- 5 Haziran 2020
- 1.118
- 753
- 73
- Konu Sahibi NurseCelline
-
Yumurtlama döneminde olabilirsiniz. Bu kadar erken belirti sanmıyorum.Merhabalar.Regl olmama 12 gün var göğüslerimde hassasiyet ve dokununca ağrı oluyor.2 3 gün önce sol kasığımda ağrı ve karın bölgemde batmalar oldu.Onun dışında bağırsklarım normalinden fazla çalışıyor ve çok şiş hissediyorum kendimi.Acaba gebelik belirtisi olabilir mi çok mu erken böyle olanlar var mı? Yoksa ben psikolojik mi öyle hissediyorum acaba.
Bir regl uygulaması kulllanıyorum programa göre yumurtlama 10 ağustostu belki de bu ay böyle oldu haklısınız.Cevapladığınız için çok teşekkürlerYumurtlama döneminde olabilirsiniz. Bu kadar erken belirti sanmıyorum.
Yok rica ederim. Program her zaman 14. Günü gösteriyor ama yumurtlama her zaman 14. Gün olmayabiliyor ve kimi aylar 2 kez yumurtlama olabiliyor. Belirtileriniz oyle gibi geldi. Yine de insallah ben yanilirim da en hayirli zamanda bebisinize kavusursunuzBir regl uygulaması kulllanıyorum programa göre yumurtlama 10 ağustostu belki de bu ay böyle oldu haklısınız.Cevapladığınız için çok teşekkürler
Yok rica ederim. Program her zaman 14. Günü gösteriyor ama yumurtlama her zaman 14. Gün olmayabiliyor ve kimi aylar 2 kez yumurtlama olabiliyor. Belirtileriniz oyle gibi geldi. Yine de insallah ben yanilirim da en hayirli zamanda bebisinize kavusursunuz
Dayanamadım idrardan baktım ama yok negatif çıktıAynı belirtiler bende var şuan girip konulara bi bakıyım dedim sende aynı şeyleri yaşıyormuşsun inşallah sağlıklı hamilelikler yaşıyoruzdur bir umut :)
Evet psikolojikmiş gerçekten sabırsızım hemen olsun istiyorum ondan böyle şeyler yaşıyorumBu kadar erken gebelik belirtisi olur mu bilemedim bende olmadı ama bende olmadı diye sizde de olmayacak diye bir şey yok. Allah gönlünüze göre versin inşallah. Psikolojik olabilir belirtileriniz, bebiş isteyen bir çok kadınımız böyle belirtiler yaşayabiliyor. Umarım sizin psikolojik değil gerçektir
Herşeyin bir vakti zamanı var Rabbim gönlünüze göre versin inşallah. Çok takmayın ne kadar çok takarsanız o kadar kötü olur.Evet psikolojikmiş gerçekten sabırsızım hemen olsun istiyorum ondan böyle şeyler yaşıyorum
Kıız daha bata 10 gün var döllenme bile olmamıştır tabi psikolojik herşeyi hamileliğe yoruyoruz bu tatlı telaşta bu kadar erken belirti olmaz yaniDayanamadım idrardan baktım ama yok negatif çıktıinşallah senin vardır bebiş
Evet öyleHerşeyin bir vakti zamanı var Rabbim gönlünüze göre versin inşallah. Çok takmayın ne kadar çok takarsanız o kadar kötü olur.
Aynen öyleKıız daha bata 10 gün var döllenme bile olmamıştır tabi psikolojik herşeyi hamileliğe yoruyoruz bu tatlı telaşta bu kadar erken belirti olmaz yani
Gebelik var mıydı canımNefasett N nursel2608 bugün idrarımı yaptıktan sonra peçeteye akıntıyla birlikte kahverengi leke geldi çok az sizce nedir?
Bilmiyorum regl günüme 1 hafta var dahaGebelik var mıydı canım
Yani canım bildiğim kadarıyla kahverengi akıntı içeri de olan eski kanı gösteriyor ama hiç bir fikrim yok bu konudaBilmiyorum regl günüme 1 hafta var daha
Evet normalde adetten 2 ya da 3 gün önce kahverengi leke gelip sonrasında kanama olurdu ama şimdi 1 hafta var gebelikle ilgili bir durum değildir dimi??Yani canım bildiğim kadarıyla kahverengi akıntı içeri de olan eski kanı gösteriyor ama hiç bir fikrim yok bu konuda
Yani öyledir veya değildir diyemem canım çünkü benim başıma gelmediEvet normalde adetten 2 ya da 3 gün önce kahverengi leke gelip sonrasında kanama olurdu ama şimdi 1 hafta var gebelikle ilgili bir durum değildir dimi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?