Merhaba ilk öğrendiğinizde betanız kaçtı 1200 le mi öğrendinizBence var gibi ben de reglden 4 gün önce bu kadar silik şekilde öğrendim. Bugün beta baktırdım ve 1.200 dü.
Merhaba ilk kez 30 unda kan verdim o zaman da beta 469,97 çıkmıştı.Merhaba ilk öğrendiğinizde betanız kaçtı 1200 le mi öğrendiniz
Yaaa kesin var çizgi çok belirgin zaten. Tebrikler:)Kızlar sizce benim nasıl bugün yaptım
Teşekkür inşallah bu ikinci denemem ilk de düşük yaşadım 8. haftada korkularım o yüzdenYaaa kesin var çizgi çok belirgin zaten. Tebrikler:)
İnşallah hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alırsınız :)Teşekkür inşallah bu ikinci denemem ilk de düşük yaşadım 8. haftada korkularım o yüzden
Sizce var mı
Görüyorum gibi ama umutlandırmak istemiyorum çünkü bende umutlandım iki test yaptım ikisi de tek çizgi çıktı şu an adetimi bekliyorum 9 gibi olcamEki Görüntüle 3586911
Benimde boyle çıkıyo sizce varmıdır sizin sonucunuz ne oldu ?
Bende 10 unda olacakmışımGörüyorum gibi ama umutlandırmak istemiyorum çünkü bende umutlandım iki test yaptım ikisi de tek çizgi çıktı şu an adetimi bekliyorum 9 gibi olcam
Bir belirti var mı ya da hamileymiş gibi hissediyo musunBende 10 unda olacakmışım
Hayır sadece göğüs ağrım var oda her. Adet öncesi olur yaniBir belirti var mı ya da hamileymiş gibi hissediyo musun
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah nasibi ne zamansa o zaman gelsin eğerHayır sadece göğüs ağrım var oda her. Adet öncesi olur yani
Ben de 8. Haftamda düşük yapmıştım başınız sağolsun. Ne kadar süre geçti üzerinden acaba yanlış anlamazsanızTeşekkür inşallah bu ikinci denemem ilk de düşük yaşadım 8. haftada korkularım o yüzden
Ben de 8. Haftamda düşük yapmıştım başınız sağolsun. Ne kadar süre geçti üzerinden acaba yanlış anlamazsa
Sağolun 5 ay geçti sizinde başınız sağolsunBen de 8. Haftamda düşük yapmıştım başınız sağolsun. Ne kadar süre geçti üzerinden acaba yanlış anlamazsanız
Kaç gün var ben göremedim açıkçasıKızlar benim adete çok var ama birşeyler çıkar mı ilerleyen günlerde sanki azıcık birşey görüyorum gibi
8 gün var ben de herhalde görmek istedigim için öyle birşey var gibi gördümKaç gün var ben göremedim açıkçası
Bence acele etmeyin bende böyle yaptığım için hep hayal kırıklığına uğradım ve sürekli stresten adetim geç gelmeye başladı şu an ilaç kullanıyorum o yüzden hayatı akışına bırakmamız lazım nasibi ne zamansa o gün gelicek Allah’ım bu güzel duyguyu hepimize yaşatsın inşallah8 gün var ben de herhalde görmek istedigim için öyle birşey var gibi gördüm
Çok sağolun sağlıklı gebeliklerimiz olur inşallahSağolun 5 ay geçti sizinde başınız sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?