allahım gönlümüze göre versin ben beş gün kala yapmıştım negatif çıkmıştı biraz daha bekleyin istersenizbenimde adetime 5 gün var bende çok istiyorum test yapmak ama negatif çıkarsa diye korkuyorum
inşallah hepimizin gönlüne göre olsun hep birlikte bekleyelim bakalım senin gecikmen kaç gün oldu canımR
allahım gönlümüze göre versin ben beş gün kala yapmıştım negatif çıkmıştı biraz daha bekleyin isterseniz
Bende ilk gün gecikince idrar testi yaptım ama negatif çıkmıştı sonra 4 gün geçince gidip direk kan verdim 10,36 ile öğrendim yani geç dollenme olma ihtimali de olabiliyor inşallah sizinde pozitife dönüşürBenim ki bugün 1. Gün 1 gün gecikti yani az önce dayanamayıp test yaptım negatif çıktı korktuğum başıma geldi bir günlük gecikmede çıkmayabilir mi acaba
İnşallah canım Allah isteyen umut eden herkesin yüzünü güldürsün inşallahUmut oldunuz bana çok teşekkür ederim cevapladığınız için İnşllh benimkide öyle olur o kadar çok istiyorum ki Allah isteyen herkese nasip etsin
Yükselenlerde oluyor 2 gün sonra tekrar verin eğer adetiniz baslamazsaKızlar ben gecikmenin 2.günündeyim dayanmayıp kan testi verdim2,68 çıktı burdan yükselme olabilir mi
Ayy benimde 17si bat beraber takip edelimbenimde adetime 5 gün var bende çok istiyorum test yapmak ama negatif çıkarsa diye korkuyorum
benim de 19 bel ağrısı ve sol kasık batması dışında başka hiçbir şey yokAyy benimde 17si bat beraber takip edelim
Dpo 11 yada 12 olması lazım bugün az önce bir bulantim oldu ama sadece öğürdüm kusma falan olmadı ha birde her ay olan tatli isteğim yokbenim de 19 bel ağrısı ve sol kasık batması dışında başka hiçbir şey yok
öğürme bende de var birde koku hassasiyeti söylemesi ayıptır kayınvalidem lahana sarması yapmış allah afetsin içim kalktı kokudan aslında çok severek yerdim ama çok kötü oldumDpo 11 yada 12 olması lazım bugün az önce bir bulantim oldu ama sadece öğürdüm kusma falan olmadı ha birde her ay olan tatli isteğim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?