- 17 Temmuz 2025
- 14
- 2
- 1
- 29
- Konu Sahibi bebeksevdalisi
Hemen çıktı mı 5 10 dk içinde benim hemen çıkmıştı, 15 dk sonra dikkate almayın bir kere yaptım kuruyunca çıkmıştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bu durum bende de yaptım yarım saate silik çıktı, sonra gittim erken gebelik testi aldım iki çizgi çıktı,3 gün geçti bugün akşam kaset test yaptım negatif çıktı, çok strese girdim var mı yok mu
Testi bir daha tekrarladiniz mi sonuç ne yada kan verdiniz mi aynı durum şu an bende de varYa bu durum bende de yaptım yarım saate silik çıktı, sonra gittim erken gebelik testi aldım iki çizgi çıktı,3 gün geçti bugün akşam kaset test yaptım negatif çıktı, çok strese girdim var mı yok mu diye
Şuan başka markayla erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama yine yarın kan vermeye gidicemTesti bir daha tekrarladiniz mi sonuç ne yada kan verdiniz mi aynı durum şu an bende de var
Test yaparak çok strese giriyoruz gidin direk kan verin yarın, bende öyle yapacamTesti bir daha tekrarladiniz mi sonuç ne yada kan verdiniz mi aynı durum şu an bende de var
Kan verdiniz mi sonuç neTest yaparak çok strese giriyoruz gidin direk kan verin yarın, bende öyle yapacam
Aksilikler çıktı iki gündür gidemiyorumKan verdiniz mi sonuç ne
Adet tarihiniz geçti mi pekiAksilikler çıktı iki gündür gidemiyorumve hâlâ çok aklımda, test yaptım az önce negatif çıktı. Umudun kalmıyor gibi artık
Evet 12 günAdet tarihiniz geçti mi peki
Normalde 4 gün gecikirdi sonra 4 gün mutlaka adet olurdumAdet tarihiniz geçti mi peki
Canım sonuç ne olduYa bu durum bende de yaptım yarım saate silik çıktı, sonra gittim erken gebelik testi aldım iki çizgi çıktı,3 gün geçti bugün akşam kaset test yaptım negatif çıktı, çok strese girdim var mı yok mu diye