Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim canım 19 mart pik günüydü 20 si silikleşmeye başladı çatladı yani bide öyle hesapla bakalım kuzum sana zahmet
20 sinde çatladığını düşünürsek döllenmeden sonraki 10 gün en erken belli olabilir diye biliyorum. Bence Çarşamba gibi tekrarlayabilirsin.
İster istemez oluyordur tabii de ne çok umutlanmak ne de üzülmek lazım. Sabırlı olup sakin olmak gerekiyor. Zor tabii isteyince:)

Hayırlısı tabi canım ama artık beklemek çok zor geliyor üç sene ye yaklaşıyor bebiş isteyeli

Hayırlısı tabi canım ama artık beklemek çok zor geliyor üç sene ye yaklaşıyor bebiş isteyeli
Rabbim bir an önce sağlıkla nasip etsin
Rahim filmi, sperm ölçümü, muayene ile yumurtalık takibi yaptınız mı?

Rabbim bir an önce sağlıkla nasip etsin
Rahim filmi, sperm ölçümü, muayene ile yumurtalık takibi yaptınız mı?
Evet kuzum eşimde varikosel vardı ameliyat oldu düzeldi herşey bende pko başladı şimdi de rahim filmi nde sol tarafta hafif yapışıklık çıktı ama gebeliğe engel değil dedi doktor geçen ay tüp bebek tedavisi oldum kimyasal gebelik oldu malesef bu ay kendim ovulasyon testi yaptım evde piki gördüm günleri değerlendirdim ama işte yine olmadı sanki

Ne zaman nasip olacağı belli olmaz. Ben de bir kere gebelik geçirdim ama kalbi durdu. Hiç test falan da yapmamıştım. Ama şimdi kaç aydır istiyorum olmadı. Zamanı vardır mutlaka. Hem de sağlıklı olsun önemli olan o.
Bir de belki mümkünse tabii, yumurtlama takibi yaptırabilirsin. Gerçi onu tüp bebekten önce yapmışlardır belki?

Evet kuzum artık ne yapacağımı şaşırdım rabbim ol diyince oluverecek tabi hayırlısı olsun inşallah

Teşekkür ederim canım 19 mart pik günüydü 20 si silikleşmeye başladı çatladı yani bide öyle hesapla bakalım kuzum sana zahmet
Benimde aynı şekilde günlerimiz aynı bende bugün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı ayın 31 inde tekrar edicem belki erken yapıyoruz diyedir bat günü silik çizgiyle belli olan var çünkü sizde bekleyin..

İki günde yaptıklarım bunlar
Bence siz gebesiniz benimde reglime 4 gün önce yapmıştım sizinkinden çok az koyuydu şimdi 7 haftalık gebeyim Allah gönlünüze göre versin tez zamanda güzel bir haberle gelin burayada yazın bizde sizinle beraber mutlu olalım

Yaaa çok sevindim sağlıkla alın bebişi kucağınıza inşallah Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin İnşallah güzel haberlerle gelirim yazıcam mutlaka

Tekrar test yaptınız mı?

Evet yaptım dün tekrar daha belirgin sanki bana umutsuzum adet olucam gibi hissediyorum bat yarın

Confortline bana da aynı çıkarıyor...inşallah hamilesinizdir haber verirmisiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…