- 17 Aralık 2019
- 391
- 301
- 33
- Konu Sahibi MaTmAzEL95
-
Merhaba canım yeni gördüm mesajını kusura bakma bana bildirim gelmedi tesadüfen gördüm. Canım benim adetim biraz düzensizdir misal atıyorum 5 inde olucam derim 7 sinde olurum yada 2 sinde olurum fln bi kaç gün oynar genelde. Eşimle 4 ay hep kafamıza taktik niye olmuyor diye en son bosverdik olursa olur dedik ve o ay oldu hamdolsunMerhaba Betül tebrik ederim seni ve eşini Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benimde bat 5 Mayıs ovulasyon testiyle 13 ve 14 günler pikti 15 de silik olduğunu yani çatladigini gördüm hemen ertesi günü akşamı senle aynı belirtiler başladı benim sonra hafifledi sonra yine başladı sağ kasıkta ağrı ara ara batma yanma hissi ama rahatsızlık boyutunda değil girip çıkıyor agri sabah yatakta uyandığımda daha çok hissediyorum göğüs uçlarım acıyor içerden asilir gibi sanki yanma hissi oluyor. Bu kasık ağrım.bacagima da vuruyor ordan sağ kalça üstü bel arasında da ağrı oluyor. Mide bulantım yok ama yumurtlamadan sonra ki 17 gün sabah tansiyonum.dustu baya hemde gidip uzandım hemen bende böyle belirtiler ama sende yazmışsın yaa hani bende sen gibiyim ben adet olacağımı anlamam bile ne ağrı ne sizi 4 gün önceden goguslerimm hafif hassas olur o kadar sonra bir bakmisim hic belirtisiz adet olmuşumdur. Hatta ilk gün çarşı pazar gezerim ağrı sızı olmaz maasallah , ne sivilce vs hiç ama bu ay 10 gün önceden bir tuhaflıklar var acaba psikolojik desem.ama.aci çekiyorum ayaklarım buz gibi burnum üşüyor ama bedenim.sicak sağ kasık yanma.batma hissi kist mi oldu acaba çatlamış olabilir mi benim.yumurtam korkularım da var Allah'ım.isteyen herkese nasip etsin hayırlısı ise sende korkular varmiydi dış gebelikten de korkuyorum o yüzden mi acaba sağ kasıkta yanma batma var orda takılı mi kaldi acaba çokta tehlikeliymis Allah korusun
Adetimden 10 gun once kadarBu belirtileriniz iliskiden kac gun sonra baslamisti
Adet dongusu herkesin degistigi icin benim suan 6-7 gun var mesela ama supheli iliskiden 9 gun gecti. Sizin iliskiden kac gun sonraydi takip etmis miydinizAdetimden 10 gun once kadar
Yok hayır aylarca takip ettim hicbir sonuç alamadım en son artık oluruna bırakmıştık hic beklemiyordum ben hamile olabileceğimi o sebepten geçen ay hic takip etmedim ve takibi bıraktığım ay hamile kaldım. O yüzden bilemiyorum ilişkinin üstünden kac gun geçtiğini ne desem yalan olur o konudaAdet dongusu herkesin degistigi icin benim suan 6-7 gun var mesela ama supheli iliskiden 9 gun gecti. Sizin iliskiden kac gun sonraydi takip etmis miydiniz
Yani herkesin dedigi gibi aslinda sizde kafaya takmayi birakinca hamile kalmissiniz. Saglikla kucaginiza da alirsinjz insallah. Artik bu ayda olmazsa bende oyle yapacagm hic takip etmicem ama kafamdan atabilir miyim bilmiyorum bakalim :)Yok hayır aylarca takip ettim hicbir sonuç alamadım en son artık oluruna bırakmıştık hic beklemiyordum ben hamile olabileceğimi o sebepten geçen ay hic takip etmedim ve takibi bıraktığım ay hamile kaldım. O yüzden bilemiyorum ilişkinin üstünden kac gun geçtiğini ne desem yalan olur o konuda
