- 14 Temmuz 2021
- 1.591
- 1.077
- 53
- 30
O zaman stres dolayısıyla olmayabilir sizin çok mu takıyorsunuz kaç yaşındasınızYoo ileri hiz hareketlilik 62 ileri hiz 4
28 yasindayim evet cok takiyorum ama bu ay asiri inaniyodum dr'm 3 aday var dedi gebelik sansin yuksek dedi bilmiyorumO zaman stres dolayısıyla olmayabilir sizin çok mu takıyorsunuz kaç yaşındasınız
Biraz sakin ve zevk için yaşayın bu durumu evet zor kafadan çıkartmak ama ne kadar isterseniz o kadar uzaklaşır sizden sizin yaşınızda olup evli olmayanlar var mesela hem bir sıkıntınız da yokmuş pat diye geliyor emin olun sadece biraz sabır ve tevekkül …28 yasindayim evet cok takiyorum ama bu ay asiri inaniyodum dr'm 3 aday var dedi gebelik sansin yuksek dedi bilmiyorum
Vallahi ben her ay aşırı inanıyordum28 yasindayim evet cok takiyorum ama bu ay asiri inaniyodum dr'm 3 aday var dedi gebelik sansin yuksek dedi bilmiyorum
Insallahh dediginiz gibi olurBiraz sakin ve zevk için yaşayın bu durumu evet zor kafadan çıkartmak ama ne kadar isterseniz o kadar uzaklaşır sizden sizin yaşınızda olup evli olmayanlar var mesela hem bir sıkıntınız da yokmuş pat diye geliyor emin olun sadece biraz sabır ve tevekkül …
hıc korkmayın , c kollu makıne oldugu surece agrı cok az. sadece regl sancısı gıbıHsg zor mu korkuyorum ben biraz uyanikmi cektirdiniz nasıl geçti bı sorun çıktımı
İnşallah öyle olur ben ztn aşırı adet sancısı çeken biriyim bilirim o sanciyi dayanırım fazlası olmasın yeter. Nerden anlayabilirim makinenin c kollu olduğunu.hıc korkmayın , c kollu makıne oldugu surece agrı cok az. sadece regl sancısı gıbı
canım gıdecegın yere sorarsın oncesınde c kollu makıne mı dıye onlar syler. bende cookkk adet sancısı cekerım onun yanında rahım fılmındekı agrı hafıf geldıİnşallah öyle olur ben ztn aşırı adet sancısı çeken biriyim bilirim o sanciyi dayanırım fazlası olmasın yeter. Nerden anlayabilirim makinenin c kollu olduğunu.
İnşallah benimde öyle olur cnm hatta gerek bile kalmaz girmeme. Sen ne zamandır dusunuyosuncanım gıdecegın yere sorarsın oncesınde c kollu makıne mı dıye onlar syler. bende cookkk adet sancısı cekerım onun yanında rahım fılmındekı agrı hafıf geldı
ınsallaahh canımmm, bende 3 yıldır evlıyım 2 yıldır gebelık haberı beklıyorum ama hıc nasıp olmadıİnşallah benimde öyle olur cnm hatta gerek bile kalmaz girmeme. Sen ne zamandır dusunuyosun
Bi sorun varmı cnm. İnşallah bebek haberini alırsın adetine ne kadar var test yaptinmiınsallaahh canımmm, bende 3 yıldır evlıyım 2 yıldır gebelık haberı beklıyorum ama hıc nasıp olmadıbu ayda sanırım regl gelcek. aşılama dusunyoruz artık
canım 4ay once esımın spermı 8mılyon cıktı ılerı hız %20 bu ay yenı testte 42 mılyona cıkmıs ılerı hız aynı. bende sorun gorunmuyor henuz yapmadım 26.27sınde regl vaktım ınsallaah olmamBi sorun varmı cnm. İnşallah bebek haberini alırsın adetine ne kadar var test yaptinmi
İnşallah cnm Rabbim sanada dileyen isteyen herkesede tez vakitte nasip etsin İnşallah ugrastirmadan hayırlı sağlıklı evlatlarcanım 4ay once esımın spermı 8mılyon cıktı ılerı hız %20 bu ay yenı testte 42 mılyona cıkmıs ılerı hız aynı. bende sorun gorunmuyor henuz yapmadım 26.27sınde regl vaktım ınsallaah olmam
amınnn kuzum ınsallaaahhhİnşallah cnm Rabbim sanada dileyen isteyen herkesede tez vakitte nasip etsin İnşallah ugrastirmadan hayırlı sağlıklı evlatlar
bızımde ılerı hız %15Ya esimde ileri hiz sorunu var , ileri hizimiz %4 dogal yollarla gebelik elde etme ihtimaliniz dusuk dediler o yuzden
cumartesı gunu erken gebelık ve normal yaptım negatıf cıktıBi sorun varmı cnm. İnşallah bebek haberini alırsın adetine ne kadar var test yaptinmi
Rahim darligi durumunuz ne oldi acaba tup bebek mi dusunuyordunuzBanada normal kadınlara göre rahim darligin var dedi ama anladığım kadarıyla çok değil rahim filminde anlarız dedi gebeliğe engel oluyomu ki rahim darlığı. Ama oğluma 5 ayda hamile kaldım normal doğum yaptım rahmim darsa o zamanda dardır hiçbise söylememislerdi bunla ilgili
Yok cnm benim bı oğlum var uzun bı sure olmazsa tüp bebek düşünürüm. Şuan daha girmedim rahim filmine rahim filmine girdikten snra anlicaz. Birde rahim darlığı gebeliğe engel olmuyo diye biliyorum çünkü bı kere hamile kaldım normal doğum yaptım engel olsa hiç kalamazdim. Senindemi rahim darligin varRahim darligi durumunuz ne oldi acaba tup bebek mi dusunuyordunuz
Evet benntup bebek yapicaktim esimden dolayi ama bu durum cikti rahim filmi cekilemedim kaldim oyle acaba transfere filan sorun yaratir miYok cnm benim bı oğlum var uzun bı sure olmazsa tüp bebek düşünürüm. Şuan daha girmedim rahim filmine rahim filmine girdikten snra anlicaz. Birde rahim darlığı gebeliğe engel olmuyo diye biliyorum çünkü bı kere hamile kaldım normal doğum yaptım engel olsa hiç kalamazdim. Senindemi rahim darligin var
Bilmiyorum ki cnm sanmam ama. Doktora bı sor. Rahim darlığından dolayı mı rahim filmi cekilemedinEvet benntup bebek yapicaktim esimden dolayi ama bu durum cikti rahim filmi cekilemedim kaldim oyle acaba transfere filan sorun yaratir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?