Hiç sorma ben bembeyaz birşey görürüm diyordum negatifse ama bu hayalet çizgiler beni de delirttiİnşAllah kuzum ya sanki kafayı yedim artık silik çizgi görecem diye yaa
Batı beklemek istiyorum kuzum ama gel de bekleVar gibi kuzum ya kan testi ne zaman yapacaksın
Benim 2 Nisan senin ne zaman kuzumBatı beklemek istiyorum kuzum ama gel de bekle
20 sinde çatladığını düşünürsek döllenmeden sonraki 10 gün en erken belli olabilir diye biliyorum. Bence Çarşamba gibi tekrarlayabilirsin.Teşekkür ederim canım 19 mart pik günüydü 20 si silikleşmeye başladı çatladı yani bide öyle hesapla bakalım kuzum sana zahmet
Hayırlısı tabi canım ama artık beklemek çok zor geliyor üç sene ye yaklaşıyor bebiş isteyeli20 sinde çatladığını düşünürsek döllenmeden sonraki 10 gün en erken belli olabilir diye biliyorum. Bence Çarşamba gibi tekrarlayabilirsin.
İster istemez oluyordur tabii de ne çok umutlanmak ne de üzülmek lazım. Sabırlı olup sakin olmak gerekiyor. Zor tabii isteyince:)
Rabbim bir an önce sağlıkla nasip etsinHayırlısı tabi canım ama artık beklemek çok zor geliyor üç sene ye yaklaşıyor bebiş isteyeli
Evet kuzum eşimde varikosel vardı ameliyat oldu düzeldi herşey bende pko başladı şimdi de rahim filmi nde sol tarafta hafif yapışıklık çıktı ama gebeliğe engel değil dedi doktor geçen ay tüp bebek tedavisi oldum kimyasal gebelik oldu malesef bu ay kendim ovulasyon testi yaptım evde piki gördüm günleri değerlendirdim ama işte yine olmadı sankiRabbim bir an önce sağlıkla nasip etsin
Rahim filmi, sperm ölçümü, muayene ile yumurtalık takibi yaptınız mı?
Ne zaman nasip olacağı belli olmaz. Ben de bir kere gebelik geçirdim ama kalbi durdu. Hiç test falan da yapmamıştım. Ama şimdi kaç aydır istiyorum olmadı. Zamanı vardır mutlaka. Hem de sağlıklı olsun önemli olan o.Evet kuzum eşimde varikosel vardı ameliyat oldu düzeldi herşey bende pko başladı şimdi de rahim filmi nde sol tarafta hafif yapışıklık çıktı ama gebeliğe engel değil dedi doktor geçen ay tüp bebek tedavisi oldum kimyasal gebelik oldu malesef bu ay kendim ovulasyon testi yaptım evde piki gördüm günleri değerlendirdim ama işte yine olmadı sanki
Evet kuzum artık ne yapacağımı şaşırdım rabbim ol diyince oluverecek tabi hayırlısı olsun inşallahNe zaman nasip olacağı belli olmaz. Ben de bir kere gebelik geçirdim ama kalbi durdu. Hiç test falan da yapmamıştım. Ama şimdi kaç aydır istiyorum olmadı. Zamanı vardır mutlaka. Hem de sağlıklı olsun önemli olan o.
Bir de belki mümkünse tabii, yumurtlama takibi yaptırabilirsin. Gerçi onu tüp bebekten önce yapmışlardır belki?
Benimde aynı şekilde günlerimiz aynı bende bugün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı ayın 31 inde tekrar edicem belki erken yapıyoruz diyedir bat günü silik çizgiyle belli olan var çünkü sizde bekleyin..Teşekkür ederim canım 19 mart pik günüydü 20 si silikleşmeye başladı çatladı yani bide öyle hesapla bakalım kuzum sana zahmet
Bence siz gebesinizİki günde yaptıklarım bunlar
YaaaBence siz gebesinizbenimde reglime 4 gün önce yapmıştım sizinkinden çok az koyuydu şimdi 7 haftalık gebeyim Allah gönlünüze göre versin tez zamanda güzel bir haberle gelin burayada yazın bizde sizinle beraber mutlu olalım
Sizin testiniz de aynı marka galiba insana kafayı yediriyor. Aynı sorunu yaşayan çok olmuş araştırdım biraz . Sürekli silik çizgi çıkartıyor. Ben bugün tekrar yaptım bata 3 gün var yine silik. Ama gebelik olunca daha pembe olması gerekiyormuş. Bizimkiler biraz beyaz o da kendi çizgisi sanırım.
Iliskiden kac gun sonra yaptiniz days comfort 5 gun diyo dogru sonuc verir mi szce?Benimki de böyle gözüküyor içini açınca
Erken gebelik testinde adetten 6 gün önce yapılabilir yazıyo ben 5 ve 4 gün kala yaptım ama days comfortu hiç bilmiyorum.Iliskiden kac gun sonra yaptiniz days comfort 5 gun diyo dogru sonuc verir mi szce?
Merhaba Hanımlar. Sayfalarda yazılan bir çok yorumu okudum ve bir tanesi benim de başıma geldi. Adetime 5 gün varken erken gebelik testi yaptım ilk yaptığımda 5 dakika içinde çok çok silik bir çizgi belirdi Sağa sola çevirince anca belli oluyordu. Kesin kuruma çizgisi dedim. Ama içime kurt düştü bu sabah tekrar yaptım. Bu kez çizgi daha belirgin sanki ya da ben mi öyle görmek istiyorum anlamadım. Sorum şu kuruma çizgisi ilk 10 dakika da çıkar mı? Bu konuda deneyimi olanlar cevap verirse çok sevinirim.
Evet sizinde silik çizgi görünüyor. 10 dakika içindee mi çıktı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?