Erken gebelik testi sonucum sizce gebelik var mı ?

10 gün gecikmeniz oldu yani eğer öyleyse çok net çıkması lazım diye düşünüyorum. İnşallah vardır.
Yani öyle olmalı ancak 35 günde bir adet görüyorum yumurtlama zamanım 24. Gündü geç döllenme olduysa ondan mı çıkmıyor testte diye düşünüyorum

Yani öyle olmalı ancak 35 günde bir adet görüyorum yumurtlama zamanım 24. Gündü geç döllenme olduysa ondan mı çıkmıyor testte diye düşünüyorum
Gıdıp kan testı yaptırın bugün yarın farketmiyor varsa zaten vardır

ikinci resimdeki ile 50 üzeri çıkmalı en az. kendi tecrübem böyle. 50-100 çıkmalı.

ikinciyi baz alarak olumlu sonuç olabilir inşallah hakkında hayırlısı olsun.

Kızlar dün gece çok sancım olunca gidip test yaptırdık beta hcg 7,4 çıktı. Ancak kanamam da başladı. Net birşey söyleyemediler. Takibini yapmalısın dediler. Benim gibi olup da hamile kalan var mı

Kızlar dün gece çok sancım olunca gidip test yaptırdık beta hcg 7,4 çıktı. Ancak kanamam da başladı. Net birşey söyleyemediler. Takibini yapmalısın dediler. Benim gibi olup da hamile kalan var mı
Kaç gün geçmişti regliniz

yani 24. Gun ayin kaciydi? Belki bidaha yumirtlama olmustur da ondan dollenmistir. Sonuc ne oldu=)

Maalesef o ay ve ve iki ay sonra bir daha kimyasal gebelik oldu. Değerim artmadan düştü kanama başladı. Adet olarak söküldü.
Geçmiş olsun inşAllah bir an önce hayırlısıyla olur sağlıklı bir gebelik ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…