- 23 Nisan 2023
- 1.177
- 226
- 53
- 37
Nimo erken gebelik testi yaptim adetime 7 gun var yaptim hemen çıktı ama burda yukleyince görünüyor mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mino ya ben fazla güvenmiyorum yalancılık var ondanNimo erken gebelik testi yaptim adetime 7 gun var yaptim hemen çıktı ama burda yukleyince görünüyor mu
Siz gene bekleyın hakkınızda hayırlısıNimo erken gebelik testi yaptim adetime 7 gun var yaptim hemen çıktı ama burda yukleyince görünüyor mu
Evet olabilir baska marka ile denedim.cikti onda da ayni digeri gibu hemenMino ya ben fazla güvenmiyorum yalancılık var ondan
Görünüyor kan verinNimo erken gebelik testi yaptim adetime 7 gun var yaptim hemen çıktı ama burda yukleyince görünüyor mu
Daha net olunca verecegim insGörünüyor kan verin
Sizce gebelik var mıSelamlar bende erken gebelik testi
Nimo marka ile yaptım
Biri 5 haziranda
Diğeri 8 haziranda 2 sinde de çok silik çizgi bi daha yapayım mı ne zaman yapayım fotoda belli olsun diye biraz foto ayarıyla oynadım yazısız olan 2. Yaptığım test sanki onda daha silik fotodan belli oluyor mu bilmiyorumEki Görüntüle 3602549
Bunu baska yere yazacaktim yanlis olduYokkiz ben takmıyorum yazmistim ya benim gebe kalma gubu sorunum yok şükür de sadece saglik sorunu var onedenle hem istiyoruz hem istemiyoruz olursa supriz olacak diye ben farkli berlirti hissedersem test yapiyirum
Bence çoğu test adet gecikmesi olmadan yalancı çıkarabiliyor ben bunu gecikmenin 4. Günü yapmıştım üstteki softec alttaki nimo aynı markaNimo erken gebelik testi yaptim adetime 7 gun var yaptim hemen çıktı ama burda yukleyince görünüyor mu
Ay bilemedim garip bi durum diğeri de baya koyu ama adete be kadar kaldı Nimo bende yalancı çıkartı ama sizin baya belirgin bilemedimÜstteki nimo marka dün yaptım saniyesinde çizgiyi gösterdi bugünde kaset test yaptım hiç çıkmadı sizce hangisi doğrudur
Nimo bana da yalancı pozitif verdi maalesefÜstteki nimo marka dün yaptım saniyesinde çizgiyi gösterdi bugünde kaset test yaptım hiç çıkmadı sizce hangisi doğrudur
Kan negatif çıktıYalancı olduğuna nasıl emin oldunuz ? Ben de nimo erken gebelik testi yaptım bugün bat günü sizinki gibi çıktı
Anladım.. ben de bi heves yalancı da olsa mutlu olmuştum.. hayırlısı kolayı sağlıklısı olsun..Kan negatif çıktı![]()