Erken gebelik testi silik çizgi

Gs190534

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2024
9
7
1
39
Arkadaşlar merhaba 2 ay önce rahim yapışıklığı ameliyatı oldum . Reglim düzenli ve normalde 14 haziranda olmam gerek . O gün eşimin doğum günü bu yüzden erken gebelik testi yaptırdım sürpriz olsun diye silik çizgi çıktı ? Sizce hamile miyim? Ona göre Eşimin doğum gününü süpriz hazırlıycam . Yardımcı olur musunuz?

Eklentiler

• IMG_0217.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 317
İdrar testinde çıktıysa kanda zaten çıkar hem 2 gün kalmış zaten . Eşinizin doğum günü ne zaman. Bence verin bugün ben bile heyecanlandim sizin adınıza
2 gün sonra doğum günü. Şuan özel hastahanede kan verdim 1 saat sonra sonucum belli olacak Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

İnş güzel haberi alıp eşine de paylaşırsın canım hayırlısı olsun şimdiden
Sonuç 30.60 çıktı yani pozitif ama daha minnacık belli ki İnşallah sağlıklı şekilde devam eder Rabbime sonsuz şükürler olsun Rabbim isteyen herkese hayırlı şekildenasip etsin inşallah

Sonuç 30.60 çıktı yani pozitif ama daha minnacık belli ki İnşallah sağlıklı şekilde devam eder Rabbime sonsuz şükürler olsun Rabbim isteyen herkese hayırlı şekildenasip etsin inşallah
Çok sevindim rabbim hayrılsını nasip etsin sağlıkla dünyaya gelsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…