- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi Baloglusunannesiii
-
Ben 18.haftamdayim canim ilk zamanlar vardi evet.Aynen çizgi hayalet gibi tam belirgin degıl çok sevınemedim ama kasıklarım çok agrıyor sizdede var mı agrı
Bu hangi marka test? Hamilesiniz bariz belli :) Hayırlı olsun..Eki Görüntüle 2122288 arkadaşlar adete 4 gün var sol kasigimda ağrı var daha önce kimyasal gebelik geçirdim tedirginim
İkinci çizgi var bence de hamilesiniz, bu kez sağlıkla dünyaya getirirsiniz inşallah, kimyasal gebelik tekrarlanacak diye bir kaide yok.Eki Görüntüle 2122288 arkadaşlar adete 4 gün var sol kasigimda ağrı var daha önce kimyasal gebelik geçirdim tedirginim
İnşallah cnm ya inşallahİkinci çizgi var bence de hamilesiniz, bu kez sağlıkla dünyaya getirirsiniz inşallah, kimyasal gebelik tekrarlanacak diye bir kaide yok.
Laboquick cnm ovulasyon testini kullanmıştim bu ay yanında da bunu vermislerdiBu hangi marka test? Hamilesiniz bariz belli :) Hayırlı olsun..
tebrikler hamilesiniz :)Eki Görüntüle 2122288 arkadaşlar adete 4 gün var sol kasigimda ağrı var daha önce kimyasal gebelik geçirdim tedirginim
Teşekkürler inşallah bişi olmazdatebrikler hamilesiniz :)
Evet benimde böyle idi hatta ben umudumu yitirmiştim kesin adet olucam diyordum CnmArkadaşlar reglim 2 gün geçti olmadım henüz ama test yapmaya korkuyorum sonuç olumsuz olur diye , şunu öğrenmek istiyorum sizden kasıklarımda çok hafif bir sancı var birazda belimde adet olacakmışım gibi hissediyorum kendimi ama sancılar çok hafif sizinde ilk günlerinizde bu belirti var mıydı gebeliğin ilk günlerinde bunlar olur mu? Şimdiden teşekkürler .
Çok sevindim umarım hamilelik gerçekleşmiştir bende de birde eğer hamile isem ilk günlerim daha ama başımda çok ağrı var halsizlik var düşünüyorum acaba erken mi bu belirtiler kendimi mi kandırıyorum diye gülüyorum ama testte yapmadım hala elim gitmiyor korkuyorumEvet benimde böyle idi hatta ben umudumu yitirmiştim kesin adet olucam diyordum Cnm
Testi yapsana haber et olurmu :) halsizlik asabiyet te vardı bendeÇok sevindim umarım hamilelik gerçekleşmiştir bende de birde eğer hamile isem ilk günlerim daha ama başımda çok ağrı var halsizlik var düşünüyorum acaba erken mi bu belirtiler kendimi mi kandırıyorum diye gülüyorum ama testte yapmadım hala elim gitmiyor korkuyorum
Tamam canım yarın akşam yapacağım bekleyim akşama kadar haber edeceğim çok teşekkür ederim yardımların içinTesti yapsana haber et olurmu :) halsizlik asabiyet te vardı bende
Rica ederim Cnm hakkında hayırlısı insallahTamam canım yarın akşam yapacağım bekleyim akşama kadar haber edeceğim çok teşekkür ederim yardımların için
canm bn de aynı şeyi duymuştm baktm 3 aydr gecikiyor tabi bn kendimi sürekli hamile sanıyorm :) snra bi gttiiiiim polikistik dediAynen canım ya bi geçen ay hiç belirti hissetmedim adetim 3 gün geç geldi ki hep çok düzenlidir. Bikaç yerde okudum adet gecikince sonraki ay gebelik olabiliyormuş diye. Bekliyp görcem de işte ah o bekleme zamanı
canm bn de aynı şeyi duymuştm baktm 3 aydr gecikiyor tabi bn kendimi sürekli hamile sanıyorm :) snra bi gttiiiiim polikistik dedi
inşallah hayırlısı olr kuzumBende yarın sabah gidiyorum doktora adetimin 3. Günü oluyor aç gel dedi sanırım tahlil isticek bakalım artık
canim hamilemisin benimde belirtilerim ayni 4 gun var adetime 2 gun once kasıkta batmalarimda oluyoduArkadaşlar reglim 2 gün geçti olmadım henüz ama test yapmaya korkuyorum sonuç olumsuz olur diye , şunu öğrenmek istiyorum sizden kasıklarımda çok hafif bir sancı var birazda belimde adet olacakmışım gibi hissediyorum kendimi ama sancılar çok hafif sizinde ilk günlerinizde bu belirti var mıydı gebeliğin ilk günlerinde bunlar olur mu? Şimdiden teşekkürler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?