Becerebildim mi resim atmayı gözüküyor mu acabaTesti at bakalım
Bana kuruma gibi geldi canım yaBecerebildim mi resim atmayı gözüküyor mu acaba
Kuruma olaylarını bilmiyorum ama ben yapsaydım bu testleri pozitif diye düşünürdüm:)İki günde yaptıklarım bunlar
Çok çok silik var gibi. Erken gebelik testleri 6. Gün öncesinde yanılma payıyla sonuç veriyor. Şimdi 2 Nisana göre 5 gün var. Belki yarın daha iyi sonuç verirKızlar benim da bat 2 Nisan erken gebelik testi yaptım bakar mısınız siyah beyaz olunca daha iyi görünüyor sanki
Teşekkür ederim canım 19 mart pik günüydü 20 si silikleşmeye başladı çatladı yani bide öyle hesapla bakalım kuzum sana zahmetÇok çok silik var gibi. Erken gebelik testleri 6. Gün öncesinde yanılma payıyla sonuç veriyor. Şimdi 2 Nisana göre 5 gün var. Belki yarın daha iyi sonuç verir
Sizin testiniz de aynı marka galiba insana kafayı yediriyor. Aynı sorunu yaşayan çok olmuş araştırdım biraz . Sürekli silik çizgi çıkartıyor. Ben bugün tekrar yaptım bata 3 gün var yine silik. Ama gebelik olunca daha pembe olması gerekiyormuş. Bizimkiler biraz beyaz o da kendi çizgisi sanırım.Kızlar benim da bat 2 Nisan erken gebelik testi yaptım bakar mısınız siyah beyaz olunca daha iyi görünüyor sanki
Bende öyle düşündüm inan günlerdir :) Ama saçmalama yok işte diyerek kendimi inandırmaya çalışıyorum :)Kuruma olaylarını bilmiyorum ama ben yapsaydım bu testleri pozitif diye düşünürdüm:)
Comfort days erken gebelik testi canım benim geçen ay tüp bebek te kimyasal gebelik oldu onda da bata 5 gün varken yine bu gebelik testi ni kullanmıştım ondada böyle çıktı aynı gün kan testi yaptım 20 çıktı sonucum testi de koyuyorum bakar mısınSizin testiniz de aynı marka galiba insana kafayı yediriyor. Aynı sorunu yaşayan çok olmuş araştırdım biraz . Sürekli silik çizgi çıkartıyor. Ben bugün tekrar yaptım bata 3 gün var yine silik. Ama gebelik olunca daha pembe olması gerekiyormuş. Bizimkiler biraz beyaz o da kendi çizgisi sanırım.
Aa ben renginden dolayı aynı test sandım canım. Benimki prodoctor erken gebelik testi. Seninki de aynı benim testim gibi çıkmış. Ama eğer bu siliklikte kan 20 çıktıysa yine umut var demektir.Comfort days erken gebelik testi canım benim geçen ay tüp bebek te kimyasal gebelik oldu onda da bata 5 gün varken yine bu gebelik testi ni kullanmıştım ondada böyle çıktı aynı gün kan testi yaptım 20 çıktı sonucum testi de koyuyorum bakar mısın
Comfort days erken gebelik testi canım benim geçen ay tüp bebek te kimyasal gebelik oldu onda da bata 5 gün varken yine bu gebelik testi ni kullanmıştım ondada böyle çıktı aynı gün kan testi yaptım 20 çıktı sonucum testi de koyuyorum bakar mısın
Comfort days erken gebelik testi canım benim geçen ay tüp bebek te kimyasal gebelik oldu onda da bata 5 gün varken yine bu gebelik testi ni kullanmıştım ondada böyle çıktı aynı gün kan testi yaptım 20 çıktı sonucum testi de koyuyorum bakar mısın
İnşAllah kuzum ya sanki kafayı yedim artık silik çizgi görecem diye yaaAa ben renginden dolayı aynı test sandım canım. Benimki prodoctor erken gebelik testi. Seninki de aynı benim testim gibi çıkmış. Ama eğer bu siliklikte kan 20 çıktıysa yine umut var demektir.
Var gibi kuzum ya kan testi ne zaman yapacaksınBenimki de böyle gözüküyor içini açınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?