Erken evlenmek sizce n kadar iyi?

Yorumlarinizi tek tek okudum hepsine ayri yorum yapamadim begenmekle yetindim
Oncelikle kimse kimsenin n yasadigini bilemez bir cok kisi gez eglen hayatinin tadini cikart sehir sehir dolas demis benim babam bu konuda cok genis bir insan degil belkide eski dusunceli insan ldugundan kaynakli olabilir. Beni cok bunaltirlar yani arkadaslarimla sinemaya bile gitmisligim yoktur ha diyeceksiniz ki sanami guvemi yok asla! Guveni var a,ma babamda asiri kiskanclik hakim. Sevdigim erkek benden buyuk ve 2 senedir onunla devam ediyorum ve fikirlerimiz sevgimiz birbirne cok uygun ha diceksiniz nedir bu erken evlenmek. Meslegi askeriye ile baglantili bu durumda insan hep korku icinde acaba bugun n olacak gibisinden insan hep ndirgin eli yureginde. Bende erken evlenip yati onunla yasamak ve hayatin guzelliklerini onunla kesfetmek istiyorum e tabiki cocuk konusudsa var onun yas benden buyuk olsugu icin cocuk istiyor tabi ama skbogaz etme sueumu yok hersey kismet bilemeyiz ne gorecegimizi. Kiz kardesai yok gorumce dwerdi yok . Annesi dunya tatlisi bir insan sadece fikirlerinizi al

sen kaç yaşındasın, iki senedir sevgili olduğun kişi kaç yaşında?

konu sahibi bak tecrübeleri okuyorsundur evlenme erken falan oyala damat namzetini yavru kuşum, bak kazık kadar kadınlar dertleniyoruz kv den bilmem neden yerlerseni bebeğim küçücüksün daha

İnsanız, hepimiz bazen mutlu bazen mutsuz oluyoruz. Mutlu olduğun günleri hatırlamak bile mutlu olmak demek bence. Eşimle sohbet ederken ya da eski arkadaşlarla bir araya geldiğimizde yaptığımız salaklıkları, eğlendiğimiz zamanları, komik anıları anlatıp gülmekten yerlere yatıyoruz. Mutluluk yaşanıp biten bir şey değildir ki, mutlu olduğu anları hatırlayıp da mutlu olabilmeli insan dediğim gibi.

Ağır başlılıkla gezip tozmak ayrı şeyler bence. Ben de normal şartlarda aile ya da aile dostları içinde parmakla gösterilen bir gençtim. İnsanlar çocuklarına beni örnek gösterirdi çoğu zaman ama bu gezip eğlenmeme engel değil ya da gezip eğlenince erkek arkadaş edinince ağır başlılıktan düzgün insanlıktan çıkmış olmuyorsun ki.

Sen geri dönüp bakınca ne kadar sıkıcıymış diyorsun ben de ne kadar güzel günlerdi diyorum. Zaman makinası olsa dönmek isteyeceğim zaman dilimidir lise üniversite yılları, tekrar tekrar yaşayabilirim. Fark burada işte, sen o zamanları dibine kadar yaşamadığın için sıkıcı.

Eşine yönelttiğin duygular, onunla yaptıkların güzel ama bunları yapabildiğin tek insanın eşin olması kötü bence. Benim hayatımda arkadaşlarım olmasa gülüp eğlenip sohbet edebildiğim tek insan eşim olsa depresyona girerim. Evliliğimin de temeli sarsılır bu yüzden. Bir insanı hayatımın merkezine koymak, farklı sınıflardaki insanlarla yaşamam gerekenleri sadece tek bir insanla yaşamak hiç bana göre bişey değil.

Sizin durumunuzda tamamen kisisel iste : ) herkesin yapisi farkli benim gibi hisset benim gibi yasa diyemezssiniz bu yuzden degil mi ? He kes yasadiklariyla hayati guzel veya kotu yada cok egon dolayi asil gorebilir yani tamamen kisisel bir durum!

Mesleğini eline aldığında babanın egemenliğinden çıkma şansın olacak. Belki atanıp başka bir şehirde yaşayacaksın. Hayatın gerçeklerini görmeden sevgilim askeri personel ne olacağı belli değil, e yaşı da büyük çocuk yapmak lazım diye evlilik düşünülmez. Bu anlattıklarından bile daha olgunlaşmadığın ortada.

Sevgilin kaç yaşında senden ne kadar büyük. Çocuğu bu kadar dert ettiğine göre 35 yaşının üstünde olmalı. Eğitim durumu ne, ilerde sen ondan daha eğitimli daha kariyerli daha çok para kazanan bir kadın olursan ne olacak? Askeri personelin ne zaman atanacağı nereye gideceği belli olmaz. Tayin çıktığında ne yapacaksın okulunu bırakıp gidecek misin? Çok soru var bu konuda sorulacak. Hayat sana toz pembe şu an ama gerçekte çok renkli. Siyahlar ve griler de tahmin ettiğinden çok daha fazla.

Sizin durumunuzda tamamen kisisel iste : ) herkesin yapisi farkli benim gibi hisset benim gibi yasa diyemezssiniz bu yuzden degil mi ? He kes yasadiklariyla hayati guzel veya kotu yada cok egon dolayi asil gorebilir yani tamamen kisisel bir durum!

Ailesinden bunalıp evlenen ve mutlu olan tek bir kişi görmedim 30 yıllık ömrü hayatımda. Benim gibi hisset diyemem ama benim gibi yaşa tavsiyesinde bulunabilirim. Tecrübelerim gittiğim yolun doğru olduğunu gösteriyor çünkü.

erken evlenenleri deli mi kovaladı yahu ne gerek var, gezin tozun hayatınızı yaşayın, evlenince nasılsa hiçbirşey eskisi gibi olmayacak...

Boş ver uğraşma ya, en güzel öğrenme şekli yaşayarak öğrenmektir. Herkes yaşasın ve öğrensin madem.
Şimdi destekler nitelikteki yorumlar ve üyeler sempatik geliyor ona. Senin mesajların itici geliyordur. Zaten zaman geçtikçe anlar, anlamazsa da kendi bilir.

Yazık yahu. Muhtemelen 35 yaş üstü bir adamla birlikte küçücük kız. Bu bile başlı başına korkunç bir durum. 30 yaş üstü bir adam reşit olmayan bir kızla birlikte olamaz, olmamalı. Kendi bilir diyemiyorum işte bu yüzden. Yazık...

bence de böyle bi durum var. o yüzden ısrarla yaşları sormama rağmen cevap vermedi konu sahibi.

Konu sahibinin başka bir mesajından alıntı arkadaşlar. Erkek arkadaşı o kadar da çocuk sahibi olmak için acele edilecek yasta değil. Ayrıca konu sahibi babası alkolik olduğu için evinde mutlu huzurlu olmayan birisi. Hatta geçenlerde ders çalışmadığı için babasına sakinleştirici ilaç sormuştu bilmem hatırlar misiniz?

defnemahsarglu tatlım bence sen evliliği bir kaçış bir kurtuluş olarak gördüğün için acele ediyorsun. Erkek arkadaşın şuan kıskanç değil ama sen üniversiteye filan başladığında seni kıskanmaya baslayacak. Ona mi baktin suna mi baktin diye sana saracak çünkü kendi askeriyede olduğu için çevresinde başka kadın yok ama sen hem gençsin hem de cevrende bir suru erkek olacak buna tahammül edebileceğini zannetmiyorum.

Sana son birsey söyleyeceğim, aynaya baktığın zaman evli bir kadın görüyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…