- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi defnemahsarglu
-
Ceyz ordamisn sana basmisim lütfen kusura bakma birden olduOkulunu kesinlikle bitireceksen bir zararı yok, ne olabilir ki. Ama mezun olup eşyalarını çalışarak alsan,ailene 1-2 sene destek olsan güzel olurdu
18 yaşında kaçarak evlendim hayatımın en büyük hatasıydı belkide ama o an onu gorememistim dışlandım ezildim kucumsendim çocuktum anlayamıyord um hiç bir şeyi hiç bir şey istediğim gibi olmadı çok ama çok pişman oldum 6 yıl geçti koca mi seviyorum iki evladım var onları çok seviyorum ama içimde keskeler kaldıMerhaba kizlar
Erken yasta evlenip duzen kurmak iyi midir, recrubelerinizi paylasabilir misiniz buna cok ihtiyacim var.19-20 yaslarinda evlenmek ve evliykende okulu surdurmek bunu yasayaniniz oldumu? Simdiden tesekkur ediyorum paylasacaklariniz icinbirde; lutfen on yargilarinizi bir kenara birakip yorum yapin sadece deneyimlerinize ihtiyacim var.
Kızmazsan eğer KK'nın en saçma konusu olsun bu.Merhaba kizlar
Erken yasta evlenip duzen kurmak iyi midir, recrubelerinizi paylasabilir misiniz buna cok ihtiyacim var.19-20 yaslarinda evlenmek ve evliykende okulu surdurmek bunu yasayaniniz oldumu? Simdiden tesekkur ediyorum paylasacaklariniz icinbirde; lutfen on yargilarinizi bir kenara birakip yorum yapin sadece deneyimlerinize ihtiyacim var.
Aaaa o şanslı benmiymişimAlimm de nerdesir acep ceyz:))))
Ben yavastan kaçış planları yapim bari
Anam pek uzakşınnnn:))) bende çok üzüldüm inşallah bişey olmaz sana yönetmie mesaj atmam gerekiosa yazim yeniyim tam bilmiormAaaa o şanslı benmiymişim
Yanlışlıkla birini kibledim yazını görünce gülme krizine girmiştim meğer benmişim iyi mi
Hemen İstanbul Üsküdara bol muzlu çikolatalı bir meyve sepeti alayım
Bişey yapmana gerek yok kuzucumAnam pek uzakşınnnn:))) bende çok üzüldüm inşallah bişey olmaz sana yönetmie mesaj atmam gerekiosa yazim yeniyim tam bilmiorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?