- 17 Aralık 2019
- 391
- 301
- 33
- Konu Sahibi MaTmAzEL95
-
Canim bu söylediklerin regl belirtisi de hamilelik belirtiside ayırt etmek mümkün degil test yapmadan hicbir sonuca varamazsin malesefMerhaba arkadaşlar. 8 aydır çocuk istiyoruz henüz olumlu sonuç alamadık ama bu ay 1 haftadır falan sol kasığımda 10 saniyelik falan bir ağrı saplaniyor bacağıma da vuruyor sonra geçiyor ve bu gün boyu aralıklar tekrarlıyor sabahları bu ağrıya uyaniyorum.akıntim fazlalaştı. Göğüs uçlarımda sızlama var yüzüm ateş gibi yanıyor ama ayaklarım buz kesiyor. Bu arada adetime 1 hafta var erken gebelik belirtisi olabilir mi daha once yaşamadım bunları çünkü merak ediyorum
Ilk zamanlar cok düşünüyordum oldu mu olmadi mı diye kafaya takıyordum ama artık 2 3 aydır falan takmıyorum hic düşünmüyorum bile 8 aydır istiyoruz biz. Bu ağrılar falan cok tuhaf hic yaşamadığım ağrılar değişik yani o yuzden acaba mı diyorumNasip kısmet gebelikte olur olmyadabilir oluruna bırak bi bakmışssın olmuş her ilişkide acaba olacak mı dersen olmaz bu iş birazda psikoloji
Çok teşekkür ederim insaallahTebriklerinşallah sağ salim kucağınıza alırsınız
Bu arada koyulaşmazsa çizgi sıkıntı olduğunu mu gösterirAmin canım. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Sen şimdi bekle 2 gün sonra testi tekrarla koyulaşmayı takip et. Bende öyle yaptım. İnşallah senin de koyulaşır. Adetin geçince gidersin doktora. Şimdi şu virus yüzünden sık sık çıkmaman en mantıklısı. Bana da doktorum öyle dedi. Kendine dikkat et
Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah, bende araştırırken gördüm senin konuyu yüzüm ateş gibi gözlerimden sanki ateş cıkıyo gibi hissediyorum 3 gündür ateşim 36,8 inmiyor hiç ayaklarım buz gibi ev sıcak olmasına rağmen birde dün bir kaç defa sanki tükürükle salgılandı gibi hissettim acı bi tat olustu ağzımda hem sabah hemde akşama doğru oldu su içtim yine gecmedi acılık kaldı ağzımda bugunde beyaz yumurta akı gibi uzayan akıntım çoğaltı farkedilcek derecede ama başka hiç bir belirti yok nw göğüs hassasiyeti ne kasık ağrısı senin belirtilerin nelerdi başka bu arada yumurtlamaya göre bat 12 nisan ama adet takvimine göre 15 nisanTamam canım 2 3 gün sonra testi tekrarlayayım. Koyulaşmazsa ne oluyor ki.
