Erken gebelik olabilir mi

öğürme bende de var birde koku hassasiyeti söylemesi ayıptır kayınvalidem lahana sarması yapmış allah afetsin içim kalktı kokudan aslında çok severek yerdim ama çok kötü oldum
Bide her adet öncesi olan beyaz kesik katı akıntı yok akintim jel gibi sanki yumurtlama zamani gibi olur ya öyle

Valla ben negatif görüp üzülmek istemiyorum 18ine kadar beklicem hatta bende genelde beklenen adetten 2 gün önce oluyorum 18inde gelmezse test alır bakarim
öylede böylede göreceğiz ben 4 yıldır alıştım artık negatif sıkıntı yok haber ederim sana

öylede böylede göreceğiz ben 4 yıldır alıştım artık negatif sıkıntı yok haber ederim sana
Valla asko bilmiyorum çatlama gününü degerlendiremedik bi yandan da umudum yok o yüzden haber et muhakkak

Valla asko bilmiyorum çatlama gününü degerlendiremedik bi yandan da umudum yok o yüzden haber et muhakkak
benimde aslında umudum yoktu ilk hafta çünkü ben çok hastaydım değerlendirdik ama olmamıştır dedim hep içimden ama şu son 1 hafta fikrim değişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…