Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
her ay nerderse her belırtıyı yaşıyoruz ama kocaman kırmızı yıyoruz

Aynen canım ya bi geçen ay hiç belirti hissetmedim adetim 3 gün geç geldi ki hep çok düzenlidir. Bikaç yerde okudum adet gecikince sonraki ay gebelik olabiliyormuş diye. Bekliyp görcem de işte ah o bekleme zamanı

Erken gebelik testleri cok da anlamli degil. Yumurtlama gununuzu biliyorsaniz üzerinden 10 gun gecince hcg artıyor normal testte de çıkıyor benim bay 27 şubat. Bu da bugünkü test sonucum markasi laboquick. Daha evvelki gebeliklerimi de 3 4 gun evvel ogrenmistim. Daha 5 gun var. Ama sevinemedim endise icindeyim 3 düşük bir de kalp durması sonucu ölü dogum var kurtaj ile sonuclanan... Bu sefer benimle kalir mi bilmiyorum

Eklentiler

• 20180223_194555-1.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 568
Ayrıyız sizinle benim de kizim var yalniz kalmasin istiyorum bat 27 subat. Benimnde gebelik testim pozitif 3 tane yaptim 3 u de ayni. Hayırlısı olsun

Bi bakın kızlAr güzel çekemedim ama
Ben gordum .Batima 3 gun varken boyle cikmisti .Hatta gormek icin karanlikta flashla baktim ,gunese tuttum, fotonun rengini oynadim .Kafayi yemistim hayal gibi diye .Sonra 2 gun varken erken gebelik testi yaptim cok silik cikti .Yani herkesinki kipkirmizi olacak diye bir sey yok betanin kac olduguna bagli .Benim ki 86 ydi mesela ilk..

Aynen çizgi hayalet gibi tam belirgin degıl çok sevınemedim ama kasıklarım çok agrıyor sizdede var mı agrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…