• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Gebelik Belirtileri

nurbanunurr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
15
Puanlar
3
Kızlar geçen ay kimyasal gebelik yaşadım 1 yıldır gebe kalmaya çalışıyorum geçen hafta ovulasyon pik yaptı. Adete 7 gün var ama benim midem bulandı bütün gün kasıklarımda batma karnımda ara sıra ağrı oluyor geçen ay regle 3 gün kala batma olmuştu mide bulantısı da olması gereken adet günlerimde 3 gün oldu zaten gecikmenin 5. Günü regl görmüştüm. Gebelik belirtileri olabilir mi cuma günü progestron için test verdim betada istedi doktor yani pikten sonra 6. Gün oluyor kan testi de pts çıkacak. Var mı bu kadar erken belirti yaşayıp gebe kalan 🤦‍♀️

Kızlar geçen ay kimyasal gebelik yaşadım 1 yıldır gebe kalmaya çalışıyorum geçen hafta ovulasyon pik yaptı. Adete 7 gün var ama benim midem bulandı bütün gün kasıklarımda batma karnımda ara sıra ağrı oluyor geçen ay regle 3 gün kala batma olmuştu mide bulantısı da olması gereken adet günlerimde 3 gün oldu zaten gecikmenin 5. Günü regl görmüştüm. Gebelik belirtileri olabilir mi cuma günü progestron için test verdim betada istedi doktor yani pikten sonra 6. Gün oluyor kan testi de pts çıkacak. Var mı bu kadar erken belirti yaşayıp gebe kalan 🤦‍♀️
Ben iki gebelik yaşadım kızımda göğüslerim şişti ağridi anladım ikinci gebelikte hiç bir belirti yok hiç bir şekilde ben dört gün kala ogrendim oda emara gidecektim doktor test yap dedi gel öğrendim yani adetin geçmeden kendini bu belirtilere inandırma adet gebelik belirtileri aynı hep bel batma yaşıyoruz yine adet oluyoruz inşallah hayırlısı olsun senin için

Back