- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
- Konu Sahibi defnemahsarglu
-
Ayıp şu yaptığın,bol muzzzluuu çikolatalıı ayyyyyAaaa o şanslı benmiymişim
Yanlışlıkla birini kibledim yazını görünce gülme krizine girmiştim meğer benmişim iyi mi
Hemen İstanbul Üsküdara bol muzlu çikolatalı bir meyve sepeti alayım
30 yasında evlendım, o zamana kadar gezdım tozdum flortlerım oldu, unıversıte hayatını doyasıya yasadım, farklı ıs tecrubelerım oldu, farklı ortamlarda farklı ınsanlarla tanıstım hepsı hayatıma renk kattı, esımle 25 yasımda tanıstım 30 yasımda ıken evlendık bes yıl ınıslı cıkıslı cok gunlerımız oldu cıcm ayını bıle bekarken yasadık cunku bır sure bırlıkte yasadık...Merhaba kizlar
Erken yasta evlenip duzen kurmak iyi midir, recrubelerinizi paylasabilir misiniz buna cok ihtiyacim var.19-20 yaslarinda evlenmek ve evliykende okulu surdurmek bunu yasayaniniz oldumu? Simdiden tesekkur ediyorum paylasacaklariniz icinbirde; lutfen on yargilarinizi bir kenara birakip yorum yapin sadece deneyimlerinize ihtiyacim var.
Niye kız hamile misinAyıp şu yaptığın,bol muzzzluuu çikolatalıı ayyyyy
Herseyin bir zamani varMerhaba kizlar
Erken yasta evlenip duzen kurmak iyi midir, recrubelerinizi paylasabilir misiniz buna cok ihtiyacim var.19-20 yaslarinda evlenmek ve evliykende okulu surdurmek bunu yasayaniniz oldumu? Simdiden tesekkur ediyorum paylasacaklariniz icinbirde; lutfen on yargilarinizi bir kenara birakip yorum yapin sadece deneyimlerinize ihtiyacim var.
Herseyin bir zamani var
19 yasinda evlenmekten daha guzel yapilacak seyler vardir okumak, yuksek lisans yapmak,dunyyi gezmek,dil ogrenmek, para kazanmak, kazandigin parayla once aileni mutlu edecek jestler yapmak, tatile cikmak gibi
Mal gibi evlenip de napicam? Keske 19 ysinda olsam da evlenmek icin bir 10 yil daha zamanim olsa diyorum
30 yasinda evlendim bu arada
Şu gençligi yasamak ne Allah askina.. 30 yasina kadar bekar durup dunyayı dolaşan kaç kisi var dunyayi birak turkiyeyi dolanan kaç kisi cikar ortalamaya vurunca? Bekarken yapilip evliyken yapilamayan ne var mesela? Gezmekse evliykende gezdim, sabahlara kadar gezdim hemde, farklı sehirlerde gördüm.
.canım istemesse yemek yapmadim pijamayla oturup keyif cattım butun gun takildim. Hunharca sırf kendime alisveriste yaptım.Yani bekarken yapıp evlenince yapmadıgım bisey yok benim.Yapamayanlarin kendi problemi.En fazla cadaloz kaynana, kayin derdi çikıyor evlenince, 30 yasinda evlenenince kaynanalar sorun çıkartmıyor mu? Maddi olarak bir engel yoksa ve evlenmeye karar verdiğin biri varsa 30-35e kadar beklemenin bir alemini göremiyorum.
Cocuk konusunda haklisin kesinlikleEvlenmek disinda bu dediklerini yaptim ama simdi evlenseydim de bosansaydim demiyor degilim.
Derdim kesinlikle evlilik degil ama cocuk icin zaman geciyor.
Yas gectikce daha mantikli baktigin icin deli cesaretin de azaliyor.
Ben 22 yasindayim eltim 35 kusuru gecik yaşi var. Ama kaynana dişini bana degil ona gecirebiliyor. Bunun da yaşla alakası yok.:))kaynana ile 19 yaşında mücadele etmek var 30 yaşında etmek var.
hem ne yani dünyayı dolaşamıyoruz diye hemen evlenelim mi?
Cocuk konusunda haklisin kesinlikle
Tahammul gucumuz zayifliyor yas ilerledikce
Ben cocuk da yaptim ama pisman oldum keske birseyler daha yapsaydim cocuktan once daha erkenmis bile dedim ya
Ben 22 yasindayim eltim 35 kusuru gecik yaşi var. Ama kaynana dişini bana degil ona gecirebiliyor. Bunun da yaşla alakası yok.:))
365 günüm kaynanayla gecmiyor sonucta . Bekarken masal hayatı oluyor sanki. Iyi biseyde demedim kaynanayla ugrasmanin yaşı yok 22de aynı 30da aynı.Nasıl basedeceğin karakterinle alakalı.evet en haklı sizsiniz. 22 yaşında kaynana derdi çekmek iyi bişey mi oluyor ben anlayamadım.
Karsiniza cikan kisi yanlis yada birbirinize uyumsuz oldugunuz icin bu dusuncelerdesiniz.Evliyim ve o yapamazdim veya basimda bir erkekle yapmak zorunda olurdum dediginiz seyleri yapabiliyorum.Erken evlenmeyi hemen cocuk yapip evde sogan dogramaya adamis kisiler olarak gormeyin zaten hangi yasta olursaniz olun evlendiginiz zaman sadece sorumluluklariniz ve mutluluklariniz artsin ozgurlugunuz kisitlanmasin.Ben olaya okumak ya da okumamak olarak bakmıyorum. Okumayacak dahi olsa bir kızın 19 yaşında evlenmesi yanlış.
Kendimi düşünüyorum 19 yaşındayken karakterim oturmamış, ne istediğini bilmeyen aklı havada bir genç kızmışım. O zaman dünyanın en olgun insanı olduğumu düşünüyordum. Artık erişkindim, kendi kararlarımı alabilir kendi doğrularımı bulabilirdim. Palavra hepsi, kendimi kandırmışım. Daha çocukmuşum.
19 yaşında birlikte olduğum adamla evlenseydim -ki 22 yaşıma kadar sürdürdüğüm sonradan dank eden bir ilişkiydi- muhtemelen şimdi iki çocuklu boşanmış bir kadın olurdum.
19 yaşımdan evlenene kadar yaptığım şeyleri evli olsam yapamazdım. Kızkıza tatile gidemezdim, arkadaşlarımda sabahlayamazdım, gece eğlenmeye çıkamazdım. Bunları yapsam da yanımda bir adamla yapmak zorunda kalırdım. Bu da sanırım o yaşlarda en son isteyeceğim şeydi. Okuldan sonra arkadaşlarla bir yerde iki saat vakit geçireyim desen olmaz, sorumluluklar evde seni bekler. Herkes bir evde toplanmış finallere çalışırken sen kendi evinde olmak zorunda kalırsın. Ev sorumluluğu her zaman okul sorumluluğunun ve sosyal hayatının önünde olur. Ne gerek var? Evlilik kaçıyor mu?
365 günüm kaynanayla gecmiyor sonucta . Bekarken masal hayatı oluyor sanki. Iyi biseyde demedim kaynanayla ugrasmanin yaşı yok 22de aynı 30da aynı.Nasıl basedeceğin karakterinle alakalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?