Bide her adet öncesi olan beyaz kesik katı akıntı yok akintim jel gibi sanki yumurtlama zamani gibi olur ya öyleöğürme bende de var birde koku hassasiyeti söylemesi ayıptır kayınvalidem lahana sarması yapmış allah afetsin içim kalktı kokudan aslında çok severek yerdim ama çok kötü oldum
evet şefaf birde bende de koku olurdu hep normalde o da kesildiBide her adet öncesi olan beyaz kesik katı akıntı yok akintim jel gibi sanki yumurtlama zamani gibi olur ya öyle
Bide gazım var alttan üstten saliyorum afedersin hahahahevet şefaf birde bende de koku olurdu hep normalde o da kesildi
ben sabah test yapmayı düşünüyorumBide gazım var alttan üstten saliyorum afedersin hahahah
Valla ben negatif görüp üzülmek istemiyorum 18ine kadar beklicem hatta bende genelde beklenen adetten 2 gün önce oluyorum 18inde gelmezse test alır bakarimben sabah test yapmayı düşünüyorum
öylede böylede göreceğiz ben 4 yıldır alıştım artık negatif sıkıntı yok haber ederim sanaValla ben negatif görüp üzülmek istemiyorum 18ine kadar beklicem hatta bende genelde beklenen adetten 2 gün önce oluyorum 18inde gelmezse test alır bakarim
Valla asko bilmiyorum çatlama gününü degerlendiremedik bi yandan da umudum yok o yüzden haber et muhakkaköylede böylede göreceğiz ben 4 yıldır alıştım artık negatif sıkıntı yok haber ederim sana
benimde aslında umudum yoktu ilk hafta çünkü ben çok hastaydım değerlendirdik ama olmamıştır dedim hep içimden ama şu son 1 hafta fikrim değiştiValla asko bilmiyorum çatlama gününü degerlendiremedik bi yandan da umudum yok o yüzden haber et muhakkak
İyi düşün iyi olsunöylede böylede göreceğiz ben 4 yıldır alıştım artık negatif sıkıntı yok haber ederim sana
bu ay çok umutlandım yeni ilaca başladım da birde doktorumu değiştirdimİyi düşün iyi olsun
İnşalllah olur dualarım sizinlebu ay çok umutlandım yeni ilaca başladım da birde doktorumu değiştirdim
amin canım allah isteyen herkese nasip etsin bende herkese dua ediyorumİnşalllah olur dualarım sizinle
Her nasip vaktine esirdir canim bakalimbenimde aslında umudum yoktu ilk hafta çünkü ben çok hastaydım değerlendirdik ama olmamıştır dedim hep içimden ama şu son 1 hafta fikrim değişti
sanırım bende yok test yaptımHer nasip vaktine esirdir canim bakalim
Kac gun kalmıştı yumurtlama takip etmiş miydin canimsanırım bende yok test yaptım
4 gün var adete arkadaşım acele etin dedi gününde yap dediKac gun kalmıştı yumurtlama takip etmiş miydin canim
Bencede acele etmişsin ben adet oluyorum galiba sancim geldi diğer aya kalicam sanırım4 gün var adete arkadaşım acele etin dedi gününde yap dedi
Test yaptınız mı İnşllh olumlu sonuçlanır
yaaa tühBencede acele etmişsin ben adet oluyorum galiba sancim geldi diğer aya kalicam sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?