- 28 Mart 2018
- 35
- 43
- 8
- 36
- Konu Sahibi Baloglusunannesiii
-
tabiki hamilesin. tebrikler :) ama çok yeniKızlar reglime 4 gün kala bugün erken gebelik testi yaptım . Hafif silik çıktı. Dayanamayıp acile gidip hemen betama baktırdım ve 19,2 çıktı. Hamilemiyim. Hamileysem ne kadarlık bilen var mı
Devlete gittim canım. Grip oldum ilaç kullanamıyorum şüphem var dedim. Gebelik testi istedim. Hiç bir ücret ödemeden yaptırdım.canim tebrikler ins saglikla gelir bebegin acile devlete mi gittin ozele mi devletin acili kan testi yapiyor mu
Keşke regle kadar sabredebilsekte kesin sonuca ulaşabilsek. Ben şimdi öğrendiğim için daha stresli yükselecekmi ne olucak. Hep aynı hassasiyet.Bende dün akşam test yaptim regle 2 gün kala pozitif cikti hala inanamiyorum testi tekrarlayip kan vermeye gidicem
Aynen canım sevinemedim bile kasıklarim o kadar cok ağrıyo ki regl olucakmışım gibi. Korkuyorum reglim gelir diye.Keşke regle kadar sabredebilsekte kesin sonuca ulaşabilsek. Ben şimdi öğrendiğim için daha stresli yükselecekmi ne olucak. Hep aynı hassasiyet.
Evet benim de öyle. İnşallah sen de güzel sonucu alırsın ve sorunsuz geçer her şeyAynen canım sevinemedim bile kasıklarim o kadar cok ağrıyo ki regl olucakmışım gibi. Korkuyorum reglim gelir diye.
İnsallah hepimizin öyle olur. Çok şükür Rabbime olmayanlara da nasip etsin hayirlisiyla.Evet benim de öyle. İnşallah sen de güzel sonucu alırsın ve sorunsuz geçer her şey
canim ne zaman gittin yani saat olarak mesela ben aksam gitsem yaparlar miDevlete gittim canım. Grip oldum ilaç kullanamıyorum şüphem var dedim. Gebelik testi istedim. Hiç bir ücret ödemeden yaptırdım.
Canım gece 11 de gittim ben de .canim ne zaman gittin yani saat olarak mesela ben aksam gitsem yaparlar mi
rica ederim kuzu darısı bızım başımıza :)İnşallah canım benim inşallahTeşekkür ediyorum
Bir doktora danış istersen canım saç boyaman biraz kafa karıştırıyor hamileyken sigara içenleri duyuyoruz ALLAH korur inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın hayırlı olsunAh kızlar ah gecenin bu saatinde yazıyorum yazıyorum ki benim durumuma kimse düşmesin... ben ilişkiden 10 gün sonra ve 12 gün sonra erken gebelik testi yaptım hatta sonuncusu adete 4 gün kalaydı negatifti, bende sigara içtim saçımı açtım boyadım zararlı şeyler yedim adetim 2 gün gecikince normal test aldım baktım iki çizgi başka markalarda aldım yine aynı...ben nerden inandım bu erken zımbırtılara inşallah bebeğim sağlıklı olur Allah’ıma dua ediyorum...gelelim belirtilere sürekli üşüyordum ve göğsüme dokunamıyordum..adet sancısı gibi bir ağrı vardı birde aman kızlar dikkat edin lütfen sonra benim gibi uykusuz geceler geçirir Sevinç’inizi tam yaşayamazsınız
1 sene önce konuşmuşuz bebişim kucağımda şimdiİnsallah hepimizin öyle olur. Çok şükür Rabbime olmayanlara da nasip etsin hayirlisiyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?