Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ftma26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2021
33
8
1
30
Merhaba Hanımlar. Sayfalarda yazılan bir çok yorumu okudum ve bir tanesi benim de başıma geldi. Adetime 5 gün varken erken gebelik testi yaptım ilk yaptığımda 5 dakika içinde çok çok silik bir çizgi belirdi Sağa sola çevirince anca belli oluyordu. Kesin kuruma çizgisi dedim. Ama içime kurt düştü bu sabah tekrar yaptım. Bu kez çizgi daha belirgin sanki ya da ben mi öyle görmek istiyorum anlamadım. Sorum şu kuruma çizgisi ilk 10 dakika da çıkar mı? Bu konuda deneyimi olanlar cevap verirse çok sevinirim.

İki günde yaptıklarım bunlar

Eklentiler

• IMG20210326114555.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 609
  • IMG_20210327_170958.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 584
Canım ben çift çizgi olarak göremedim ama takip et yinede içinde kuşku varsa adet geciksin bı ikigun bekle

Bende kuruma diye düşündüm ama ilk dakikalarda çıkınca kafam karıştı.

Kızlar benim da bat 2 Nisan erken gebelik testi yaptım bakar mısınız siyah beyaz olunca daha iyi görünüyor sanki

Eklentiler

• IMG_20210329_112001.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 524
  • IMG_20210329_111812.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 352
  • IMG_20210329_104056.webp
    8 KB · Görüntüleme: 385
Kızlar benim da bat 2 Nisan erken gebelik testi yaptım bakar mısınız siyah beyaz olunca daha iyi görünüyor sanki
Çok çok silik var gibi. Erken gebelik testleri 6. Gün öncesinde yanılma payıyla sonuç veriyor. Şimdi 2 Nisana göre 5 gün var. Belki yarın daha iyi sonuç verir

Bir de yumurtlama günü önemli. Ben gebelik yaşadığımda adet günüm geçmişti testim negatif çıkmıştı. Bir kaç gün sonra deneyince test pozitif vermişti

Çok çok silik var gibi. Erken gebelik testleri 6. Gün öncesinde yanılma payıyla sonuç veriyor. Şimdi 2 Nisana göre 5 gün var. Belki yarın daha iyi sonuç verir
Teşekkür ederim canım 19 mart pik günüydü 20 si silikleşmeye başladı çatladı yani bide öyle hesapla bakalım kuzum sana zahmet

Sizin testiniz de aynı marka galiba insana kafayı yediriyor. Aynı sorunu yaşayan çok olmuş araştırdım biraz . Sürekli silik çizgi çıkartıyor. Ben bugün tekrar yaptım bata 3 gün var yine silik. Ama gebelik olunca daha pembe olması gerekiyormuş. Bizimkiler biraz beyaz o da kendi çizgisi sanırım.

Comfort days erken gebelik testi canım benim geçen ay tüp bebek te kimyasal gebelik oldu onda da bata 5 gün varken yine bu gebelik testi ni kullanmıştım ondada böyle çıktı aynı gün kan testi yaptım 20 çıktı sonucum testi de koyuyorum bakar mısın

Eklentiler

• IMG_20210220_152549.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 353
  • IMG_20210220_144418.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 489
Aa ben renginden dolayı aynı test sandım canım. Benimki prodoctor erken gebelik testi. Seninki de aynı benim testim gibi çıkmış. Ama eğer bu siliklikte kan 20 çıktıysa yine umut var demektir.

Benimki de böyle gözüküyor içini açınca

Eklentiler

• IMG20210327095105.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 240
Aa ben renginden dolayı aynı test sandım canım. Benimki prodoctor erken gebelik testi. Seninki de aynı benim testim gibi çıkmış. Ama eğer bu siliklikte kan 20 çıktıysa yine umut var demektir.
İnşAllah kuzum ya sanki kafayı yedim artık silik çizgi görecem diye yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…