Erken gebelik testi yaptım silik çıktı

bebeksevdalisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2025
14
2
1
29
Merhaba kızlar ben adet gününe 3 gün kaladan beri bir kaç test tekrarladım. Çocuk sahibi olmak istiyoruz ama biraz bekleyip kan vereyim derken hafta sonu oldu. Testlerimi yorumlar mısınız? Aslında bir kaç test tekrarladım biri bozuk çıktı bir tanesi negatif gösterdi 3 tane pozitif gördüm sırayla atacağım bakar mısınız ilk fotoğraf 3 gün kala erken gebelik testi. 2. Fotoğraf başka bir erken gebelik testi farklı marka. 3 fotoğraf kaset test almıştım bir de o da biraz daha silik çıktı fotoğrafta ışıktan kaynaklı tam çıkmadı en iyi haliyle attım biraz daha belirgin aslında. Bir de bozuk test var. 4 gün önce yaptığım erken gebelik gün içinde yaptım çok silik çıktı. Ama fotoğrafta gözükmüyordu.

Eklentiler

• IMG_3275.webp
    79,5 KB · Görüntüleme: 428
  • IMG_3307.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 406
  • IMG_3326.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 397
  • IMG_3288.webp
    65,1 KB · Görüntüleme: 452
Testlerden biri bozuk doğru. 2 farklı markada da siliklik var görünmüyor burda ama eğer kaset testte de siliklik varsa kan ver direkt ihtimali yüksek oluyor artık

Bugün de buraya yazdıktan sonra da awox marka denedim erken gebelik testi baya koyu çıktı fotoğrafını çekme fırsatım olmadı kan vermeye geldim. İlk defa ihtimal var çizgi çıktı çok stresli de bir ay geçirdim sonucu çok merak ediyorum. Görsellerdekinden daha koyu gözükmesi sebebiyle yazdım belli olmasada bakalım hayırlısı

Hadi inşallah hayırlısı olsun canım

Benimde adete 6 gun kala prodoctor early de silik çıktı. Adete 1 gun kala mimea da koyu çıktı. Ayni gün predictor early ve awox negatif çıktı. Adet günü yine awox marka yaptim negatif cikti. Bugun ikinci gün gecikti. Hala gelmedi. Bunaldim artik test yapmaktan valla

Bugünkü gittiğim doktor gecikme varsa her zaman negatife de güvenme baktır dedi. Pozitife de negatife de şüpheli bakıyorum. İnsan pozitif sanıp kan sonucunu alınca üzülüyor acele etmemek lazım ama dayanamadım test yaptım ben de hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Adetime 1 gün var şu an hcg 31 çıktı kızlar bu ne demek bu ay çok stresli geçti ve karın ağrım var adet olacakmış gibi bir de batma var. Bu değer düşük mü normal mi? Çok stresli geçti bu ay o kadar kötüydü ki rabbim kolaylık versin hepimize hem heyecanlandım hem korktum. Stres yaptıkça karın ağrısı yaşıyorum. Doktora gidicem pazartesi

Kızlar dün geceden beri kaldım bu testlerle belaya bi bakabilir misiniz reglime 3-4 gün var. Öylesine bi bakayım diye yaptım en alttaki testi silik çıktı kendisi erken gebelik testi bu arada. Elimde başka erken gebelik testi olmadığı için kaset test yaptım 1 saat sonra falan o da silik çıktı. Tabii sabah erkenden nöbetçi eczaneden aldım hem normal hem erken gebelik testi. En üstten 3. Sabah yaptım ama ilk idrarla olamadı maalesef. Baktım bozuk diğerlerini yaptım bir normal bir erken gebelik testi. Biri negatif biri silik. Ne anlayacağım şimdi ben

Eklentiler

• IMG_7910.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 426
Canım testin markası nedir

merhaba, bugün sabah kaset test yaptım ilk başta yok gibiydi ama 1 saat sonra 1. görseldeki gibi oldu dayanamayıp az önce tekrar yaptım bu sefer 2. Resim gibi oldu 10 dk içinde bugün adet günüm aslında daha olmadım. Kuruma çizgisi midir sizce?

Eklentiler

• IMG_2940.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 382
  • IMG_2929.webp
    115,3 KB · Görüntüleme: 303
Kuruma çizgisi gri ya da beyaz oluyor pembemsi olunca bence Umut var kan testi en iyisi

Merhaba benim de bata 2 gün var bugün gün içerisinde erken gebelik testi yaptım ve 5 dakika içersinde böyle çıktı sizce gebelik var mı belirtilerim bı gün boyunca akşama kadar geçmeyen ara ara giren Kasık ağrım dı ve birdaba olmadı sanırım yerleşme olabilir diye düşündüm

Eklentiler

• IMG_20250721_131907.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 342
Ya bu durum bende de yaptım yarım saate silik çıktı, sonra gittim erken gebelik testi aldım iki çizgi çıktı,3 gün geçti bugün akşam kaset test yaptım negatif çıktı, çok strese girdim var mı yok mu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…