Erken gebelik belirtisi midir

Casper00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2020
42
18
88
29
Merhabalar kabızlık ve sık idrara cıkma erken gebelik belirtisi midir. İlk haftalarda bu sorunları yaşayan var mıydı aranız

Yarın kan testi vereceğim ama negatif cıkar diye korkuyorm
Herseye hazirlikli ol psikolojik olarak.
Insan negatifi gorunce uzuluyor ama Allah buyuk hic belli olmaz bence kan icin acele etme reglin geciksin 3 gun kalmis zaten

Gögüslerde buyume veya uclarinda sertlesme acı sızı tarzi belirtilerin var mı
Hayr sertleşme agrı koyulasma hissedemedim. Göğüsümde büyüme belki biraz vardır ama belirsiz.son zamamlarda kiloda aldığım için belki ondandır diye de düşünüyorum büyümeyi. Onun dısında karnımda yogun bir şişlik oldu günlerce başka da bir belirti yok ne yazık ki

Insan negatifi gorunce uzuluyor ama Allah buyuk hic belli olmaz bence kan icin acele etme reglin geciksin 3 gun kalmis zaten
Aynen hayırlısı inşallah olumlu bir sonuç olur bekleyeyim inşallah dediğiniz gibi

Hayr sertleşme agrı koyulasma hissedemedim. Göğüsümde büyüme belki biraz vardır ama belirsiz.son zamamlarda kiloda aldığım için belki ondandır diye de düşünüyorum büyümeyi. Onun dısında karnımda yogun bir şişlik oldu günlerce başka da bir belirti yok ne yazık ki
Burada cok fazla belirtisiz hamile kaldigini ogrenenler var kabizlik ve sık idrara cikma da belirtiler arasinda insallah gonlune gore olue canım

Aynen hayırlısı inşallah olumlu bir sonuç olur bekleyeyim inşallah dediğiniz
Burada cok fazla belirtisiz hamile kaldigini ogrenenler var kabizlik ve sık idrara cikma da belirtiler arasinda insallah gonlune gore olue canım
Amin inşallah teşekkür ederim 🤍🌱

Back
X