Merhaba aynı marka testi adetime 3 gün varken yaptım aynı şekilde çıktı kan verdim beta 12 yani pozitifti bence seninki de pozitif bir an önce kan ver hayırlı olsun ❤Merhabalar, iyi bayramlar
Dün adetime 3-4 kala erken gebelik testi yaptım hemen olmasada 5 dk içinde belirgin çizgi çıktı
Bu sabah farklı Bi markayla denedim çizgi var ama çok silik gözüküyor
Sizce hamile miyimdir?
Çok sağolMerhaba aynı marka testi adetime 3 gün varken yaptım aynı şekilde çıktı kan verdim beta 12 yani pozitifti bence seninki de pozitif bir an önce kan ver hayırlı olsun ❤
Çok teşekkürler inşallah öyledir hastaneler açılsın ilk işim kan vermek olucakbence hamilesiniz kan testi verin inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza <3
AminnAllah'ım saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
bence hamilesiniz kan testi verin inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza <3
Merhaba aynı marka testi adetime 3 gün varken yaptım aynı şekilde çıktı kan verdim beta 12 yani pozitifti bence seninki de pozitif bir an önce kan ver hayırlı olsun ❤
Kızlar benim testime de bakar mısınız?Allah'ım saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
ben göremedim maalesef hakkınızda hayırlısı olsunKızlar benim testime de bakar mısınız? Eki Görüntüle 3236869 Eki Görüntüle 3236869
Teşekkür ederimben göremedim maalesef hakkınızda hayırlısı olsun
Bugün tekrarladım. Bakar mısınız?ben göremedim maalesef hakkınızda hayırlısı olsun
Bugün tekrarladım. Bakar mısınız?
hamilesiniz ben gordumKızlar benim testime de bakar mısınız? Eki Görüntüle 3236869 Eki Görüntüle 3236869
var gibi kaç dakika içinde çıktı?Bugün tekrarladım. Bakar mısınız?
5-10 dk davar gibi kaç dakika içinde çıktı?
Çok teşekkür ederimhamilesiniz ben gordum
Kuruma çizgisine benziyor bu ama sankiEki Görüntüle 3237129 benim testimde bçyle çıktı adetim gecikti beta hcg 1.70 çıktı Allahım isteyen herkese nasip etsin
hayırlı olsunKızlar bat yarın varmı sizcee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?