Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5-6 gün var sonuç 1.20 çıktı beta 1 ekimde 0.100 dü şimdi böyle hemşire aradı beni birkaç gün sonra 5-10 gün sonra yine gelin doktor bey çağırdı yine ölçülecek dedi
Canım ekranı soyuldu tırnağım battı yapışkanlı kağıt gibi gibi soyuldu birden resmini çekecektim gizlice alıp görümceme atmak için eşime sürpriz yapmayı düşünüyordum birden lavabo etrafında gördüm onu tırnağım battı yarın yanda pazartesi günü görümcem ile alacağız eczaneden
Eşime hediye kutusuna koyup vermeyi düşünüyorum sürpriz olarak ilk testime göre biraz daha rengi belirdi betam 1.20 çıkmıştı geçen arttı mı ki acaba kimyasal ya da dış gebe olmaktan çok korkuyorum
Eşime hediye kutusuna koyup vermeyi düşünüyorum sürpriz olarak ilk testime göre biraz daha rengi belirdi betam 1.20 çıkmıştı geçen arttı mı ki acaba kimyasal ya da dış gebe olmaktan çok korkuyorum