- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi defnemahsarglu
-
:)))) bilmiomki bi bastm rapor nedeni dedi onada biseyler dedm sanki ay inanmiorm valla yanlışlıkla oldu geri yapim derken offf
Kızlarrr ben az önce birinizi yanlışlıkla kib ledim nolur kusura bakmayın istemeyerek oldu elim değdi düzeltilirmi kime bastim onuda bilmiorum(
Bildirm geliomuki kibledgm kisiye ay ne sacmalk yaa offBensem intikamım acı olur
Zorlandin mi peki19 yaşında evlendim 20 yaşında üniversiteye başladım.
Mezun olalı bir sene oluyor.
27 yaşında 7.5 senelik evliyim şuan...
Dokunmatiğin gazabina uğradımmmmmmmKizlar banlanirsam kimi suclayacaginizi biliyorsunuz.
Yaz yanlışlıkla kibledim diye.KK'yı açınca böylee küçük Emrah gibin banlı ekrana bakmak hiç olmuyor zira.Yidim bi kere ondan biliyomBildirm geliomuki kibledgm kisiye ay ne sacmalk yaa off
Merhaba kizlar
Erken yasta evlenip duzen kurmak iyi midir, recrubelerinizi paylasabilir misiniz buna cok ihtiyacim var.19-20 yaslarinda evlenmek ve evliykende okulu surdurmek bunu yasayaniniz oldumu? Simdiden tesekkur ediyorum paylasacaklariniz icinbirde; lutfen on yargilarinizi bir kenara birakip yorum yapin sadece deneyimlerinize ihtiyacim var.
Dokunmatiğin gazabina uğradımmmmmmm
Zorlandin mi peki
Kime vastigimi bilmiom işte bi anda bastm rapor dedi onada asfjfj gibi bişeyler yazdım kk da ilk oldum galiba şu anYaz yanlışlıkla kibledim diye.KK'yı açınca böylee küçük Emrah gibin banlı ekrana bakmak hiç olmuyor zira.Yidim bi kere ondan biliyom
Banlanim napim yaptm bi hata :))Bosu bosuna KIB yapanlari banliyorlar asil. Sen derdine yan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?