Çizgi 10 dk içinde çıktı ise gebelik vardır testi tekrar yapın benceMerhaba Ben henüz 20 gunluk evliyim. Çocuklari sevdiğim için hiç beklemeyi düşünmeden çocuk planı yaptık. Erken gebelik testiyle yaptığım test sonucunda cok silik bir iz oldu. Bunu battan 3 gün önce yaptım şuan bat günüm ama gelen giden bisey yok. Kafam çok karıştı, Sizce durumum ne?
Bir de seyi merak ediyorum kaset testler mi erken gebelik testleri mi daha dogru. Kaset test hic yapmadim.Her konuda böyle acelecisiniz anlaşılan
Var gibi çok hafif kan verin
Bu marka yanlış sonuç veriyor bende daha koyu bir çizgi çıkmıştı gece 12 de koşup hastaneye kan vermiştim ve 0 dı beta bence başka bir markayla deneyin buna güvenmeyinMerhaba Ben henüz 20 gunluk evliyim. Çocuklari sevdiğim için hiç beklemeyi düşünmeden çocuk planı yaptık. Erken gebelik testiyle yaptığım test sonucunda cok silik bir iz oldu. Bunu battan 3 gün önce yaptım şuan bat günüm ama gelen giden bisey yok. Kafam çok karıştı, Sizce durumum ne?
Bu marka yanlış sonuç veriyor bende daha koyu bir çizgi çıkmıştı gece 12 de koşup hastaneye kan vermiştim ve 0 dı beta bence başka bir markayla deneyin buna güvenmeyin
Anladim cok tesekkurler. Size de hayirli olsun 5 haftalik goruyorum tebrikler. Ben yeni oldugumdan cok sorum var. Ben evlendigimde yumurtaliklarima baktirdim herhangi bir sorun yok bir yumurtaligimda 3 4 yumurtam oldugunu soyledi esimde de sorun yok. Buna ragmen hemen hamile kalamiyor muyum? Bi surec mi bu=) yanlis bisey mi ywpiyorum acabaBu marka yanlış sonuç veriyor bende daha koyu bir çizgi çıkmıştı gece 12 de koşup hastaneye kan vermiştim ve 0 dı beta bence başka bir markayla deneyin buna güvenmeyin
Eşiniz hemen test mi verdi?Anladim cok tesekkurler. Size de hayirli olsun 5 haftalik goruyorum tebrikler. Ben yeni oldugumdan cok sorum var. Ben evlendigimde yumurtaliklarima baktirdim herhangi bir sorun yok bir yumurtaligimda 3 4 yumurtam oldugunu soyledi esimde de sorun yok. Buna ragmen hemen hamile kalamiyor muyum? Bi surec mi bu=) yanlis bisey mi ywpiyorum acaba
Esiminki daha onceden yapildiEşiniz hemen test mi verdi?
Tebrik ediyorum valla burda çok ugraşıyolar kocaları ikna edebilmek için.Esiminki daha onceden yapildi
Yaa gercekten mi bu kotu bisey degil halbuki. O zaman yarin yine regli olmazsam predictor ile test yaparim. Bir de benim sat ve bat arasi 18 gun bu bidey ifade eder mi ? Tum arkadaslarima gore bu sure kisa nasil bi etkisi olur?Tebrik ediyorum valla burda çok ugraşıyolar kocaları ikna edebilmek için.
Siz de mümkünse predictor alın tekrar deneyin ya da kan verin.
Şimdi bunu düşünmeyin gebe değilseniz bunu arastırırsınız. Sağlıklı bir döngü genelde 28 30 gündür. Luteal faz yetmezliği vb. Şeyler olabilir. Rahim duvarinda incelenmesi gereken bi şeyler olabilir.Yaa gercekten mi bu kotu bisey degil halbuki. O zaman yarin yine regli olmazsam predictor ile test yaparim. Bir de benim sat ve bat arasi 18 gun bu bidey ifade eder mi ? Tum arkadaslarima gore bu sure kisa nasil bi etkisi olur?
Ama normal iki insan cocuk istiyor ve deneme yapiyorsa hemen ilk ay olmasi gerekir degil mi? Ya da ilk ayinda olmazsa sorun vardir demek midir? Cunku eger boyleyse teknikte bir yanlislik yapiyor olabilirim=)Şimdi bunu düşünmeyin gebe değilseniz bunu arastırırsınız. Sağlıklı bir döngü genelde 28 30 gündür. Luteal faz yetmezliği vb. Şeyler olabilir. Rahim duvarinda incelenmesi gereken bi şeyler olabilir.
Bu mesaja saaatler süren bir cevap yazabilirim.Ama normal iki insan cocuk istiyor ve deneme yapiyorsa hemen ilk ay olmasi gerekir degil mi? Ya da ilk ayinda olmazsa sorun vardir demek midir? Cunku eger boyleyse teknikte bir yanlislik yapiyor olabilirim=)
Yaa mukemmel cok tebrik ederimBu mesaja saaatler süren bir cevap yazabilirim.Sebepsiz infertilite ile defalarca tüp bebek yaptıran va gebe kalamayanlar var. Tüp bebek dışı olmaz denen ve doğal hamile klaanlar var. Tamamen nasip işi. Ben de 2. Tüp bebek tedavim için regl beklerken hamile olduğumu ögrendim.
Kesinlikle rahat olmayınca olmuyor. Teşekkür ederim.Yaa mukemmel cok tebrik ederimAllah hayirlisini versin zaten ben hep oyle diyorum ama teknik olarak kendimi bir gozden gecirecegim pskoloji cok onenli sanirim ben boyleysem ilk ayda yandik rahat olmayinca olmuyormus diyorlar
Canım gebelik var gibi ikinci çizgi görünüyor ama yanılma payları da çok erken gebeliklerin bence birde kaset test deneMerhaba Ben henüz 20 gunluk evliyim. Çocuklari sevdiğim için hiç beklemeyi düşünmeden çocuk planı yaptık. Erken gebelik testiyle yaptığım test sonucunda cok silik bir iz oldu. Bunu battan 3 gün önce yaptım şuan bat günüm ama gelen giden bisey yok. Kafam çok karıştı, Sizce durumum ne?
Regli olmayı bekliyorum bugün olmalıydı, olmadi yarin da olmazsam kaset test almayı düşünüyorum bakalım nolur.Canım gebelik var gibi ikinci çizgi görünüyor ama yanılma payları da çok erken gebeliklerin bence birde kaset test dene
İyi yine merak etmiyorsunuz valla ben yerinizde olsam duramazdim akşamdan yapardimRegli olmayı bekliyorum bugün olmalıydı, olmadi yarin da olmazsam kaset test almayı düşünüyorum bakalım nolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?