Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar reglim 2 gün geçti olmadım henüz ama test yapmaya korkuyorum sonuç olumsuz olur diye , şunu öğrenmek istiyorum sizden kasıklarımda çok hafif bir sancı var birazda belimde adet olacakmışım gibi hissediyorum kendimi ama sancılar çok hafif sizinde ilk günlerinizde bu belirti var mıydı gebeliğin ilk günlerinde bunlar olur mu? Şimdiden teşekkürler .

Evet benimde böyle idi hatta ben umudumu yitirmiştim kesin adet olucam diyordum Cnm

Evet benimde böyle idi hatta ben umudumu yitirmiştim kesin adet olucam diyordum Cnm
Çok sevindim umarım hamilelik gerçekleşmiştir bende de birde eğer hamile isem ilk günlerim daha ama başımda çok ağrı var halsizlik var düşünüyorum acaba erken mi bu belirtiler kendimi mi kandırıyorum diye gülüyorum ama testte yapmadım hala elim gitmiyor korkuyorum

Testi yapsana haber et olurmu :) halsizlik asabiyet te vardı bende

Dayanamayıp test yaptım kızlar şimdi negatif çıktı

Eklentiler

• 25467279-A8BA-4105-8A9F-DE39A1741D69.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 481
Aynen canım ya bi geçen ay hiç belirti hissetmedim adetim 3 gün geç geldi ki hep çok düzenlidir. Bikaç yerde okudum adet gecikince sonraki ay gebelik olabiliyormuş diye. Bekliyp görcem de işte ah o bekleme zamanı
canm bn de aynı şeyi duymuştm baktm 3 aydr gecikiyor tabi bn kendimi sürekli hamile sanıyorm :) snra bi gttiiiiim polikistik dedi

kızlar ovülasyon testi kllanan ankayan var mı ya biri yaedm etse ya pozitf mi bu tek olan bgünün dgerleri sırasyla

Eklentiler

• MTWW9786.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 533
  • LHFB7219.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 465
canim hamilemisin benimde belirtilerim ayni 4 gun var adetime 2 gun once kasıkta batmalarimda oluyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…