Erken evlenmek sizce n kadar iyi?

Cevremde herkes 35 lerde evlenirken ben sizin yaslarda evlendim simdiki aklim olsa gene evlenirdim Allah bozmasin
Ama okulu bitirmeden evlenmeyin derim ha okulla evliligi yurutenlerde var ama bi yerden eksiklik oluyodur elbet okulu okuyup evlenip taze ciftler olarak gezip tozmak varken neden yeni evliyken ders calisasinki

Bende yüksek lisans yapıcam evliyken inşallah,ama hem ev hem o nasıl sürdürülür bilmiyorum o kadar çok düşüncem varki offf

Bende 20 yaşında evlendim şimdi 27 yaşındayım 7 senelik evliyim evlendiğim sene üni. okumaya başladım ve 4 sene de kalmadan bitirdim.Erken evlendiğim için hiç pişman değilim bekar hayatımdan daha rahat yaşıyorum her anlamda bu karşındaki kişiyle ve ailesiyle ilgili sanırım
Senin bütün şartları değerlendirip ona göre karar vermen gerek

18 yaşında kaçarak evlendim hayatımın en büyük hatasıydı belkide ama o an onu gorememistim dışlandım ezildim kucumsendim çocuktum anlayamıyord um hiç bir şeyi hiç bir şey istediğim gibi olmadı çok ama çok pişman oldum 6 yıl geçti koca mi seviyorum iki evladım var onları çok seviyorum ama içimde keskeler kaldı

Ben 29 da evlendim. 31 ve 34te çocuklarım oldu. Bence geç.
23 yaşında ise başladığımda evlensem hadi bilemedin 24te evlensem 26 ve 29 da çocuklarım olsa süper olurdu.
5-6 yil tek başıma yaşadım da ne oldu?
Eşimle birlikte doya doya gezip , cocuk yapsaydık keşke.
Sonuç : 34 ikinci cocuk icin gec. Buna göre düşün

Ben 24 yasinda evlendim. Uni okudum meslegimi elime aldim devlet kadrosunda meslegimi icra ettim. Tamam hazirim diyebilecek herseyi yaptigima inandigim bir yasta evlendim. Ama 24 bile erken diyorum simdi. Sen diyorsun ki 18 20. Ben kendime gencligimi yasayamadim derken... Esinin iyi kotu olmasiylada alakasi yok. Benim esimde dunya iyisidir ama evlenmekle butmiyor. Birilerinin gelini birilerinin yengesi olmak bile insani yoruyor. Herkes senden birsey bikleyecek herkesssss. Ve inan cok yorulacaksin. Birak hayatini yasa gez doz eglen okulunu bitir. Evlilik ilerde zaten yeterince insanin ruhen bedenen yoruyor.

Kızmazsan eğer KK'nın en saçma konusu olsun bu.
Şu devirde 19 yaşında evlenmeyi düşünen bir genç kızın olmasının sosyolojik açıklamasını yapsın millet bence.

Alimm de nerdesir acep ceyz:))))
Ben yavastan kaçış planları yapim bari
Aaaa o şanslı benmiymişim
Yanlışlıkla birini kibledim yazını görünce gülme krizine girmiştim meğer benmişim iyi mi
Hemen İstanbul Üsküdara bol muzlu çikolatalı bir meyve sepeti alayım

Aaaa o şanslı benmiymişim
Yanlışlıkla birini kibledim yazını görünce gülme krizine girmiştim meğer benmişim iyi mi
Hemen İstanbul Üsküdara bol muzlu çikolatalı bir meyve sepeti alayım
Anam pek uzakşınnnn:))) bende çok üzüldüm inşallah bişey olmaz sana yönetmie mesaj atmam gerekiosa yazim yeniyim tam bilmiorm

bu riski almaya değer mi? o yaşlarda sen kendini tanıyamıyorsun, karşındakinin tanımasını bekliyosun vs. tecrürbesizlik diz boyu.

bir de ben anlamıyorum. babanın/annenin evi orda zaten. evlenince oraya dönüşün yok. bi kaç sene daha yaşasan ölmezsin. sonuçta evlilik kaçmıyor. beş sene erken evlenebilmek için belki de hayatta rahat edebileceğin tek evden ne diye kaçmaya çalışır ki insan...

Ne bu acele? Ben anlamıyorum ya. 17 yaşındasın senin şu an tercihlerde hangi bölümü yazsam diye düşünmen gerekirken evlensem mi diye soruyorsun.. Önce bi üniversite kazan sonra düşünürsün. tuhaf geliyor bana valla kusura bakma, aman banane zaten herkesin kendi hayatı

defnemahsarglu peki sen neden evlenmek istiyorsun bu yaşta?
Kendi paranı kazanmak gibi bir hedefin yok mu?
bu kadar erken evlenen bir o kadar da erken boşandı diyelim sonra ne yapacaksın?
Camiyi çalan kılıfını hazırlar, bunları da düşünmen lazım.

Hersey zamaninda tar verir.
Su kadarini soyliyim.unv okurken sevgiim(suan esim) ve arkadaslarimla okul cikisi canli muzuklere gidip eglenirken evli olan bi arkadasimiz yemek yapma telasina eve kosuyordu.
Biz haftasonu plani yapardik piknik gezi vs.o kayinvalide tayfasina ziyarete giderdi.
Sonra bide cocuk oldu.hayatinin en zor 4 yilini gecirdi.sorumluluk vs..

Ben doyasiya yasadim ogrencilik yillarimi.evlendim.ve cok sukur huzurluyum.
O arkadssin 2 cocugu var simdi..yasayamadiklarinin ozlemindedir hep.ins bi ders cikartirsiniz.

ideal evlilik yaşı 26-27 diyelim. biraz beklersen o yaşa geliceksin zaten. bu arada da hayatını yaşarsın dilediğin gibi. ama şu yaşında evlenirsen bi daha bekar ve 19 yaşındaki haline asla dönemeyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…