- Konu Sahibi Baloglusunannesiii
-
dün yaptımKaç gün var sizin
her ay nerderse her belırtıyı yaşıyoruz ama kocaman kırmızı yıyoruz
Benımde ovulasyon 13 subatdün yaptım
ovulasyon 11 şubat
bat 25 şubat
22 şubatta yaptım
Ayy valla sanki günler ilerlemiyorBen 3 gun kala ogrenmistim erken gebelik testinde
Ayy valla sanki günler ilerlemiyor
Foto yok canımAyy attım sandım gıtmedı foto
Silikte olsa pozitif sayılıyor canım yarın yine tekrarla istersen netleşmiş olur.Silik bi ciZgi var atamıyorum fotoyu yuklenmıyor
Ben cok silik de olsa bir çizgi görüyorum resimde hakkinizda hayırlısı olsunBi bakın kızlAr güzel çekemedim ama
Ben gordum .Batima 3 gun varken boyle cikmisti .Hatta gormek icin karanlikta flashla baktim ,gunese tuttum, fotonun rengini oynadim .Kafayi yemistim hayal gibi diye .Sonra 2 gun varken erken gebelik testi yaptim cok silik cikti .Yani herkesinki kipkirmizi olacak diye bir sey yok betanin kac olduguna bagli .Benim ki 86 ydi mesela ilk..Bi bakın kızlAr güzel çekemedim ama
Aynen çizgi hayalet gibi tam belirgin degıl çok sevınemedim ama kasıklarım çok agrıyor sizdede var mı agrıBen gordum .Batima 3 gun varken boyle cikmisti .Hatta gormek icin karanlikta flashla baktim ,gunese tuttum, fotonun rengini oynadim .Kafayi yemistim hayal gibi diye .Sonra 2 gun varken erken gebelik testi yaptim cok silik cikti .Yani herkesinki kipkirmizi olacak diye bir sey yok betanin kac olduguna bagli .Benim ki 86 ydi mesela ilk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?