- 29 Mayıs 2023
- 137
- 26
- 13
- 27
- Konu Sahibi berilaydin
-
Geç döllenme olabilir o yüzden çıkmamış da olabilir ,adetiniz gecikirse ikinciyi yaparsınız.Adete 5 gün kala yaptım negatif gördüm. Sizce ne zaman yapılmalı erken gebelik testi ?
1 ekimde çatlama olduGeç döllenme olabilir o yüzden çıkmamış da olabilir ,adetiniz gecikirse ikinciyi yaparsınız.
Bugün çatlamadan sonra 9.gününüz daha 3 gün sonra tekrarlayın testinizi1 ekimde çatlama oldu
Bugün çatlamadan sonra 9.gününüz daha 3 gün sonra tekrarlayın testinizi
Çatlama olduğu günü saymıyorsunuz ertesi günden saymaya başlamanız lazım o yüzden 9 dedim.
2nse çatlamaya başlamış 3ünde tamamen çatlamış canım yada aynı gün silinmiş olabilir o gün tekrar bir test yapmışmıydın ?
Yok canım yapmadım. Hangi günden hesap edeyim acaba 2 mi 3 mü2nse çatlamaya başlamış 3ünde tamamen çatlamış canım yada aynı gün silinmiş olabilir o gün tekrar bir test yapmışmıydın ?
Üçünden saymaya başla benceYok canım yapmadım. Hangi günden hesap edeyim acaba 2 mi 3 mü
Çatlama olduğu günü saymadığımız haliyle mi 3?Üçünden saymaya başla bence
Anladım teşekkür ederimBugün çatlamadan sonra 9.gününüz daha 3 gün sonra tekrarlayın testinizi
Çatlama olduğu günü saymıyorsunuz ertesi günden saymaya başlamanız lazım o yüzden 9 dedim.
4 den başlıcaksın saymayaÇatlama olduğu günü saymadığımız haliyle mi 3?12 gün saysak 15 oluyor 16'sı regl zaten
Ohoo çok varmış daha4 den başlıcaksın saymayatam silikliği üçünde gördün ya
Evet o yüzden baya erken başladın testlereOhoo çok varmış daha
Ben adete 4 gün kala kan vermistim o halde negatif çıkmişti 1 gunluk gecikmede cok cok silik cizgi cikti gecikmenin 4. gunü 110du degerim bence erken gebelik testlerinde de cok bi numara yok kand bile bazen cikmayabiliyo erken olabiliyo en azindan adete 1-2 gun kala deneyinAdete 5 gün kala yaptım negatif gördüm. Sizce ne zaman yapılmalı erken gebelik testi ?
Mecbur adet günümü bekleyeceğim bir 50 lira daha veremeyeceğimBen adete 4 gün kala kan vermistim o halde negatif çıkmişti 1 gunluk gecikmede cok cok silik cizgi cikti gecikmenin 4. gunü 110du degerim bence erken gebelik testlerinde de cok bi numara yok kand bile bazen cikmayabiliyo erken olabiliyo en azindan adete 1-2 gun kala deneyin
Bir şey soracağım çatlama olduktan kaç gun sonra adet oluyoruz? 14 gün müBugün çatlamadan sonra 9.gününüz daha 3 gün sonra tekrarlayın testinizi
Evet canımBir şey soracağım çatlama olduktan kaç gun sonra adet oluyoruz? 14 gün mü
Hadi hayırlısı Rabbim gönlünüze göre versin insAllah hayırlısıylaMecbur adet günümü bekleyeceğim bir 50 lira daha veremeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?