Daha silik bi şekilde çıktı üsteki gibi sonra belirginleşti...çok umutlandım ama güvenemiyorumEvet sizinde silik çizgi görünüyor. 10 dakika içindee mi çıktı peki?
Adete kaç gün kala yaptınızDaha silik bi şekilde çıktı üsteki gibi sonra belirginleşti...çok umutlandım ama güvenemiyorum
Adetime 3 gün varAdete kaç gün kala yaptınız
Benim dün yaptığımda böyle çıktı. Yarın adet günüm bakalım bekliyorum. Sizde 2 gün sonra tekrar yapın belki belirginleşir.Adetime 3 gün var
İnşallahh hayırlısı bakalım...Benim dün yaptığımda böyle çıktı. Yarın adet günüm bakalım bekliyorum. Sizde 2 gün sonra tekrar yapın belki belirginleşir.
Kan verseydiniz keşke bence belirgin görünen varBenim dün yaptığımda böyle çıktı. Yarın adet günüm bakalım bekliyorum. Sizde 2 gün sonra tekrar yapın belki belirginleşir.
artık daha belirgin görünüyorBenim dün yaptığımda böyle çıktı. Yarın adet günüm bakalım bekliyorum. Sizde 2 gün sonra tekrar yapın belki belirginleşir.
Bu hangi test? Smdi adetime tam bi hafta var cuma yapayim diyorum 5 gun kala sizce dogru sonuc verir mi?
Bat ne demek?Kızlar benim da bat 2 Nisan erken gebelik testi yaptım bakar mısınız siyah beyaz olunca daha iyi görünüyor sanki
Hüsrana uğramamak için son ana kadar direniyorumKan verseydiniz keşke bence belirgin görünen varhadi hayırlısı olsun ama kan verince değerden anlaşılırdı.
İnşallahartık daha belirgin görünüyorİnşallah kanda da çıkar
Prodoctor erken gebelik testi . Bence biraz daha bekleyin dayanabilirseniz çünkü erken yapınca çok silik çıkıyor. Bende emin olamıyorum bu sonuçlar doğru mu diye.Bu hangi test? Smdi adetime tam bi hafta var cuma yapayim diyorum 5 gun kala sizce dogru sonuc verir mi?
Beklenen adet tarihiBat ne demek?
Hamilelik ve adet belirtileri aynı diyorlar canım ayırt edemeyiz ki nette öyle yazıyor adet olacağını düşünüp olamayan da çok okudum burda inş olmazsınİnşallah. Kasıklarım da ağrı var adet olcakmışım gibi hissediyorum umarım olmam
Bat 7 nisan 2 yada 3 nisanda yapayim diyorum testi , bide cok ozel olmasindan korkuyorum ama doktorum adetinin 1 gununden itibaren 8-10-12 gibi birlesme olsun dedi hamile kalanlar var mi planli azicik tavsiyelerde bulunsa bizeProdoctor erken gebelik testi . Bence biraz daha bekleyin dayanabilirseniz çünkü erken yapınca çok silik çıkıyor. Bende emin olamıyorum bu sonuçlar doğru mu diye.
Ben silik çizgi bile görmedim aynı marka daha önce çok yaptığım için tecrübe konuşuyor o yüzden seninkini görünce sevindimHüsrana uğramamak için son ana kadar direniyorumAma bu test yanıltırsa eve bidaha erken gebelik testi sokmam
Ahh ahh keşke net bi belirtisi olsaydı hamileliğin nekadar kolay olurdu beklemekHamilelik ve adet belirtileri aynı diyorlar canım ayırt edemeyiz ki nette öyle yazıyor adet olacağını düşünüp olamayan da çok okudum burda inş olmazsın
Gerçekten mi ya ne güzel konuştunBen silik çizgi bile görmedim aynı marka daha önce çok yaptığım için tecrübe konuşuyor o yüzden seninkini görünce sevindim
Bu hangi test? Smdi adetime tam bi hafta var cuma yapayim diyorum 5 gun kala sizce dogru sonuc verir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?