Benim erkende olsa gayet net cikiyo idrar testinde. Bu bebisimde iki gun gecikti adetim yaptim cikti ertesi gun kan tahlili yaptirmistim 11.25 cikmisti...
Herkeste erken çıkacak diye birsey yok boyle soyleyip Morel bozmayalım arkadaşlar çok araştırıyorum bu konuyu bi çok marka için yorumlar var bi çok yorumda Verdiğimiz paraya yazık 5tl lik olanlar ucuz ama bundan daha iyi sonuç veriyor tarzında bence kan testi yaptır çok Öğrenmek istıyosan özelde akşama çıkıyor sonuç hadi insallah duamdasın pembe akıntı Yumurtalık yerime oturduğu için olabılır
kırmızıyı gordummm... ınanılmazz bı reglı agrım var muttemelen ıgneden dolayıda olmuş olabılır sonuçta hormon ılacı ve 2sınde olmam gerekırken 3 gun gerıye attı düzenımıde bozdum boşyere...neyse artık uzulmuyorum ama allhın bı bıldıgı vardır ve gerçekten bu ay hergun sıteye gırıp farklı farklı yorumlar okudum kendı vucudumu dınlemekten yorulmuştum artık ...uzun bı sure bu sıteyede gırmeyı duşunmuyorum çunku okudukça acabalarım artıyo kendı halıne bırakıcam artık bu ay canım ıstedgınde ılışkıye gırcem allh herkese nasıp eder ınş.bekleyenlere sabır