Hamilesin canım tebrik ederim doğal yolla mı ?Kızlar ne kadar sıkıntılı biseymis bu test işleri ya 4 adet kaset testte silik çizgi görüp bide erken deneyeyim dedim Awox marka oda silik çıkardı ne sıkıntılı şeylermisgüvenesim kalmadı ne yalan soyluyeyim kaset testte silik çıkıp erken gebelikte net çıkmalıydı sanki
Yumurtlama takip etmiştim bu ay ama emin olamıyorum silik çıkmalarından dolayı adetime 3 gün varHamilesin canım tebrik ederim doğal yolla mı ?
Avox bende hiç yalancı pozitif çıkartmamıştı bence doğrudurYumurtlama takip etmiştim bu ay ama emin olamıyorum silik çıkmalarından dolayı adetime 3 gün var
Evdeki tüm testleri bitirdim neredeyse adet gecikmesini beklemek daha iyi olacak sanırımAvox bende hiç yalancı pozitif çıkartmamıştı bence doğrudur
Pazartesiyi beklicem son bir adet test kaldı elimdeSüper yarın daha belirgin olur sabah ilk idrarın ile yap benim öyle çıkmıştı idrara tam geçmemiştir. Silik demekte hamilelik var demek bence kan testi ver idrar testinden sonra yine silik çıkarsa direk ver kan Hayırlısı olsun inşallah
Hadi bakalım inşallah olur güzel haberlerini bekliyoruz moralini yüksek tutPazartesiyi beklicem son bir adet test kaldı elimde
Awox beni hiç yanıltmadı sonucunuz Pozitiftir ama değer düşüktü şuan o yüzden silik çıkıyordur kan verin netleşsinKızlar ne kadar sıkıntılı biseymis bu test işleri ya 4 adet kaset testte silik çizgi görüp bide erken deneyeyim dedim Awox marka oda silik çıkardı ne sıkıntılı şeylermisgüvenesim kalmadı ne yalan soyluyeyim kaset testte silik çıkıp erken gebelikte net çıkmalıydı sanki
Kan verin netleştirin içiniz sıkılmasınKızlar ne kadar sıkıntılı biseymis bu test işleri ya 4 adet kaset testte silik çizgi görüp bide erken deneyeyim dedim Awox marka oda silik çıkardı ne sıkıntılı şeylermisgüvenesim kalmadı ne yalan soyluyeyim kaset testte silik çıkıp erken gebelikte net çıkmalıydı sanki
Teşekkür ederim Allah razı olsunHadi bakalım inşallah olur güzel haberlerini bekliyoruz moralini yüksek tut
Evet pazartesi öyle yapicam büyük ihtimalleKan verin netleştirin içiniz sıkılmasın
Bakalım inşallahAwox beni hiç yanıltmadı sonucunuz Pozitiftir ama değer düşüktü şuan o yüzden silik çıkıyordur kan verin netleşsin
Hamilesiniz gözünüz aydın keşke hepimizin derdi öyle olsaKızlar ne kadar sıkıntılı biseymis bu test işleri ya 4 adet kaset testte silik çizgi görüp bide erken deneyeyim dedim Awox marka oda silik çıkardı ne sıkıntılı şeylermisgüvenesim kalmadı ne yalan soyluyeyim kaset testte silik çıkıp erken gebelikte net çıkmalıydı sanki
Belirsizlikte sıkıntılı şuan gerçek manada hala emin değilimHamilesiniz gözünüz aydın keşke hepimizin derdi öyle olsa
Bende bugün yaptım bu şekilde çıktı daha öncesinde de yapmıştım kıl gibi vardı dün yaptığımda koyulaşma oldu sende de varsa koyulaşma gebelik vardır canımKızlar ne kadar sıkıntılı biseymis bu test işleri ya 4 adet kaset testte silik çizgi görüp bide erken deneyeyim dedim Awox marka oda silik çıkardı ne sıkıntılı şeylermisgüvenesim kalmadı ne yalan soyluyeyim kaset testte silik çıkıp erken gebelikte net çıkmalıydı sanki
Sabah tekrar kaset testle denicem bakalımBende bugün yaptım bu şekilde çıktı daha öncesinde de yapmıştım kıl gibi vardı dün yaptığımda koyulaşma oldu sende de varsa koyulaşma gebelik vardır canım
Bende denicem gidip alıp hemen inşallah koyu bi test görürüzSabah tekrar kaset testle denicem bakalım
Sizin adetinize kaç gün varBende denicem gidip alıp hemen inşallah koyu bi test görürüz
Perşembe günü olmam gerekiyor 4 gün var dahaSizin adetinize kaç gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?