Atarsın atarsın bizde her ay niye olmuyor stresi içindeydik acaba oldu mu bu ay derken hep adet oluyordum sonu hüsran oluyordu en son dedik ki amaaaan olursa olur takmicaz artık dedik hic yumurtlama günü fln takip bile etmedim ve oldu şükürler olsun. Insan en sonunda bıkıyor stresten kafaya takmaktan. Allah gönlüne göre versin canım insaallah en kısa zamanda kafaya takmayi birakip hayırlı haberler alırsınYani herkesin dedigi gibi aslinda sizde kafaya takmayi birakinca hamile kalmissiniz. Saglikla kucaginiza da alirsinjz insallah. Artik bu ayda olmazsa bende oyle yapacagm hic takip etmicem ama kafamdan atabilir miyim bilmiyorum bakalim :)
Canım.tesekkir ederim cevap verdiğin sözler için Allah razı olsun kardeşim inşallah sağ salim evladına kavuşursun. Benim bat 5 Mayıs az kaldı yumurtlamanın 8. günüydü dün bir de ben işe gittim ayyy ne ağrı ne ağrı ağrı yanma batma oturamiyorum o derece bayilacaktim ağrıdan bel.kasik alt karın adet oluyorum kesin diyorum bakıyorum sık sık idrara gidiyorum geliyor bir şeyler gidip bakıyorum beyaz şeffaf akıntı sadece yerleşme olsa kan gelir kahverengi vs yok gelmedi bu sabah kalktım 9 gün bugün ağrı kesildi çok nadir gelip.gisiyir çok şükür ama ara ara sağ alt kasıkta batmalar oluyor. Dün ben garip oldum farklı bir şeydi bu insllah yerlesmedir ve bu nsallah doğru yere yerleşmiştirMerhaba canım yeni gördüm mesajını kusura bakma bana bildirim gelmedi tesadüfen gördüm. Canım benim adetim biraz düzensizdir misal atıyorum 5 inde olucam derim 7 sinde olurum yada 2 sinde olurum fln bi kaç gün oynar genelde. Eşimle 4 ay hep kafamıza taktik niye olmuyor diye en son bosverdik olursa olur dedik ve o ay oldu hamdolsunAdet belirtilerim bi kaç gün önce baslar bende kasık ağrısı göğüs ağrısı vs vs. Ama bu kez farklıydı adetimden 10 gün önce fln tuhaf hic yaşamadığım yukarda da anlattığım gibi belirtiler yaşadım eşim de test almıştı ısrarı ustune test yaptım ben pek beklemiyordum ve pozitif çıktı seninkiler de bendeki belirtilere benziyor canım bende sağ kasık ağrısı hep bacağıma da vuruyordu zonkluyordu bacağım. Ve kasık agrım da gun boyu hep oluyordu ama aralıklarla oluyordu 15 sn fln sürüyordu kesiliyordu sonra yeniden aynı şekilde. Adetim gecikince de gittim kan verdim orda da gayet güzel cıktı sonuç sonra da doktora gittik keseyi gördük 4+2 imiş gittiğimde.20 gun sonra tekrar gel bebegi görelim kalp atisi dinleyelim dedi. Şimdi pazartesi yeniden gidicem bunun için kısmetse. Ben kistten şüphelenmedim çünkü daha once kontrole gitmiştim bu sebepten temiz çıkmıştı. Senin adetine kac gün var canim kac gun önce yaşadın bu belirtileri çünkü yumurtlama belirtisi de olabiliyor bu kimilerinde
