Erken gebelik testi ve stres

hazlbln

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2022
115
23
18
29
Eklediğim fotoğraflardan biri oynanmış diğeri oynanmamış. Gün içinde yaptığım test. Reglim düzensiz olduğu için kaç gün var tam kestiremiyorum fakat regl olucakmış gibi kasık ağrım var. Psikolojik olarak çizgi gördüğüme kendimi inandırıyorum diyorum çünkü arkadaşlarım çizgi görmediklerini hamile olsam net çizgi olması gerektiğini söylüyolar. Sizce hamile olma şansım var mı ?

Eklentiler

• C9CEDD19-1E34-4186-8ABC-42E6F4D6F972.webp
    C9CEDD19-1E34-4186-8ABC-42E6F4D6F972.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 235
  • 46CB7466-8447-40F6-8F77-9E93D6514565.webp
    46CB7466-8447-40F6-8F77-9E93D6514565.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 196
Filtresiz halinde göremedim ben silik çizgi ama filtre koyunca sanki çok çok çok hafif var gibi bir kaç gün bekleyip testi tekrar et istersen
Döngünü de bilmeyince tabi garip oluyo biraz bu bekleme süresi

Filtresiz halinde göremedim ben silik çizgi ama filtre koyunca sanki çok çok çok hafif var gibi bir kaç gün bekleyip testi tekrar et istersen
Döngünü de bilmeyince tabi garip oluyo biraz bu bekleme süresi
Evet malesef bu ay ovulasyonla takip ettim. Pikin üstünden 14 çatlamanın üstünden 12 gün geçti. Kan testide veremedim emin olmadan.

Eklediğim fotoğraflardan biri oynanmış diğeri oynanmamış. Gün içinde yaptığım test. Reglim düzensiz olduğu için kaç gün var tam kestiremiyorum fakat regl olucakmış gibi kasık ağrım var. Psikolojik olarak çizgi gördüğüme kendimi inandırıyorum diyorum çünkü arkadaşlarım çizgi görmediklerini hamile olsam net çizgi olması gerektiğini söylüyolar. Sizce hamile olma şansım var mı ?
Ben o çizgiyi gördüm kuzum eger test yanlıs değilse daha cok minik bir bebegin var. 3-4 gün sonra kaset test yap ilk idrarla inşaAllah bebiştir 🥰

Evet malesef bu ay ovulasyonla takip ettim. Pikin üstünden 14 çatlamanın üstünden 12 gün geçti. Kan testide veremedim emin olmadan.
Yani o zaman bu günlerde regl olman gerekiyor
O halde bir kaç gün bekle testi tekrarla varsa da henüz çok çok yenidir çünkü fazla silik, ya da için rahat etmezse kan tahlilinden baktır

Ben olsam suan gidip ucuz testlerden alir yaparim onlarda daha net cikiyor. Ben catlamadan 10 gun sonra ogrenmistim 😊 ama sizin testte de var cizgi bebiş geliyor bence 🙏🏻 allah kucaginiza almayi nasip etsin saglikla

Bundan çok daha siliklerine net görüyorum diyenler vardı ben göremezken. Bundaysa çok net görüyorum efektsizde bile :)

Kullandığın test markası comfort days mi acaba geçen ay bende de bu şekilde silik çizgi çıktı sizin ümidinizi kırmak istemem ama kan testi verdim 1.20 çıkmıştı yanılma olabiliyor erken gebelik testinde

Yani o zaman bu günlerde regl olman gerekiyor
O halde bir kaç gün bekle testi tekrarla varsa da henüz çok çok yenidir çünkü fazla silik, ya da için rahat etmezse kan tahlilinden baktır
Evet aslında bu günlerde olmam lazım sanırım. Ama bu kdar çok regl sancısı çekiyorken teste yanşışlık olabilir diye düşünüyorum

Amin inşallah. Aldım kaset test sabahı bekliyorum
Sabah foto bekliyoruz o zaman 🎉 3 sene o kadar ugrastim ki o silik cizgileri gormek icin flaşla bakardim sabahin 5 inde yapip uyku tutmazdi. Simdi boyle gordukce nasil mutlu oluyorum anlatamam kendim hamile kalmis gibi🌸 sirf bu heyecani yasamak icin tekrar hamile kalinir 😁

Kullandığın test markası comfort days mi acaba geçen ay bende de bu şekilde silik çizgi çıktı sizin ümidinizi kırmak istemem ama kan testi verdim 1.20 çıkmıştı yanılma olabiliyor erken gebelik testinde
Hayır değil avox du sanırım markası

Sabah foto bekliyoruz o zaman 🎉 3 sene o kadar ugrastim ki o silik cizgileri gormek icin flaşla bakardim sabahin 5 inde yapip uyku tutmazdi. Simdi boyle gordukce nasil mutlu oluyorum anlatamam kendim hamile kalmis gibi🌸 sirf bu heyecani yasamak icin tekrar hamile kalinir 😁
Bende 3 senedir bekliyorum. Her gecikmede hep bi umut acaba mı ama sonuç hep hüsran bembeyaz bir test o testlere harcanan paralar. Umut işte. Çok içten dilemissiniz teşekkür ederim😌

Evet aslında bu günlerde olmam lazım sanırım. Ama bu kdar çok regl sancısı çekiyorken teste yanşışlık olabilir diye düşünüyorum
Regle benzeyen ağrılar da belirti oluyo ama bekle bakalım sabahı çok bişey kalmadı şurda 🥰 umarım gönlünden geçen nasılsa öyle olur 💖

Hayal görüyorum falan demeye başlamıştım 😂
İlk açınca niye efekt eklemiş ki falan dedim hatta. İnşallah pozitiftir ilk defa yazdım çizgi sorusuna belki uğur getiririm 😅 Hayırlısı olsun haberlerinizi bekliyoruz 😍

İlk açınca niye efekt eklemiş ki falan dedim hatta. İnşallah pozitiftir ilk defa yazdım çizgi sorusuna belki uğur getiririm 😅 Hayırlısı olsun haberlerinizi bekliyoruz 😍
Gözle görünenle telefonda görünen çok başka oluyor malesef. O yüzden rengiyle biraz oynadım net olsun diye 😂 inşallah ya 🥰

Back
X