Erken gebelik testi için erken mi sizce

Bende 5 gün kala test yaptım negatifti. Adet olmam gereken gün sabah idrarıyla yaptım pozitif çıktı

Bende 5 gün kala test yaptım negatifti. Adet olmam gereken gün sabah idrarıyla yaptım pozitif çıktı
Gerçekten mi ben de 5 gün kala 4 gün kala yaptım negatif ama hiçbir belirtim de yok sadece her zaman adet olacağım zaman sivilce çıkardı ama şimdi o sivilce yok Bir de rahimde batma oluyor o kadar senin belirtilerin var mıydı canım biraz bilgi verebilir misin ya ümit ediyoruz ama inşallah olur umudumuz boşa çıkmaz inşallah

Benimde pek bir belirtim yok ama ikinci gebeligim oldugu icin ilk gebeligime kıyaslayarak acaba hamilemiyim dedigim şeyler oldu.
Halsizlik bas ağrısı en belirgin belirtim
Kasıklarda ağrı oluyor
İdrar kokusunda degisiklik(KKda birisi idrar kokusundan kimin hamile oldugunu anladigini yazmisti.)
Adet olacakmis gibi agri

Siz de en azından regl gününe kadar bekleseniz daha sağlıklı olur.
Çünkü psikolojik olarak da hamilelik belirtisi olabiliyor. Hakkınızda hayırlısı olsun

Adetim ayın 26 sı arkadaşlar bugün grip oldum burnum akıyo ara ara midem bulanıyor hastalığıma yoruyorum bunu ayın 23 de kan versem olur mu sizce

Benimde hiç belirtim yok sadece.sivilcem yok her ya belirti arardım vardı bu yada yok adete üç gün kalmış zaten genellikle ikinci üçüncü gebelikte belirti yok etrafımda herkes öyle söylüyor

Adetim ayın 26 sı arkadaşlar bugün grip oldum burnum akıyo ara ara midem bulanıyor hastalığıma yoruyorum bunu ayın 23 de kan versem olur mu sizce
Mide bulantısı gibi belirtiler hemen olmaz. Kanda gözükür ama gec döllenme olduysa cıkmayabilir. Siz yine de adetinizi bekleseniz iyi olur. En azından gecikme belirtisiyle kan verirsiniz. 23den 26 ya bir şey kalmıyor zaten. Hamile degilseniz bosa kan vermemis olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…