- 21 Ocak 2023
- 221
- 221
- 23
Sonucunuz ne çıktı acaba kan verdiğiniz miKızlar bat yarın varmı sizcee
Merhaba bugün sabah verdim sağlık ocağına yarın sabah çıkacak inşallah dönüş yapacağım bugün gecikmemin 4. Günü testim kopkoyu çıkıyorSonucunuz ne çıktı acaba kan verdiğiniz mi
Canım belki geç döllenme olabilir beta hcg az yükselmiştir erken gebelik testi daha hassas olduğu için ilk o algılamıştırSelamlar her kese ? erken gebelik pozitif normal test negatif böyle bir durum yaşayan var mı aranızda ?
Bende aynı testten yaptım bakabilirKızlar bat yarın varmı sizcee
Tabiiki var canımBende aynı testten yaptım bakabilir
Misin biraz silik çizgi var gibi
Kan sonucum bu şekildeSonucunuz ne çıktı acaba kan verdiğiniz mi
Sabah kaset test yaptım negatif çıktıKan sonucum bu şekilde
Benim de böyle çıktı sizin sonuç ne oldu acabaSelamlar her kese ? erken gebelik pozitif normal test negatif böyle bir durum yaşayan var mı aranızda ?
Çok teşekkür ederim isteyen herkese nasip etsin RabbimHayırlı olsun tebrik ederim
Bende soru sormak istiyorum ama burada yeniyim destek olur musunuz banaEki Görüntüle 3237129 benim testimde bçyle çıktı adetim gecikti beta hcg 1.70 çıktı Allahım isteyen herkese nasip etsin
merhaba soru sormak istediğinizi yazmışsınız cevaplayabilirimBende soru sormak istiyorum ama burada yeniyim destek olur musunuz bana
Var hayırlı olsunMerhaba testime bakar mısınız sabah sağlık ocağında kan verdim ilk 10 dakika içinde çektim bu fotoğrafı sizce gebelik var mı
Çok teşekkür ederimVar hayırlı olsun
Merhaba aynı marka testi adetime 3 gün varken yaptım aynı şekilde çıktı kan verdim beta 12 yani pozitifti bence seninki de pozitif bir an önce kan ver hayırlı olsun ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?