• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik

RApunzel batan

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Kızlar merhabalar geçen hafta cuma günü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama böyle baş dönmem var hafif hafif ara ara hafif kasık batması göhüste azda olsa batma var geçen ay kasımda kimyasal geçirdi m değerim kasımın 22 sıfırlandı folik asit yazdı doktorum devam edin dedi hala adet olmadım bu şekilde olup hamile olan varmı acaba tecrübesizim etrafımda bi ablam yada annem yok o yüzden sizlere yazmak istedim

Regli belirtisi de aslında bu söyledikleriniz. Regli olcaksınız belkide

O zamandan sonra korunmasız ilişki yaşadınız mı ki? Gebelik olma ihtimali olması için soruyorum. Ben düşük yaptıktan 2 ay sonra falan regli oldum. O sırada benim de öyle akıntım olmuştı ağrılarım vs. Kontrole gittiğinizde rahim toparlanmış mı diye de bakıldı mı

O zamandan sonra korunmasız ilişki yaşadınız mı ki? Gebelik olma ihtimali olması için soruyorum. Ben düşük yaptıktan 2 ay sonra falan regli oldum. O sırada benim de öyle akıntım olmuştı ağrılarım vs. Kontrole gittiğinizde rahim toparlanmış mı diye de bakıldı mı
Evet hiç korunmuyoruz kimyasal olduğu için kendiliğinden kanama yoluyla attım ben hiç müdahale olmadı doktorum da devam edin üzülme demekki hamile kala biliyosun her hamilelik böyle olcak diye birşey yok dedi bizde hep değerlendirdik içimde hep bir umut var inşallah diyorum hamile olurum hep okuyorum kimyasal gebelik geçirip hemen hamile kalan arkadaşlarımızda varmış diye ama geçen hafta test yaptım ya negatif görünce hayal kırıklığına uğradım biraz bu belirtiler olunca acabamı diyo insan

Evet hiç korunmuyoruz kimyasal olduğu için kendiliğinden kanama yoluyla attım ben hiç müdahale olmadı doktorum da devam edin üzülme demekki hamile kala biliyosun her hamilelik böyle olcak diye birşey yok dedi bizde hep değerlendirdik içimde hep bir umut var inşallah diyorum hamile olurum hep okuyorum kimyasal gebelik geçirip hemen hamile kalan arkadaşlarımızda varmış diye ama geçen hafta test yaptım ya negatif görünce hayal kırıklığına uğradım biraz bu belirtiler olunca acabamı diyo insan
1 hafta geçmiş madem erken gebelik testlerinden tekrar alın sabah ilk idrarla tekrarlayın. İçinizde şüphe kalmasın

Back
X