Bat 11 nisan olmazsam aile sağlığı merkezine gidip bi kan tahlili yaptircam önce ondan sonra da kadim doğuma giderim kısmetse. Zaten dedigin gibi evden çıkmamak en doğrusu su günlerde. Hayirlisiyla selamete çıksaydık iyi olacak
Oncelikle teşekkür ederim canim. Benim normalde adetime 4 5 gün kala baslar kasık agrım göğüs hassasiyetim falan ama bu kez farklı olduğunu hissettim. Adetimden 10 gün önce kadar falan sol kasığımda ignelenme şeklinde ağrılar başladı ve bacağıma vuruyordu göğüslerim hassaslaştı ama daha çok uçları acımaya sızlamaya başladı. Yüzüm hep çok sıcaktı ateşim mi var benim diye her gun eşime soruyordum ama ayaklarım buz gibiydi dedigin gbi sıcak olmasına rağmen ev. Bir anda sıcak basıyordu ve bu bahsettiğim kasık agrım ve bacak agrım hic geçmiyordu her gun devam etti belli aralıkla özellikle sabah erken saatlerde uyanıyordum ağrısına. Bir de çok agresiflestim. Esim çok yakınıyorduCanım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah, bende araştırırken gördüm senin konuyu yüzüm ateş gibi gözlerimden sanki ateş cıkıyo gibi hissediyorum 3 gündür ateşim 36,8 inmiyor hiç ayaklarım buz gibi ev sıcak olmasına rağmen birde dün bir kaç defa sanki tükürükle salgılandı gibi hissettim acı bi tat olustu ağzımda hem sabah hemde akşama doğru oldu su içtim yine gecmedi acılık kaldı ağzımda bugunde beyaz yumurta akı gibi uzayan akıntım çoğaltı farkedilcek derecede ama başka hiç bir belirti yok nw göğüs hassasiyeti ne kasık ağrısı senin belirtilerin nelerdi başka bu arada yumurtlamaya göre bat 12 nisan ama adet takvimine göre 15 nisan
Anladım canım bakalım ben bekleyeyim biraz daha cünkü kasık ağrısı falan hiç yok bende . Sende güzel haberler alırsın inşallah yarınOncelikle teşekkür ederim canim. Benim normalde adetime 4 5 gün kala baslar kasık agrım göğüs hassasiyetim falan ama bu kez farklı olduğunu hissettim. Adetimden 10 gün önce kadar falan sol kasığımda ignelenme şeklinde ağrılar başladı ve bacağıma vuruyordu göğüslerim hassaslaştı ama daha çok uçları acımaya sızlamaya başladı. Yüzüm hep çok sıcaktı ateşim mi var benim diye her gun eşime soruyordum ama ayaklarım buz gibiydi dedigin gbi sıcak olmasına rağmen ev. Bir anda sıcak basıyordu ve bu bahsettiğim kasık agrım ve bacak agrım hic geçmiyordu her gun devam etti belli aralıkla özellikle sabah erken saatlerde uyanıyordum ağrısına. Bir de çok agresiflestim. Esim çok yakınıyorduSonra test yapmaya karar verdim çünkü çok farklıydı bu her zamanki adet ağrılarımdan birde eşim rüyamda gördüm hamile olabilirsin dedi sen yap bi test dedi adetime 5 gün kala yaptim ve hemen ikinci çizgiyi gördüm şükürler olsun yarim tekrarlicam ve kan vermeye gidicem nasipse
Sağol canım insaallah sendeAnladım canım bakalım ben bekleyeyim biraz daha cünkü kasık ağrısı falan hiç yok bende . Sende güzel haberler alırsın inşallah yarın
Oncelikle teşekkür ederim canim. Benim normalde adetime 4 5 gün kala baslar kasık agrım göğüs hassasiyetim falan ama bu kez farklı olduğunu hissettim. Adetimden 10 gün önce kadar falan sol kasığımda ignelenme şeklinde ağrılar başladı ve bacağıma vuruyordu göğüslerim hassaslaştı ama daha çok uçları acımaya sızlamaya başladı. Yüzüm hep çok sıcaktı ateşim mi var benim diye her gun eşime soruyordum ama ayaklarım buz gibiydi dedigin gbi sıcak olmasına rağmen ev. Bir anda sıcak basıyordu ve bu bahsettiğim kasık agrım ve bacak agrım hic geçmiyordu her gun devam etti belli aralıkla özellikle sabah erken saatlerde uyanıyordum ağrısına. Bir de çok agresiflestim. Esim çok yakınıyorduSonra test yapmaya karar verdim çünkü çok farklıydı bu her zamanki adet ağrılarımdan birde eşim rüyamda gördüm hamile olabilirsin dedi sen yap bi test dedi adetime 5 gün kala yaptim ve hemen ikinci çizgiyi gördüm şükürler olsun yarim tekrarlicam ve kan vermeye gidicem nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?