Erken gebelik testi negatif olup pozitife dönen var mı?

Benim 1 gün kalaya kadar hep negatifti bugün adet günüm ve bu şekilde çıktı testim. Belki bu ay biraz geç yumurtladım. Ya da kimyasal .. bilemiyorum ki
Ya benim de yarın bat ama sabah akşam testlerim hayalet bir çizgi gibi var ya yok netleştiremedim😀 bakalım ne olacak sonuç. Olsaydı eğer adete 1 gün kala çıkmaz mıydı acaba😕

Benim de bugün adrt günüm afedersiniz kahverengi lekelenme oldu anlamadım yerleşmemi yoksa adet mi başlıyor . Diğer hamileliklerimde yerleşme kanaması hiç yaşamad
Benim de bugün adrt günüm afedersiniz kahverengi lekelenme oldu anlamadım yerleşmemi yoksa adet mi başlıyor . Diğer hamileliklerimde yerleşme kanaması hiç yaşamadım
Negatif çıktı ben de anlam veremedim 😂
adettt 🥹🥹🥹

Adetime 4 gün var bugün Artımed erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.
Benim 5 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif cıktı ve o kadar bozuldum ve emin oldum hamile degilim hatta agrım oldu diye ilaçta kullandım amma adetgünü sol tarafıma cok fena sancı girdi hiç bi zaman boyle agrım olmadı gittim normal test aldım ve silik cızgı cıktı şok oldum şimdide 6 haftalık olduk

Benim 5 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif cıktı ve o kadar bozuldum ve emin oldum hamile degilim hatta agrım oldu diye ilaçta kullandım amma adetgünü sol tarafıma cok fena sancı girdi hiç bi zaman boyle agrım olmadı gittim normal test aldım ve silik cızgı cıktı şok oldum şimdide 6 haftalık olduk
Maşallah 🧿

Aaay bende dün 3 gün kalmıştı normal kaset test yaptım negatif çıktı ve belirtilerin hepsini yaşıyorum umarım iki gün sonra regl olmam ve testim sizinki gibi pozitif çıkar 🙏🙏

Merhaba , bugün olmam lazımdı olmadım kaset test yaptım böyle çıktı hamile miyim yoksa kimyasal mıdır bilemiyorum henüz kan vermedim . Yarın sabah tekrarlayacağım testi koyulaşırsa kan vericem
Bu test pozitif gibi duruyor 😊😊😊

Merhaba canım , benim öyle oldu adetime 4 5 gün varken 2 tane erken gebelik testi yaptım ikisinde negatif çıktı. 4 gün sonra regli günümde tekrar yaptım pozitif çıktı şuan da 8 haftalık hamileyim
Belirtiniz var miydi acaba. Benim de yumurtlamadan beri kasik ağrım ve mide bulantim var , adetime 7 gün var erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Pozitife döner mi bilmiyorum

Belirtiniz var miydi acaba. Benim de yumurtlamadan beri kasik ağrım ve mide bulantim var , adetime 7 gün var erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Pozitife döner mi bilmiyorum
Merhaba kasık ağrısı vardı ama ilk etapta bulantı yoktu bulantılar daha sonradan çok oldu ama canım sürekli ekşi şeyler istiyordu turşu suyu içiyordum sürekli,

Back
X