- 17 Temmuz 2025
- 14
- 2
- 1
- 29
- Konu Sahibi bebeksevdalisi
-
Testlerden biri bozuk doğru. 2 farklı markada da siliklik var görünmüyor burda ama eğer kaset testte de siliklik varsa kan ver direkt ihtimali yüksek oluyor artıkMerhaba kızlar ben adet gününe 3 gün kaladan beri bir kaç test tekrarladım. Çocuk sahibi olmak istiyoruz ama biraz bekleyip kan vereyim derken hafta sonu oldu. Testlerimi yorumlar mısınız? Aslında bir kaç test tekrarladım biri bozuk çıktı bir tanesi negatif gösterdi 3 tane pozitif gördüm sırayla atacağım bakar mısınız ilk fotoğraf 3 gün kala erken gebelik testi. 2. Fotoğraf başka bir erken gebelik testi farklı marka. 3 fotoğraf kaset test almıştım bir de o da biraz daha silik çıktı fotoğrafta ışıktan kaynaklı tam çıkmadı en iyi haliyle attım biraz daha belirgin aslında. Bir de bozuk test var. 4 gün önce yaptığım erken gebelik gün içinde yaptım çok silik çıktı. Ama fotoğrafta gözükmüyordu.
Hadi inşallah hayırlısı olsun canımBugün de buraya yazdıktan sonra da awox marka denedim erken gebelik testi baya koyu çıktı fotoğrafını çekme fırsatım olmadı kan vermeye geldim. İlk defa ihtimal var çizgi çıktı çok stresli de bir ay geçirdim sonucu çok merak ediyorum.Görsellerdekinden daha koyu gözükmesi sebebiyle yazdım belli olmasada bakalım hayırlısı
Merhaba kızlar ben adet gününe 3 gün kaladan beri bir kaç test tekrarladım. Çocuk sahibi olmak istiyoruz ama biraz bekleyip kan vereyim derken hafta sonu oldu. Testlerimi yorumlar mısınız? Aslında bir kaç test tekrarladım biri bozuk çıktı bir tanesi negatif gösterdi 3 tane pozitif gördüm sırayla atacağım bakar mısınız ilk fotoğraf 3 gün kala erken gebelik testi. 2. Fotoğraf başka bir erken gebelik testi farklı marka. 3 fotoğraf kaset test almıştım bir de o da biraz daha silik çıktı fotoğrafta ışıktan kaynaklı tam çıkmadı en iyi haliyle attım biraz daha belirgin aslında. Bir de bozuk test var. 4 gün önce yaptığım erken gebelik gün içinde yaptım çok silik çıktı. Ama fotoğrafta gözükmüyordu.
Canım testin markası nedirKızlar dün geceden beri kaldım bu testlerle belaya bi bakabilir misinizreglime 3-4 gün var. Öylesine bi bakayım diye yaptım en alttaki testi silik çıktı kendisi erken gebelik testi bu arada. Elimde başka erken gebelik testi olmadığı için kaset test yaptım 1 saat sonra falan o da silik çıktı. Tabii sabah erkenden nöbetçi eczaneden aldım hem normal hem erken gebelik testi. En üstten 3. Sabah yaptım ama ilk idrarla olamadı maalesef. Baktım bozuk diğerlerini yaptım bir normal bir erken gebelik testi. Biri negatif biri silik. Ne anlayacağım şimdi ben
Kuruma çizgisi gri ya da beyaz oluyor pembemsi olunca bence Umut var kan testi en iyisimerhaba, bugün sabah kaset test yaptım ilk başta yok gibiydi ama 1 saat sonra 1. görseldeki gibi oldu dayanamayıp az önce tekrar yaptım bu sefer 2. Resim gibi oldu 10 dk içinde bugün adet günüm aslında daha olmadım. Kuruma çizgisi midir sizce?
Benim testini yorumlar mısınız sizinkine benziyor da3 tanesinde gözüküyor kanda baktırın bence, 10 15 dk sonra çıkan çizgiler kuruma çizgisi oluyor
Merhaba benim de bata 2 gün var bugün gün içerisinde erken gebelik testi yaptım ve 5 dakika içersinde böyle çıktı sizce gebelik var mı belirtilerim bı gün boyunca akşama kadar geçmeyen ara ara giren Kasık ağrım dı ve birdaba olmadı sanırım yerleşme olabilir diye düşündümMerhaba kızlar ben adet gününe 3 gün kaladan beri bir kaç test tekrarladım. Çocuk sahibi olmak istiyoruz ama biraz bekleyip kan vereyim derken hafta sonu oldu. Testlerimi yorumlar mısınız? Aslında bir kaç test tekrarladım biri bozuk çıktı bir tanesi negatif gösterdi 3 tane pozitif gördüm sırayla atacağım bakar mısınız ilk fotoğraf 3 gün kala erken gebelik testi. 2. Fotoğraf başka bir erken gebelik testi farklı marka. 3 fotoğraf kaset test almıştım bir de o da biraz daha silik çıktı fotoğrafta ışıktan kaynaklı tam çıkmadı en iyi haliyle attım biraz daha belirgin aslında. Bir de bozuk test var. 4 gün önce yaptığım erken gebelik gün içinde yaptım çok silik çıktı. Ama fotoğrafta gözükmüyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?