Güzel haberler İnşallah5-6 gün var sonuç 1.20 çıktı beta 1 ekimde 0.100 dü şimdi böyle hemşire aradı beni birkaç gün sonra 5-10 gün sonra yine gelin doktor bey çağırdı yine ölçülecek dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel haberler İnşallah5-6 gün var sonuç 1.20 çıktı beta 1 ekimde 0.100 dü şimdi böyle hemşire aradı beni birkaç gün sonra 5-10 gün sonra yine gelin doktor bey çağırdı yine ölçülecek dedi
Canım artı med testde silik çizgi çıktı resmini çekecekken tırnağım battı ekran soyuldu neden spyuluyor onun ekranı kaset testGüzel haberler İnşallah![]()
Resmini atsana canım bakalımCanım artı med testde silik çizgi çıktı resmini çekecekken tırnağım battı ekran soyuldu neden spyuluyor onun ekranı kaset test
Canım ekranı soyuldu tırnağım battı yapışkanlı kağıt gibi gibi soyuldu birden resmini çekecektim gizlice alıp görümceme atmak için eşime sürpriz yapmayı düşünüyordum birden lavabo etrafında gördüm onu tırnağım battı yarın yanda pazartesi günü görümcem ile alacağız eczanedenResmini atsana canım bakalım
Eşime hediye kutusuna koyup vermeyi düşünüyorum sürpriz olarak ilk testime göre biraz daha rengi belirdi betam 1.20 çıkmıştı geçen arttı mı ki acabaResmini atsana canım bakalım
En güzeli kan aslında da biz kadınlar aceleciyiz Rabbim gönlüne göre versin canım kötüyü çağırma pozitif düşün pozitif olsunEşime hediye kutusuna koyup vermeyi düşünüyorum sürpriz olarak ilk testime göre biraz daha rengi belirdi betam 1.20 çıkmıştı geçen arttı mı ki acabakimyasal ya da dış gebe olmaktan çok korkuyorum
Kan da betam 0.100 den 1.20 olduEn güzeli kan aslında da biz kadınlar aceleciyiz Rabbim gönlüne göre versin canım kötüyü çağırma pozitif düşün pozitif olsun
Güzel haberler inşallahKan da betam 0.100 den 1.20 oldu![]()
Silik çizgim koyulaştı biraz dahaGüzel haberler inşallah
Güzel haberler inşallah
27-30 arası ama arasıra hani karnım ağrıyor gibi ama adet ağrısı gibi değil böyle geçiyor sanki hiç geriliyor hani böyle yüksek bir ağrım yok başım bile ağrısı böyle şu an grip oldum ondan ağrıyor ilaç da içemiyorum bundan sebep hani böyle migren tarzı ağrım yokKan testi ver bence git gide koyulaşma varsa bat ne zaman
0.100 den 1.20 oldu 23 ekimde kasım gibi gel dedi 3 Kasım gidicemKan testi ver bence git gide koyulaşma varsa bat ne zaman![]()
Gördün mü canım sen çizgiyiKan testi ver bence git gide koyulaşma varsa bat ne zaman
Evet cnm çok silik bir çizgi var 2 günde bir tekrarla koyulaşma varsa bebiş var demekGördün mü canım sen çizgiyi
Benim testimede bakarmisinizz
Ablam da dedi muhtemelen 2 günlük dedi beta ya göre de yorum yaptıEvet cnm çok silik bir çizgi var 2 günde bir tekrarla koyulaşma varsa bebiş var demek
Hadi güzel haberler İnşallahAblam da dedi muhtemelen 2 günlük dedi beta ya göre de yorum yaptı![]()