İlk 5 dk da çok çok hafif görünüyor eşim bunu hiç görmüyor bile o yüzden. Erken gebelik testinde hafif görünen ilk 5 dk sonuç, karan ortamdaki 2-3 saat sonrası bi daha bakalım deyince gördüm.Kacinci dakikada cikti. Silik cizgi var
Çok teşekkür ediyorum yanıtlarınız için, yarın kan vermeye gidecem inşallah, birkaç gün daha geçsin diye sabah hemen bir şeyler atıştırıyorum gitmek istesem de gitmeyeyim diyeçünkü çok düşük değerde benim yine kafam karışır aç karınla kan vermem gerek doğru mudur
Bthcg testinden aç veya tok olmanız fark etmezbu arada bence de var fakat gecikmeye gore biraz fazla silik
yok canımaç tok farketmez sabredeblirsen bekle yoksa git kan wer ne war nenyok öğrenirsinÇok teşekkür ediyorum yanıtlarınız için, yarın kan vermeye gidecem inşallah, birkaç gün daha geçsin diye sabah hemen bir şeyler atıştırıyorum gitmek istesem de gitmeyeyim diyeçünkü çok düşük değerde benim yine kafam karışır aç karınla kan vermem gerek doğru mudur
ikinci resimde gördüğüm saatler sonrada çıksa vardır markası days comfort mı. kan verin hemen çıkar sonuç.İlk 5 dk da çok çok hafif görünüyor eşim bunu hiç görmüyor bile o yüzden. Erken gebelik testinde hafif görünen ilk 5 dk sonuç, karan ortamdaki 2-3 saat sonrası bi daha bakalım deyince gördüm.
Miratech markaydı erken gebelik testiikinci resimde gördüğüm saatler sonrada çıksa vardır markası days comfort mı. kan verin hemen çıkar sonuç.
Erken gebelik testini akşam 5 gibi yapmıştım tabi o saatte de yenilip içilmiş oluyorBen gebelik testi yaptığımda negatif çıkmıştı, çöpe atmıştım. 10 dk sonra çöpü açtığımda pozitife dönmüştü. Hemen acaba mı dedim ve bu sefer bir kaç saat hiç su içmeden test yaptım, direk pozitif çıktı. Yani demem o ki bir de su içmeden deneyin ☺
Notmal gebelik testlerini sabah kalkar kalmaz yapıyorum ama böyle görülmeyecek kadar silikErken gebelik testini akşam 5 gibi yapmıştım tabi o saatte de yenilip içilmiş oluyor
Ucunda pembe kapaklı olanlar erken gebelik testi sonuçları evet.birkaç saat birşey içmeden bir daha dene ozaman. erken gebelik testi değilmi bu.
biliyorum evet pembe erken test. ikinci yaptığın ne zaman çıktı. ama ilk resimdede belli. saat farketmiyor bu pembe olanlarda. birkaç saat birşey içmeden tekrar dene.Ucunda pembe kapaklı olanlar erken gebelik testi sonuçları evet.
diğeri kaset tipi normal test.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?