İlk dk da çok belirsiz bir çizgiydi 2 -3 dk içinde soluk çizgi belirdiİlk dakikalar da çıktıysa var . Kan vererek kesinlestirebilirsiniz . Hayırlı olsun
Özel hastanelerin acilinden beta vereceğim derseniz 2 saate çıkarİlk dk da çok belirsiz bir çizgiydi 2 -3 dk içinde soluk çizgi belirdi
Reglim 14 Haziran görünüyor yine de kanda çıkar mı?Özel hastanelerin acilinden beta vereceğim derseniz 2 saate çıkar
İdrar testinde çıktıysa kanda zaten çıkar hem 2 gün kalmış zaten . Eşinizin doğum günü ne zaman. Bence verin bugün ben bile heyecanlandim sizin adınızaReglim 14 Haziran görünüyor yine de kanda çıkar mı?
Yada emin olmak adına evde başka test varsa onunla da yapinReglim 14 Haziran görünüyor yine de kanda çıkar mı?
2 gün sonra doğum günü. Şuan özel hastahanede kan verdim 1 saat sonra sonucum belli olacak Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahİdrar testinde çıktıysa kanda zaten çıkar hem 2 gün kalmış zaten . Eşinizin doğum günü ne zaman. Bence verin bugün ben bile heyecanlandim sizin adınıza
Kan tahlili verdim şuan özel hastahanede nasıl heyecanlıyım anlatamam bir saat sonra çıkacak sonuçYada emin olmak adına evde başka test varsa onunla da yapin
hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sonuncu benimle de paylaşabilir misiniz merak ederim2 gün sonra doğum günü. Şuan özel hastahanede kan verdim 1 saat sonra sonucum belli olacak Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Yaa hadi inşallah vardır. Bizimle de paylaşın olumlu veya olumsuz . Burada destek oluruz size2 gün sonra doğum günü. Şuan özel hastahanede kan verdim 1 saat sonra sonucum belli olacak Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
İnş güzel haberi alıp eşine de paylaşırsın canım hayırlısı olsun şimdidenKan tahlili verdim şuan özel hastahanede nasıl heyecanlıyım anlatamam bir saat sonra çıkacak sonuç
Sonucum 30’60 çıktı arkadaşlarYaa hadi inşallah vardır. Bizimle de paylaşın olumlu veya olumsuz . Burada destek oluruz size
Sonuç 30.60 çıktı yani pozitif ama daha minnacık belli ki İnşallah sağlıklı şekilde devam eder Rabbime sonsuz şükürler olsun Rabbim isteyen herkese hayırlı şekildenasip etsin inşallahİnş güzel haberi alıp eşine de paylaşırsın canım hayırlısı olsun şimdiden
Yaaa çok sevindim hayırlı olsun çok sağlıklı olsun ömrünüze ömür katsınSonucum 30’60 çıktı arkadaşlar
tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahSonucum 30’60 çıktı arkadaşlar
2gune bir kan vermen gerekebilir yükselmeyi takip etmen için. 2 katına çıkması lazım diyorlar burada oluduklarimSonucum 30’60 çıktı arkadaşlar
Amin Allah Razı Olsun bu hayırlı duanız için Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah eğer evladınız varsa da hayırlı ömür nasip etsin sağlıklaYaaa çok sevindim hayırlı olsun çok sağlıklı olsun ömrünüze ömür katsın
Yok maalesef olması için uğraşıyoruz Allah razı olsunAmin Allah Razı Olsun bu hayırlı duanız için Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah eğer evladınız varsa da hayırlı ömür nasip etsin sağlıkla
Çok sevindim rabbim hayrılsını nasip etsin sağlıkla dünyaya gelsin inşSonuç 30.60 çıktı yani pozitif ama daha minnacık belli ki İnşallah sağlıklı şekilde devam eder Rabbime sonsuz şükürler olsun Rabbim isteyen herkese hayırlı şekildenasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?