Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 gün var reglime ama 4 5 gündür kabızlık ve sık idrara cıkmam var.Evet gebelik belirtileri arasinda bunlar var. Regl kac gun var
Yarın kan testi vereceğim ama negatif cıkar diye korkuyormEvet gebelik belirtileri arasinda bunlar var. Regl kac gun var
Gögüslerde buyume veya uclarinda sertlesme acı sızı tarzi belirtilerin var mı3 gün var reglime ama 4 5 gündür kabızlık ve sık idrara cıkmam var.
Herseye hazirlikli ol psikolojik olarak.Yarın kan testi vereceğim ama negatif cıkar diye korkuyorm
Hayr sertleşme agrı koyulasma hissedemedim. Göğüsümde büyüme belki biraz vardır ama belirsiz.son zamamlarda kiloda aldığım için belki ondandır diye de düşünüyorum büyümeyi. Onun dısında karnımda yogun bir şişlik oldu günlerce başka da bir belirti yok ne yazık kiGögüslerde buyume veya uclarinda sertlesme acı sızı tarzi belirtilerin var mı
Aynen hayırlısı inşallah olumlu bir sonuç olur bekleyeyim inşallah dediğiniz gibiHerseye hazirlikli ol psikolojik olarak.
Insan negatifi gorunce uzuluyor ama Allah buyuk hic belli olmaz bence kan icin acele etme reglin geciksin 3 gun kalmis zaten
Burada cok fazla belirtisiz hamile kaldigini ogrenenler var kabizlik ve sık idrara cikma da belirtiler arasinda insallah gonlune gore olue canımHayr sertleşme agrı koyulasma hissedemedim. Göğüsümde büyüme belki biraz vardır ama belirsiz.son zamamlarda kiloda aldığım için belki ondandır diye de düşünüyorum büyümeyi. Onun dısında karnımda yogun bir şişlik oldu günlerce başka da bir belirti yok ne yazık ki
Aynen hayırlısı inşallah olumlu bir sonuç olur bekleyeyim inşallah dediğinizHerseye hazirlikli ol psikolojik olarak.
Insan negatifi gorunce uzuluyor ama Allah buyuk hic belli olmaz bence kan icin acele etme reglin geciksin 3 gun kalmis zaten
Amin inşallah teşekkür ederimBurada cok fazla belirtisiz hamile kaldigini ogrenenler var kabizlik ve sık idrara cikma da belirtiler arasinda insallah gonlune gore olue canım
Kabızlık yaşamıştım hala da yaşıyorumMerhabalar kabızlık ve sık idrara cıkma erken gebelik belirtisi midir. İlk haftalarda bu sorunları yaşayan var mıydı aranız