Canım benim çok evham yapma bu yasadigin benim de yaşadığım belirtiler hep inşaallah doğru belirtilerdir. Korkma bu kadar kistmiş falan herseyin hayırlısı olsunCanım.tesekkir ederim cevap verdiğin sözler için Allah razı olsun kardeşim inşallah sağ salim evladına kavuşursun. Benim bat 5 Mayıs az kaldı yumurtlamanın 8. günüydü dün bir de ben işe gittim ayyy ne ağrı ne ağrı ağrı yanma batma oturamiyorum o derece bayilacaktim ağrıdan bel.kasik alt karın adet oluyorum kesin diyorum bakıyorum sık sık idrara gidiyorum geliyor bir şeyler gidip bakıyorum beyaz şeffaf akıntı sadece yerleşme olsa kan gelir kahverengi vs yok gelmedi bu sabah kalktım 9 gün bugün ağrı kesildi çok nadir gelip.gisiyir çok şükür ama ara ara sağ alt kasıkta batmalar oluyor. Dün ben garip oldum farklı bir şeydi bu insllah yerlesmedir ve bu nsallah doğru yere yerleşmiştirya da bilmiyorum.kist falan mı.olistu bilemiyorum benim.adetlerim.duzenlidir ve asla ağrı çekmem ben hatta ayakta olurum geldigini anlamam o derece ama bu ağrılar normal.degil bakalım.insallah Hamileyimdir dua et ne olur bana Hamilelerin dualeri kabul.olir yarın erken test yapsam su 6 gün erken testten ne olur acaba
Şimdi 3 gün gecikmiş oluyorsun canım o hâlde. Yarın bi test yap bakalım insaallah pozitifi görürsün beklemek çok zor ben çok beklemedim ama o bile yetiyor anlıyorum seniBende sorsam kızlar 01 Nisan'da regl oldum normalde 27 bir oluyorum geçikti Mayıs 1 mi beklemeliyim yoksa sabah test alıp yapmalı mıyım belirti normal aylık rutinler aslında olursa ikinci çocuk ama 7 yıl geçti unutmuşum herşeyi
Kaç gün var adetinizeMerhaba arkadaşlar 24 gün önce adet oldum önceden 30 günde bir adet oluyodum şuan iki haftada bir âdet oluyorum 10 gün önce iliski oldu 6-7, gün sonra kahverengi bı akıntım oldu adet olcam sandım devamı gelmedi ama adet olacak gibi ağrım var belim başım ve alt karnım çok ağrıyor dün dayanamayip test yaptım 2 çıktı doktor test için çok erken olabilirde olmayabilirde dedi en az bir hafta sonra tekrarla dedi düşünmekten kafayı yiycem varmı benim gibi olan
Şuan 6gunKaç gün var adetinize
Ben adetime 5 gün kala yapmıştım test pozitif çıkmıştıŞuan 6gun
Yaaa çok sevindim canım gözün aydınMerhaba Betül nasıl ilerliyor hamileliğin. Ben hamileyimseninle yazismistik belirtilerim için sormuştum sana beta ilk 86 sonra 264 sonra 630 çıkınca Dr artık test yapma rahim.ici de kalınlaşmış haftaya gel.keseyi görürüz dedi dış gebelikten çok korkuyordum çok şükür yok. İnşallah bebişim sımsıkı sarilir bana sağlıklı olur hepimizin inşallah sende durumlar nasıl
Cokn teşekkür ederimYaaa çok sevindim canım gözün aydıninşaallah sağlıkla ilerler. Bende 10. haftadayım mide bulantılarıyla başa çıkmaya çalışıyorum onun dışında bir sıkıntı yok çok şükür
Yok yaa ben öyle şeylere pek inanmıyorum cinsiyeti öyle şeylerle anlaşılmaz ki o zaman doktorlar da haftası gelmeden söylerlerdi belirtilere göreCokn teşekkür ederimAaa o zaman kiz olacak arkadaşımda sürekli bulantı kusma olunca kız oldu çevremde kim varsa hatta . Hadi bakalım inşallah maasallah senin bayağa olmuş yaa benim.daha yeni elma ve tuzlu şeyler ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?