ERKEN GEBELIK TESTI YAPAN VARMI ? VE SONUCU KAÇGUN ONCEDEN VERIYO

melof

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
183
68
38
34
ARKADAŞLAR ERKEN GEBELIK TESTI YAPAN VARMI ACABA? BENDE BU AY BEKLEYIŞTEYIMDE CUMA GUNU REGLI TARIHIM SALI SABAH YAPSAM TEST CIKARMI ACAB SONUÇ...MALUM YILBAŞI GECESI ONCESINDEN OGRENMEK ISTIYORUMDA =)) YILBAŞ GECESI EGLENCE BOL OLUCAGI İÇİN ÖNLEM ALIRIM

Ben de 5 gün sonra silik çizgi çıktı ve ertesi gün kanda 713 , bence salı sabah değil de akşam yap

ayy simdi acik pembe kahve gibi bi akinti geldi ins.yarina yogunlasmaz :/

Benim erkende olsa gayet net cikiyo idrar testinde. Bu bebisimde iki gun gecikti adetim yaptim cikti ertesi gun kan tahlili yaptirmistim 11.25 cikmisti...

Ben adetim 3 gün geçtikten sonra sabah yaptım ve silik bir çift çizgi çıktı :) ve şuan 15 haftalık hamileyim canım

Benimde regli tarihim 4 Ocak 8 gün önce yaptım silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm yap bence test
ene

Benimde regli tarihim 4 Ocak 8 gün önce yaptım silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm yap bence test

ene
ayyy bilemedim az once tvlte gttim bi islaklik var surekli peceteyle sildigumde kahverengi akinti geldi acik pembe akinti ic camasirima bulasmiyo

Herkeste erken çıkacak diye birsey yok boyle soyleyip Morel bozmayalım arkadaşlar çok araştırıyorum bu konuyu bi çok marka için yorumlar var bi çok yorumda Verdiğimiz paraya yazık 5tl lik olanlar ucuz ama bundan daha iyi sonuç veriyor tarzında bence kan testi yaptır çok Öğrenmek istıyosan özelde akşama çıkıyor sonuç hadi insallah duamdasın pembe akıntı Yumurtalık yerime oturduğu için olabılır

kırmızıyı gordummm... ınanılmazz bı reglı agrım var muttemelen ıgneden dolayıda olmuş olabılır sonuçta hormon ılacı ve 2sınde olmam gerekırken 3 gun gerıye attı düzenımıde bozdum boşyere...neyse artık uzulmuyorum ama allhın bı bıldıgı vardır ve gerçekten bu ay hergun sıteye gırıp farklı farklı yorumlar okudum kendı vucudumu dınlemekten yorulmuştum artık ...uzun bı sure bu sıteyede gırmeyı duşunmuyorum çunku okudukça acabalarım artıyo kendı halıne bırakıcam artık bu ay canım ıstedgınde ılışkıye gırcem allh herkese nasıp eder ınş.bekleyenlere sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…