ERKEN GEBELİK TESTİ!!!!KIZLAR KAFAYI YİYCEM NOLUR BANA YARDIM EDİN🙁🙁

DrYAaa Dnzz

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2022
69
20
18
29
4 TANE TEST 3 Ü ERKEN GEBELİK TESTİ 1 İ KASET TEST PRODOCTOR ERKEN GEBELİK TESTİNDEN YAPTIM ADETİME 1 HAFTA KALA BELLİ GÜNLERDE TESTLERİM BÖYLE ÇIKIYOR KİMİ ERKEN ÇIKTI KİMİ BEKLEYİNCE TESTLERDE 30 DK DAM SONRASINI DİKKATE ALMAYIN DİYOR AMA ÖNCEDEN YAPTIĞIM TESTLERDE BEKLESEMDE ÇİZGİ ÇIKMIYORDU ACABA VARMI YOKMU ADETİMİ BEKLİYORUM AMA NASIL BEKLİYORUM Bİ BEN BİLİYORUM Bİ ALLAH BÖYLE POZİTİF SONUÇLAR ALAN HAMİLE OLAN VARMI BU SEFERDE SONU HÜSRAN OLSUN İSTEMİYORUM AMA BU GEBELİK TESTİ HAKKINDA HİÇ GÜZEL YORUMLAR OKUMADIM İÇİM İÇİMİ YİYOR 🙁🙁🙁

Eklentiler

• IMG_20220904_204937.webp
    IMG_20220904_204937.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 551
  • IMG_20220904_204616.webp
    IMG_20220904_204616.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 538
Son düzenleme:
Sonuç ne oldu peki🙁 amin Allah razı olsunn
Kandada testte de negatif cikti. Oysaki hemen hemen tüm belirtileri yasiyor gibiydim. Umutluydum. Ama nasip. Bu ay Ayni seyi yaşamamak icin akışına bıraktım. Adetten önce test yapmadim. 4 gün geciknce yaptim. Biri silik ciksada pozitif yorumlari aldim yinede emin olamk adina yarin randevum var kan vermeye gidicem.

Kandada testte de negatif cikti. Oysaki hemen hemen tüm belirtileri yasiyor gibiydim. Umutluydum. Ama nasip. Bu ay Ayni seyi yaşamamak icin akışına bıraktım. Adetten önce test yapmadim. 4 gün geciknce yaptim. Biri silik ciksada pozitif yorumlari aldim yinede emin olamk adina yarin randevum var kan vermeye gidicem.
Ya hadi ya tüh umarım bendede aynı şey olmaz çok sevindim inşallah kandada çıkar hamilesinizdir

4 TANE TES 3 Ü ERKEN GEBELİK TESTİ 1 İ KASET TEST PRODOCTOR ERKEN GEBELİK TESTİNDEN YAPTIM ADETİME 1 HAFTA KALA BELLİ GÜNLERDE TESTLERİM BÖYLE ÇIKIYOR KİMİ ERKEN ÇIKTI KİMİ BEKLEYİNCE TESTLERDE 30 DK DAM SONRASINI DİKKATE ALMAYIN DİYOR AMA ÖNCEDEN YAPTIĞIM TESTLERDE BEKLESEMDE ÇİZGİ ÇIKMIYORDU ACABA VARMI YOKMU ADETİMİ BEKLİYORUM AMA NASIL BEKLİYORUM Bİ BEN BİLİYORUM Bİ ALLAH BÖYLE POZİTİF SONUÇLAR ALAN HAMİLE OLAN VARMI BU SEFERDE SONU HÜSRAN OLSUN İSTEMİYORUM AMA BU GEBELİK TESTİ HAKKINDA HİÇ GÜZEL YORUMLAR OKUMADIM İÇİM İÇİMİ YİYOR 🙁🙁🙁
Kafayı yemenize gerek yok, bu kadar testleri kırıp parcalamaniza da gerek yok. Birkaç gün sonra testi tekrarlayın. Hamileyseniz biraz daha belirgin çıkar o çizgi.
Sakin olun biraz. Hayırlısını isteyin Allahtan. Hamile kalmakla iş bitmiyor, sağlıklı, hayırlı bir evlat isteyin önce.

Kafayı yemenize gerek yok, bu kadar testleri kırıp parcalamaniza da gerek yok. Birkaç gün sonra testi tekrarlayın. Hamileyseniz biraz daha belirgin çıkar o çizgi.
Sakin olun biraz. Hayırlısını isteyin Allahtan. Hamile kalmakla iş bitmiyor, sağlıklı, hayırlı bir evlat isteyin önce.
Tabiki önce hayırlı sağlıklı salih bir evlar istiyorum her duam böyle ama hep heyecanlanıp hevesim kursağımda kaldığı için korkuyorum yine hevesim kursağımda kalıcak diye 😔

Tabiki önce hayırlı sağlıklı salih bir evlar istiyorum her duam böyle ama hep heyecanlanıp hevesim kursağımda kaldığı için korkuyorum yine hevesim kursağımda kalıcak diye 😔
Rabbim aratmasın inşallah. En hayırlı zamanda doldursun kucaginizi.

Ewet gittim Canım ama kanda bakmadilar. Direk ultrasona verdiler kesen var bebek yok dedi DR. 10 güne gel dedi bebeğin oluşup oluşmadgna bakalim dedi bnde ayın 19 unu bekliuorum heyecanla :)
Ewet gittim Canım ama kanda bakmadilar. Direk ultrasona verdiler kesen var bebek yok dedi DR. 10 güne gel dedi bebeğin oluşup oluşmadgna bakalim dedi bnde ayın 19 unu bekliuorum heyecanla :

E EsMuh1334 Canım çok sevindim merak etme hiç korkma o düzene girer daha çok küçük haşhaş tanesi kadar olduğu için gözükmüyorDur Allah bizimle İnşAllah hayırlıca sağlıklıca Rabbim kucağımıza almayı nasip eder :))

E EsMuh1334 Canım çok sevindim merak etme hiç korkma o düzene girer daha çok küçük haşhaş tanesi kadar olduğu için gözükmüyorDur Allah bizimle İnşAllah hayırlıca sağlıklıca Rabbim kucağımıza almayı nasip eder :))
Umarim öyledir canim Benim. Çok sağolasın. Amin amin hersey gonlunuzce olsun ;))

Back
X