Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim dün yaptığımda böyle çıktı. Yarın adet günüm bakalım bekliyorum. Sizde 2 gün sonra tekrar yapın belki belirginleşir.
Kan verseydiniz keşke bence belirgin görünen var hadi hayırlısı olsun ama kan verince değerden anlaşılırdı.

Benim dün yaptığımda böyle çıktı. Yarın adet günüm bakalım bekliyorum. Sizde 2 gün sonra tekrar yapın belki belirginleşir.
artık daha belirgin görünüyor İnşallah kanda da çıkar

Kan verseydiniz keşke bence belirgin görünen var hadi hayırlısı olsun ama kan verince değerden anlaşılırdı.
Hüsrana uğramamak için son ana kadar direniyorum Ama bu test yanıltırsa eve bidaha erken gebelik testi sokmam

Bu hangi test? Smdi adetime tam bi hafta var cuma yapayim diyorum 5 gun kala sizce dogru sonuc verir mi?
Prodoctor erken gebelik testi . Bence biraz daha bekleyin dayanabilirseniz çünkü erken yapınca çok silik çıkıyor. Bende emin olamıyorum bu sonuçlar doğru mu diye.

İnşallah. Kasıklarım da ağrı var adet olcakmışım gibi hissediyorum umarım olmam
Hamilelik ve adet belirtileri aynı diyorlar canım ayırt edemeyiz ki nette öyle yazıyor adet olacağını düşünüp olamayan da çok okudum burda inş olmazsın

Prodoctor erken gebelik testi . Bence biraz daha bekleyin dayanabilirseniz çünkü erken yapınca çok silik çıkıyor. Bende emin olamıyorum bu sonuçlar doğru mu diye.
Bat 7 nisan 2 yada 3 nisanda yapayim diyorum testi , bide cok ozel olmasindan korkuyorum ama doktorum adetinin 1 gununden itibaren 8-10-12 gibi birlesme olsun dedi hamile kalanlar var mi planli azicik tavsiyelerde bulunsa bize

Hüsrana uğramamak için son ana kadar direniyorum Ama bu test yanıltırsa eve bidaha erken gebelik testi sokmam
Ben silik çizgi bile görmedim aynı marka daha önce çok yaptığım için tecrübe konuşuyor o yüzden seninkini görünce sevindim

Hamilelik ve adet belirtileri aynı diyorlar canım ayırt edemeyiz ki nette öyle yazıyor adet olacağını düşünüp olamayan da çok okudum burda inş olmazsın
Ahh ahh keşke net bi belirtisi olsaydı hamileliğin nekadar kolay olurdu beklemek

Ben silik çizgi bile görmedim aynı marka daha önce çok yaptığım için tecrübe konuşuyor o yüzden seninkini görünce sevindim
Gerçekten mi ya ne güzel konuştun erken gebelik testi olanlardan mıydı seninkiler de. İnşallah beklediğin sonucu görmüşsündür canım oldu mu bebiş

Confortline canım...ama ben de bile doğru sonuç verdiğini bilmiyorum ki...2 gün sonra tekrarlamamak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…