- 10 Eylül 2025
- 65
- 20
- 3
- 33
- Konu Sahibi Yoncammyldz
-
Bence sende bekle ve kaset test yap em guvenlı o sanırım hıc umudunu kesme benım son aylar hıc yok ama kasıklarımdaki ağrı bel ağrısı ne bıleyım belkide reglYa dun ovulasyon yaptim biraz koyuydu umudum vardi bugun yaptim silik cikti gitti butun umudum
Ya benim reglken bile bel Agrim olmaz ama yumurtlamadan sonra basladi bel agrim hala devm ediyorBence sende bekle ve kaset test yap em guvenlı o sanırım hıc umudunu kesme benım son aylar hıc yok ama kasıklarımdaki ağrı bel ağrısı ne bıleyım belkide regl
Benımde Ayenn o sekıldeYa benim reglken bile bel Agrim olmaz ama yumurtlamadan sonra basladi bel agrim hala devm ediyor
Senin bat ne zmn test fln yaptin miBenımde Ayenn o sekılde
Yaptım 30 ağustostu ama sanırım test yanlıştı sabahki başka marka aldım comfort negatifSenin bat ne zmn test fln yaptin mi
Anladim cnm insallah gzl haberler aliriz yaYaptım 30 ağustostu ama sanırım test yanlıştı sabahki başka marka aldım comfort negatif
Benım umudum kalmadı kuzum inşallah sendne alırız sabah yaptım bebe time gördün , eczane baktı bence alma hamılesın dedi aldım genede bır comfort erken test birde kaset ,comfort olan sılik cızgı bile yokAnladim cnm insallah gzl haberler aliriz ya
Canım vallahi ben de umudu kestim ovülasyon dün yaptım koydu bugün yaptım bayağı silik çıktı reglime şu an dört gün var hafiften adet sancılarım var Bel ağrım var ben umudumu kestimBenım umudum kalmadı kuzum inşallah sendne alırız sabah yaptım bebe time gördün , eczane baktı bence alma hamılesın dedi aldım genede bır comfort erken test birde kaset ,comfort olan sılik cızgı bile yok
Kesme bu arada çok Tesekkue ederım tanımıyorum ama iyiki bugün destek oldun bana bu arada benım o test hafif silik oldu 10. Dk iyice karıştım ama bel ağrım kaşık ağrım var olmaz bu kadar bende kist de yok 15 gün önce ultrasın bakıldım bence bu ay olabılır moral Li kalalımCanım vallahi ben de umudu kestim ovülasyon dün yaptım koydu bugün yaptım bayağı silik çıktı reglime şu an dört gün var hafiften adet sancılarım var Bel ağrım var ben umudumu kestim
Bende tesekkur ederim cnm tanismis oluyoruz iste bu site ondan biraz da testinde silik goruyorum markasi ne bide bat ne zmnKesme bu arada çok Tesekkue ederım tanımıyorum ama iyiki bugün destek oldun bana bu arada benım o test hafif silik oldu 10. Dk iyice karıştım ama bel ağrım kaşık ağrım var olmaz bu kadar bende kist de yok 15 gün önce ultrasın bakıldım bence bu ay olabılır moral Li kalalım
14 Eylül gösterıyor uygulamam genelde günü gününe olurum markası days comfort istersen ikisini yanyana atayımBende tesekkur ederim cnm tanismis oluyoruz iste bu site ondan biraz da testinde silik goruyorum markasi ne bide bat ne zmn
Ayni gun olucaz cnm at bakalim nasil duyryk14 Eylül gösterıyor uygulamam genelde günü gününe olurum markası days comfort istersen ikisini yanyana atayım
Benmde 3 gün kaldı regl günüme. Kasık sancısından başka belirti yok suanValla cnm marka olarak miratech awox var guvenilir yada hic duyulmadik bi marka olabilir
Acikcasi bnmde hic belirtim yok 4 gun kaldi bgn ama ovulasyon yaptim bir tik koyuydu dun
Siz hamilesiniz büyük ihtimalle.3 farklı test boyle yanlis cizgi cikarmaz.Hayirli olsun saglikla tutunsun insallah.Kanda düşük deger olsa da çıkar.Benim de böyle olmuştu.Kaset testim silikti.Kan vermiştim 83.5 cikmisti.Bence hemen kan testi ile doğrulayın içiniz rahat etsin.Merhaba kızlar dün 2 tane farklı erken gebelık testı yaptım silik çıkmıştı bugün sabah kaset test yaptım oda silik çıktı regl e 3 gün var kan testi için erken mı
Çok teşekkür ederım inşallah sağlıkla olsun tüm isteyenlereSiz hamilesiniz büyük ihtimalle.3 farklı test boyle yanlis cizgi cikarmaz.Hayirli olsun saglikla tutunsun insallah.Kanda düşük deger olsa da çıkar.Benim de böyle olmuştu.Kaset testim silikti.Kan vermiştim 83.5 cikmisti.Bence hemen kan testi ile doğrulayın içiniz rahat
Evet gebelik var sen kan ver cnm kaset testte bile çıkmışMerhaba kızlar dün 2 tane farklı erken gebelık testı yaptım silik çıkmıştı bugün sabah kaset test yaptım oda silik çıktı regl e 3 gün var kan testi için erken mı
Evet gebelik var sen kan ver cnm kaset testte bile çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?