Erken gebelik testi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sre
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Prodoctor marka erken gebelik testi ile adetime 8 gün varken yaptım ama yok galiba bide siz bakar mısınız? Siz adetinize kaç gün kala yaptınız ve prodoctor marka kullanan var mı iyi bir marka mı? Moralim çok bozuldu sonuca😔
Biraz daha sabredip adet tarihinin geçmesini beklemelisin☺️ adetin 3 gün kadar geciktikten sonra yaparsan daha net bir bilgi edebilirsin☺️

Prodoctor marka erken gebelik testi ile adetime 8 gün varken yaptım ama yok galiba bide siz bakar mısınız? Siz adetinize kaç gün kala yaptınız ve prodoctor marka kullanan var mı iyi bir marka mı? Moralim çok bozuldu sonuca😔
Canım merhaba ben adetime altı gün kala her gün yaptım negatifti adet olacağım günün sabahı yaptım yoktu öğleden sonra inatla bi daha yaptım hayali çizgi eşim gördü dalga geçiyor dedim hiç görmedim ben kan verdim 19’la öğrendim gebeliğimi şuan 6+5 olduk varsa da bazen gerçekten görünmüyor adetinin geçmesini bekle inşallah güzel haberler alırsın 🙏🏻

Canım merhaba ben adetime altı gün kala her gün yaptım negatifti adet olacağım günün sabahı yaptım yoktu öğleden sonra inatla bi daha yaptım hayali çizgi eşim gördü dalga geçiyor dedim hiç görmedim ben kan verdim 19’la öğrendim gebeliğimi şuan 6+5 olduk varsa da bazen gerçekten görünmüyor adetinin geçmesini bekle inşallah güzel haberler alırsın 🙏🏻
İnşallah canım çok teşekkür ederim. Sabredebilirsem bekleyeceğim

Biraz daha sabredip adet tarihinin geçmesini beklemelisin☺️ adetin 3 gün kadar geciktikten sonra yaparsan daha net bir bilgi edebilirsin☺️
Her ay adet olayım diye beklerim bu ayda olmamak için bekleyeceğim 😊

Haklısınız kendimi iki sonuca da hazırlamaya çalışıyorum ama aklım kalbim hep olumluya gidiyor 🤭 nasip bakalım 5 6 gün sonra tekrar test yapmayı düşünüyorum inşallah güzel haberi veririm buradan🤲🏻
İnşallah canım🙏 size bol bol sabır diliyorum 😂

Merhaba kızlar, adet düzensizse testi ne zaman yapmak gerekir? Sat 24 Eylül, yumurtlamayı 23 Ekim’de gördüm

Merhaba kızlar, adet düzensizse testi ne zaman yapmak gerekir? Sat 24 Eylül, yumurtlamayı 23 Ekim’de gördüm
Canım bildiğim kadarıyla söylüyorum yumurtlama gününden 15 gün sonra olması lazım

Ben yumurtlamadan 11 gun sonra pozitif gördüm
Canım bildiğim kadarıyla söylüyorum yumurtlama gününden 15 gün sonra olması lazım
Bu durum da mi kişiden kişiye göre değişiyor acaba? 7. Günde ve 13. Günde yaptım negatifti. 17. Gun tekrar yapicam yine negatifse doktora gitmem lazim reglim cok gecikiyo :(

Bu durum da mi kişiden kişiye göre değişiyor acaba? 7. Günde ve 13. Günde yaptım negatifti. 17. Gun tekrar yapicam yine negatifse doktora gitmem lazim reglim cok gecikiyo :KK43:
Git tabi başka birsey olabilir ihmal etme

Çok erken yapmışsınız.6 gün varken bile doğruluk ihtimali %75 oluyor.bide bu marka sanırım kendini bozdu bende test yapmistim yalancı silik çizgi çıktı.en sağlıklısı regl günü geçtikten sonra yapmak

Çok erken yapmışsınız.6 gün varken bile doğruluk ihtimali %75 oluyor.bide bu marka sanırım kendini bozdu bende test yapmistim yalancı silik çizgi çıktı.en sağlıklısı regl günü geçtikten sonra yapmak
Bekleyebilirsem inşallah 🤭

Ben bugün aldım adetinizden 6 gün önce deneyin yazıyodu sanırım

Erken gebelik testi ben de yapmıştım çıkmadı adeti bekledim kan verdim çıktı belli olmaz sabret hayırlısı neyse o olsun inşallah

Back
X