Bende de bu belirtiler var bugün bat günüm ama olmadım test yaptım silik çıktı dediğin gibi yumurtlamadan sonra aşırı göğüs hassasiyeti ve sağ kasığımda karıncalanmalar vardı ve sarı akıntım çoktuHerkese merhaba sizlere merak ettiğim bir konuyu danışmak istiyorum umarım sizden cevaplar alabilirim. SAT 25 şubat BAT 24 mart 9 mart yumurtlama günümdü ovülasyon testi yaptım. 29-3-5-7-9-10-12 tarihlerinde ilişki oldu. Bugün reglime 9 gün var ve son 2-3 gündür göğüslerim şiş ve ucu aşırı hassas ve ağrı var. Dün kasık bölgemde karıncanlanma gibi kramplar oldu bayağı zor uyudum bu yüzden. Ve yumurtlamadan bu yana sarımsı akıntım var byağı böyle afedersiniz sümük gibi çok şekilde geliyor. Benim normalde asla göğüslerim şişmez ve akıntım bu kadar çok ve sarı olmazdı. Sizde bu şişlik ve göğüs ucu neden yumurtlama etkisi mi hala? Yoksa…
İnşallah siz de ben de hamileyizdir. Tekrar test mi yapacaksınız yoksa kan mı vereceksiniz? Ben yurtdışındayım maalesef burada regl 1 hafta geçmeden hatta 6 hafta olmadan gidip bakamıyorsunBende de bu belirtiler var bugün bat günüm ama olmadım test yaptım silik çıktı dediğin gibi yumurtlamadan sonra aşırı göğüs hassasiyeti ve sağ kasığımda karıncalanmalar vardı ve sarı akıntım çoktu
Pazartesi kan vereceğim inşallah hamileyizdirİnşallah siz de ben de hamileyizdir. Tekrar test mi yapacaksınız yoksa kan mı vereceksiniz? Ben yurtdışındayım maalesef burada regl 1 hafta geçmeden hatta 6 hafta olmadan gidip bakamıyorsun
İnşallahPazartesi kan vereceğim inşallah hamileyizdir
Çok teşekkür ederim bende size dua edeceğimİnşallahsize dua edeceğim sonucu paylaşırsanız çok sevinirim
Benimde aynı yumurtlama gününden iki gün sonra aşırı göğüs hassasiyetim başladı 24 Mart regl gunum göğüs hassasiyeti yumurtlama gününden beri var bugün bel ağrım da çok oldu geçti 8 gün var şuan reglime olabilirmi sizce bebişBende de bu belirtiler var bugün bat günüm ama olmadım test yaptım silik çıktı dediğin gibi yumurtlamadan sonra aşırı göğüs hassasiyeti ve sağ kasığımda karıncalanmalar vardı ve sarı akıntım çoktu
Herkese merhaba sizlere merak ettiğim bir konuyu danışmak istiyorum umarım sizden cevaplar alabilirim. SAT 25 şubat BAT 24 mart 9 mart yumurtlama günümdü ovülasyon testi yaptım. 29-3-5-7-9-10-12 tarihlerinde ilişki oldu. Bugün reglime 9 gün var ve son 2-3 gündür göğüslerim şiş ve ucu aşırı hassas ve ağrı var. Dün kasık bölgemde karıncanlanma gibi kramplar oldu bayağı zor uyudum bu yüzden. Ve yumurtlamadan bu yana sarımsı akıntım var byağı böyle afedersiniz sümük gibi çok şekilde geliyor. Benim normalde asla göğüslerim şişmez ve akıntım bu kadar çok ve sarı olmazdı. Sizde bu şişlik ve göğüs ucu neden yumurtlama etkisi mi hala?
İnşallah hamişsindir canımBenimde aynı yumurtlama gününden iki gün sonra aşırı göğüs hassasiyetim başladı 24 Mart regl gunum göğüs hassasiyeti yumurtlama gününden beri var bugün bel ağrım da çok oldu geçti 8 gün var şuan reglime olabilirmi sizce bebiş
Aynı günmüş regl tarihimiz inşallah ikimizde hsmileyizdirBenimde aynı yumurtlama gününden iki gün sonra aşırı göğüs hassasiyetim başladı 24 Mart regl gunum göğüs hassasiyeti yumurtlama gününden beri var bugün bel ağrım da çok oldu geçti 8 gün var şuan reglime olabilirmi sizce bebiş
Aminn inşallah canım şu mübarek ayda Rabbim kucağımızi boş bırakmasınAynı günmüş regl tarihimiz inşallah ikimizde hsmileyizdir
Çok haklısın test yapsam şimdi negatif cikicak çünkü çok erken çok teşekkür ederim o güzel duan için Rabbim seninde gönlüne göre versinİnşallah hamişsindir canımbende de 3,4 gündür regl olacakmış gibi ağrılar oldu bugün regl günüm ağrılarım hafifledi, 8 gün daha bi belirti için çok erken hemen test yapıp strese girmeyin regl gününüzde veya gecikince test yapın. İnşallah bu mübarek ayda güzel haberler alırız
Son durum nedir?Aynı günmüş regl tarihimiz inşallah ikimizde hsmileyizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?