Erken gebelik testi bakar mısınız

123hasret

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2018
529
147
103
31
adetime 2 gün kala erken gebelik testi yaptım ve koca bi negatif çıktı yani bu ayda olmadı demi?

Eklentiler

• image.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 287
Koca bir negatif deyip, bu ay da olmadı diye eklemek... Hmm.. Garibime gitti.
Ancak erken gebelik testi bence çok gereksiz. Adet gecikmesini bekle, baktın testte pozitif çıktı, kan testi yaptır. Aceleye gerek yok. Umarım sen de tadarsın bu duyguyu.

Garinize neden gitti ki kaç aydır istiyorz her ay negatif sonucu almak yıkıyor insanı varsa erkn öğrenmek istedim ama maalesef yok

C
Garinize neden gitti ki kaç aydır istiyorz her ay negatif sonucu almak yıkıyor insanı varsa erkn öğrenmek istedim ama maalesef yok
Canım günaydın sıkma canını lutfen rabbim hayırlı vakitte zaten verir. Ben bir dusuk yaptım 11. Haftada bebeğimin kalbi durdu. Bu ay denedik ve hamile kaldım ama Pazartesi günü adet oldum buda demektir ki kimyasal gebelik yaşadım. Hamile kalınır da devam etmesi zor. Onun icin allaha el aç dua et hayırlı ve sağlıklı hamilelik ve evlat nasip etsin.

Ah canım çok üzüldüm ya Allah bi daha kötü şeyler yaşatmasın allahım tüm isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın

adetime 2 gün kala erken gebelik testi yaptım ve koca bi negatif çıktı yani bu ayda olmadı demi?
Biliyorum üzülme, sıkma canını demek kolay. İnsan her ay ister istemez umutlanıyor bekliyor işte. Vardır vakti zamanı. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere inşallah ne diyelim.

Biliyorum üzülme, sıkma canını demek kolay. İnsan her ay ister istemez umutlanıyor bekliyor işte. Vardır vakti zamanı. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere inşallah ne diyelim.
Amin canım inşallah ne diyelim Allahım ne zamn takdir ederse o zaman nasip eder inşallah

Niye moralinizi bozuyosunuz erkenden test yapıp? Gec dollenme olmuş olabilir benim adetim ustunden 3 hafta gecti ondan sonra ogrendim ve degerim 45 ti lütfen adetiniz en az bi hafta gecsin ve canınızı sıkmayın rabbim gonlunuze gore versin

Keşke öyle bişi olsa keşke

Bnde pco var evliliğinizin 1 yıl dolsun eşinde sperm testi verir demişti
Sperm testi için 1 sene beklemeye gerek yok ki canım. Eşini ikna edebiliyorsan gönder şu sıralar. Hamile kalmak isteyen arkadaşlarımızdan bir çoğu 4-5. aylarında gönderdi eşlerini... Aklında bulunsun diye diyorum

Hadi yaa doktor niye öyle dedi ki eşim kabul ediyor zaten ondan yana sıkıntı Yok

Test felan yapmış mıydınz geçikme olmadan
Adetlerim duzensiz ama sanırım bi iki gun gecmşti erken gebelik testi yapmştm cıkmadı testten 2 hafta sonra ogrendm su an 5 haftalıgız gec dollenme oldugu için smdi doktordan geliyorum keseyi gorduk 2 haftaya bebegi ve klp atısını goreblcgmizi soledi bos gebelik değilse tBi

Hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı bi gebeliğiniz olur

Canım sende pko var mıydı geç öğrenmissin ya adet düzensizliği n hep oluyor muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…