genis bir insan degil belkide eski dusunceli insan ldugundan kaynakli olabilir. Beni cok bunaltirlar yani arkadaslarimla sinemaya bile gitmisligim yoktur ha diyeceksiniz ki sanami guvemi yok asla! Guveni var a,ma babamda asiri kiskanclik hakim. Sevdigim erkek benden buyuk ve 2 senedir onunla devam ediyorum ve fikirlerimiz sevgimiz birbirne cok uygun ha diceksiniz nedir bu erken evlenmek. Meslegi askeriye ile baglantili bu durumda insan hep korku icinde acaba bugun n olacak gibisinden insan hep ndirgin eli yureginde. Bende erken evlenip yati onunla yasamak ve hayatin guzelliklerini onunla kesfetmek istiyorum e tabiki cocuk konusudsa var onun yas benden buyuk olsugu icin cocuk istiyor tabi ama skbogaz etme sueumu yok hersey kismet bilemeyiz ne gorecegimizi. Kiz kardesai yok gorumce dwerdi yok. Annesi dunya tatlisi bir insan sadece fikirlerinizi al
işin yanlışlığını görürüz diye mi söylemiyosunuz?
profilinizde 17 yaşında görünüyorsunuz. ilişkiniz 15 yaşında başlamış yani. hoş olmayan durumlar çıkabilir ortaya, değil mi?
19 demiş kendi yaşına ama 17 miymiş?
Sizin durumunuzda tamamen kisisel iste : ) herkesin yapisi farkli benim gibi hisset benim gibi yasa diyemezssiniz bu yuzden degil mi ? He kes yasadiklariyla hayati guzel veya kotu yada cok egon dolayi asil gorebilir yani tamamen kisisel bir durum!
Boş ver uğraşma ya, en güzel öğrenme şekli yaşayarak öğrenmektir. Herkes yaşasın ve öğrensin madem.Ailesinden bunalıp evlenen ve mutlu olan tek bir kişi görmedim 30 yıllık ömrü hayatımda. Benim gibi hisset diyemem ama benim gibi yaşa tavsiyesinde bulunabilirim. Tecrübelerim gittiğim yolun doğru olduğunu gösteriyor çünkü.
Boş ver uğraşma ya, en güzel öğrenme şekli yaşayarak öğrenmektir. Herkes yaşasın ve öğrensin madem.
Şimdi destekler nitelikteki yorumlar ve üyeler sempatik geliyor ona. Senin mesajların itici geliyordur. Zaten zaman geçtikçe anlar, anlamazsa da kendi bilir.
Yazık yahu. Muhtemelen 35 yaş üstü bir adamla birlikte küçücük kız. Bu bile başlı başına korkunç bir durum. 30 yaş üstü bir adam reşit olmayan bir kızla birlikte olamaz, olmamalı. Kendi bilir diyemiyorum işte bu yüzden. Yazık...
Bende 17 yasındayım erkek arkadasım benden büyük 24 yasında calısıyor iyi bir mesleği var inan evlilik sonraki plan hele kaçmak uçurumdan atlamak gibi bir durum bizim yasımızdaki insanlar icin. Bana daha gel bana kaç espirisi bile yapmıs bir insan değil okumam icin destekliyor sonucta sen kendini gelistiremedikten sonra yarın obur gun doğuracak olduğun evlatlarına n verebileceksin n ogreteceksin koca pesinde onların nazını mı cekecez bu yasta evlenip. Onlar bizim nazımızı ceksinler değerimizi bilsinler gelecek nesiller bize bizden ilerliyor biz n öğretebilirsek ilerde cocuklarımız onlarla yasayacak once okulunu bitir ve baban baba gibi adammıs n mutluki ona senin arkanda durmus suratına tükürüp n halin varsa gör dememis coook boyle babalar cok sükür bugünümüze..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?