Erken gebelik testi sonucum acil

heyecanin çok tatlı canım ilk günlerimde bende böyleydim hatta 1 hafta gecikti dedim kesin hamileyim 1 hafta sonra günum geldi sabretmeyi öğrenmemiz gerek sanirım

heyecanin çok tatlı canım ilk günlerimde bende böyleydim hatta 1 hafta gecikti dedim kesin hamileyim 1 hafta sonra günum geldi sabretmeyi öğrenmemiz gerek sanirım
İlk ay boyle oluyor sanırım. Psikolojinin insan üzerindeki etkisi çok yüksek neye inanırsan vucudun da ona inanmaya calısıyor. inanç ve psikolojinin etkisi burda çok fazla ortaya cıkıyor. hamile gibi hissedip bu şekilde inanıyorsan vucudun da ona inanmaya calısıp regl gününü bile geciktiriyor aslında. ben artık bu konuda cok heyecanlı değilim. İlk ay aldım boyumun ölçüsünü. Ama bu bana şöyle bir ders verdi istediğin her şeye inanmakla başlarsan yapacaksın. Kendimize güvenmeliyiz her ne istersek isteyelim. Ve bundan sonraki süreçte test almayı düşünmüyorum açıkçası : )

bende aynıydım canim peki planın ne neler yapıyorsun bu konuda

bende aynıydım canim peki planın ne neler yapıyorsun bu konuda
Kendimi severim, sayarım. Bu sebeptendir ki özen de gösterirdim. Biraz kendimi ihmal ettiğimi düşünüyorum bu sıralar. Yeni aldığım kitap serisinden bir başlangıç yapıp, iyi giden kariyerime biraz yoğunlaşmayı planladım. Bu noktada çekinmeden bazı kararlar verip, bilgi birikimim ve donanımımla cesurca yapmam gerekeni yapacağım. Diğer iş için (hamilelik) artı bir efor sarfetmem gerekmiyor eforumu bu yönde harcamak benim için daha yararlı olacaktır. Ve düşündüm ki fazla acele etmesem belki de daha iyi olur.

mfk yöntemini duydunmu canim arastirmani tavsiye ederim gebelik düşünuyorsan eger

mfk yöntemini duydunmu canim arastirmani tavsiye ederim gebelik düşünuyorsan eger
Canim benim düşünüyorum ama zaten benim doğurma ile ilgili bir sorunum yok sorun yokken var gibi davranirsam sorun yoksa da çıkar ben saldım akışına acele etmicem 1 aylık evliyim 2 yıl sonra olsun isterse dusunmuyorum sadece regli gecikirse 2ay o zaman neden diye doktora gider testimi yaptırırım. Kendimi telaşa vermek istemiyorum .) Ama eğer uzun süre olmazsa çocuğum mutlaka dediğine bakacağım tesekkur ederim.

Arkadaşlar bugün evliligimin 3. Ayı reglimden 1 gün önce test yaptım ve silik çizgi cikti pretldictorle sizce hami miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…