Erken gebelik belirtisi mi?

MaTmAzEL95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2019
391
301
33
Merhaba arkadaşlar. çocuk istiyoruz henüz olumlu sonuç alamadık ama bu ay 1 haftadır falan sol kasığımda 10 saniyelik falan bir ağrı saplaniyor bacağıma da vuruyor sonra geçiyor ve bu gün boyu aralıklar tekrarlıyor sabahları bu ağrıya uyaniyorum.akıntim fazlalaştı. Göğüs uçlarımda sızlama var yüzüm ateş gibi yanıyor ama ayaklarım buz kesiyor. Bu arada adetime 1 hafta var erken gebelik belirtisi olabilir mi daha once yaşamadım bunları çünkü merak ediyorum

Son düzenleme:
Canim bu söylediklerin regl belirtisi de hamilelik belirtiside ayırt etmek mümkün degil test yapmadan hicbir sonuca varamazsin malesef

Evet haklısın canım ama benim adet belirtim 1 hafta kala baslar normalde şimdilerde başlaması lazımdı yani 1 hafta kaldı çünkü ama 1 hafta 10 gündür var nerdeyse bu anlattıklarım. Böyle yasayan hamile arkadaşlar var mı diye de merak ettim

Bazılarının 1 hafta öncesinden de çıkıyor. Yap istersen negatif çıkarsa da gecikince yaparsın bu sefer

Negatif çıkarsa diye korkuyorum o yuzden yapmıyorum yoksa elim teste gidip geliyor kendimi tutuyorum bi kaç gün daha gecsin diye

Nasip kısmet gebelikte olur olmyadabilir oluruna bırak bi bakmışssın olmuş her ilişkide acaba olacak mı dersen olmaz bu iş birazda psikoloji

Nasip kısmet gebelikte olur olmyadabilir oluruna bırak bi bakmışssın olmuş her ilişkide acaba olacak mı dersen olmaz bu iş birazda psikoloji
Ilk zamanlar cok düşünüyordum oldu mu olmadi mı diye kafaya takıyordum ama artık 2 3 aydır falan takmıyorum hic düşünmüyorum bile 8 aydır istiyoruz biz. Bu ağrılar falan cok tuhaf hic yaşamadığım ağrılar değişik yani o yuzden acaba mı diyorum

Amin canım. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Sen şimdi bekle 2 gün sonra testi tekrarla koyulaşmayı takip et. Bende öyle yaptım. İnşallah senin de koyulaşır. Adetin geçince gidersin doktora. Şimdi şu virus yüzünden sık sık çıkmaman en mantıklısı. Bana da doktorum öyle dedi. Kendine dikkat et

Tamam canım 2 3 gün sonra testi tekrarlayayım. Koyulaşmazsa ne oluyor ki.
Bat 11 nisan olmazsam aile sağlığı merkezine gidip bi kan tahlili yaptircam önce ondan sonra da kadim doğuma giderim kısmetse. Zaten dedigin gibi evden çıkmamak en doğrusu su günlerde. Hayirlisiyla selamete çıksaydık iyi olacak

Bu arada koyulaşmazsa çizgi sıkıntı olduğunu mu gösterir

Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah, bende araştırırken gördüm senin konuyu yüzüm ateş gibi gözlerimden sanki ateş cıkıyo gibi hissediyorum 3 gündür ateşim 36,8 inmiyor hiç ayaklarım buz gibi ev sıcak olmasına rağmen birde dün bir kaç defa sanki tükürükle salgılandı gibi hissettim acı bi tat olustu ağzımda hem sabah hemde akşama doğru oldu su içtim yine gecmedi acılık kaldı ağzımda bugunde beyaz yumurta akı gibi uzayan akıntım çoğaltı farkedilcek derecede ama başka hiç bir belirti yok nw göğüs hassasiyeti ne kasık ağrısı senin belirtilerin nelerdi başka bu arada yumurtlamaya göre bat 12 nisan ama adet takvimine göre 15 nisan

Oncelikle teşekkür ederim canim. Benim normalde adetime 4 5 gün kala baslar kasık agrım göğüs hassasiyetim falan ama bu kez farklı olduğunu hissettim. Adetimden 10 gün önce kadar falan sol kasığımda ignelenme şeklinde ağrılar başladı ve bacağıma vuruyordu göğüslerim hassaslaştı ama daha çok uçları acımaya sızlamaya başladı. Yüzüm hep çok sıcaktı ateşim mi var benim diye her gun eşime soruyordum ama ayaklarım buz gibiydi dedigin gbi sıcak olmasına rağmen ev. Bir anda sıcak basıyordu ve bu bahsettiğim kasık agrım ve bacak agrım hic geçmiyordu her gun devam etti belli aralıkla özellikle sabah erken saatlerde uyanıyordum ağrısına. Bir de çok agresiflestim. Esim çok yakınıyordu Sonra test yapmaya karar verdim çünkü çok farklıydı bu her zamanki adet ağrılarımdan birde eşim rüyamda gördüm hamile olabilirsin dedi sen yap bi test dedi adetime 5 gün kala yaptim ve hemen ikinci çizgiyi gördüm şükürler olsun yarim tekrarlicam ve kan vermeye gidicem nasipse

Anladım canım bakalım ben bekleyeyim biraz daha cünkü kasık ağrısı falan hiç yok bende . Sende güzel haberler alırsın inşallah yarın

Merhaba Betül tebrik ederim seni ve eşini Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benimde bat 5 Mayıs ovulasyon testiyle 13 ve 14 günler pikti 15 de silik olduğunu yani çatladigini gördüm hemen ertesi günü akşamı senle aynı belirtiler başladı benim sonra hafifledi sonra yine başladı sağ kasıkta ağrı ara ara batma yanma hissi ama rahatsızlık boyutunda değil girip çıkıyor agri sabah yatakta uyandığımda daha çok hissediyorum göğüs uçlarım acıyor içerden asilir gibi sanki yanma hissi oluyor. Bu kasık ağrım.bacagima da vuruyor ordan sağ kalça üstü bel arasında da ağrı oluyor. Mide bulantım yok ama yumurtlamadan sonra ki 17 gün sabah tansiyonum.dustu baya hemde gidip uzandım hemen bende böyle belirtiler ama sende yazmışsın yaa hani bende sen gibiyim ben adet olacağımı anlamam bile ne ağrı ne sizi 4 gün önceden goguslerimm hafif hassas olur o kadar sonra bir bakmisim hic belirtisiz adet olmuşumdur. Hatta ilk gün çarşı pazar gezerim ağrı sızı olmaz maasallah , ne sivilce vs hiç ama bu ay 10 gün önceden bir tuhaflıklar var acaba psikolojik desem.ama.aci çekiyorum ayaklarım buz gibi burnum üşüyor ama bedenim.sicak sağ kasık yanma.batma hissi kist mi oldu acaba çatlamış olabilir mi benim.yumurtam korkularım da var Allah'ım.isteyen herkese nasip etsin hayırlısı ise sende korkular varmiydi dış gebelikten de korkuyorum o yüzden mi acaba sağ kasıkta yanma batma var orda takılı mi kaldi acaba çokta tehlikeliymis Allah korusun

Bu belirtileriniz iliskiden kac gun sonra baslamisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…