Kızlar bende sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım, pozitif çıkınca tekrar kaset test aldım, o da silik çizgi çıktı bugün adet günüm sizce hamile miyim kan testi verdim sonuç 3 saat sonra çıkacak
Kızlar bende sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım, pozitif çıkınca tekrar kaset test aldım, o da silik çizgi çıktı bugün adet günüm sizce hamile miyim ? Kan testi verdim sonuç 3 saat sonra çıkacak
Kızlar bende sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım, pozitif çıkınca tekrar kaset test aldım, o da silik çizgi çıktı bugün adet günüm sizce hamile miyim ? Kan testi verdim sonuç 3 saat sonra çıkacak
Üzülmeyin ne olur Rabbimin vardır elbet bir bildiği hayırlı bir zamanı vardır elbette İnşallah hayırlısıyla en kısa zamanda sizde bu heyecanı yaşarsınız
Üzülmeyin ne olur Rabbimin vardır elbet bir bildiği hayırlı bir zamanı vardır elbette İnşallah hayırlısıyla en kısa zamanda sizde bu heyecanı yaşarsınız
Sonuç 30.60 çıktı yani pozitif ama daha minnacık belli ki İnşallah sağlıklı şekilde devam eder Rabbime sonsuz şükürler olsun Rabbim isteyen herkese hayırlı şekildenasip etsin inşallah